>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STS nie wypłaca pieniędzy za awans Podrogricy

A 0

appon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam !
Mam pytanie i zarazem prośbę o pomoc. Postawiłam na awans Podgoricy w meczu z FK Baku. Przez 4 dni firma STS nie rozliczyła tego zdarzenia.
Czy jest to prawnie możliwe aby wcale nie rozliczyli tego zdarzenia ?
Czy mają prawo przetrzymywać czyjeś pieniądze ?
Czy jest jakiś paragraf, na który można się powołać w reklamacji/skardze ?
Pozdrawiam

A 0

appon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No moim zdaniem zgodnie z paragrafem 12 ust. 2 dalsze nierozliczenie spotkania jest bezprawne.
Typowe złodziejstwo.
Z koeli reklamacja wstrzymuje wypłatę ewentualnej wygranej.
Czy ktoś coś może poradzić z własnego doświadczenia?

A 0

appon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to super !!
Wystawili kursy już na kolejne spotkanie Podgoricy.
TOTO MIX i FORTUNA wypłacają wygrane za awans Podgoricy.
W STS-ie spotkania nie rozliczono. Informacja ku przestrodze innych, którzy jeszcze mają zamiar zawierać tam jakieś poważne zakłady.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Po prostu kombinują jak tu ci kasy nie oddać. Ja miałem zagrane awans baku w fortunie, na początku zaliczyli na zielono ale niestety nie mogłem wypłacić bo miałem jeszcze 2zdarzenia w grze, poźniej na przegrane zmienili po zatwierdzeniu walkowera

M 0

misiek969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja już czekam drugi tydzień na odpowiedz na maila z pytaniem odnośnie wyniku tenisa i nie mogę się doczekać. śmieszni się zrobili

A 0

appon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja już czekam drugi tydzień na odpowiedz na maila z pytaniem odnośnie wyniku tenisa i nie mogę się doczekać. śmieszni się zrobili
System komunikacji mailowej w tej firmie to farsa. Ja jeszcze nigdy żadnej odpowiedzi nie dostałem. Rozmowy telefoniczne też odradzam - strata czasu. Prawda jest taka, że czują się bezkarni.

K 0

kopytko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
koptki
Zgodnie z paragrafem 12 regulaminu pkt 2 - wynik ogloszony przez sedziow zostal 22 lipca( przyjmijmy 23 lipca). ja powolujac sie na ten paragraf zanosze jutro kupon z pismem o wyplate w ciagu 14 dni ( paragraf 9 pkt3). Jedna kopie zostawiam w punkcie, druga prosze o opieczetowanie i potwierdzenie przyjecia

K 0

kopytko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
koptki
Pismo bedzie wygladalo tak:
Potwierdzam przedstawienie kuponu nr ...................................... z wnioskiem o wyplate wygranej

Oczywiscie u gory data, adres sts-u, numer punktu

A 0

appon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pismo bedzie wygladalo tak:
Potwierdzam przedstawienie kuponu nr ...................................... z wnioskiem o wyplate wygranej

Oczywiscie u gory data, adres sts-u, numer punktu
Dostałem potwierdzenie, że Rzecznik Praw Konsumenta jest odpowiedni w tej sprawie. Też idę z takim pismem do punktu i 15 dnia wybieram się do Rzecznika, bo po moich ostatnich rozmowach telefonicznych obawiam się, że kombinują dość poważnie w kierunku zwrotu.
Zresztą całą sytuację argumentują tym, że czekają aż UEFA rozpatrzy protest, który mogło złożyć FC BAKU !! Czekają, i czekają .... w Baku część zarządu już się podała do dymisji, a Buducnost przegrał z Broendby w pierwszym meczu.
FARSA