>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - najczęściej zadawane pytania

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie dotyczy STS - naziemnego !!
Witajcie,
chciałem zapytać Was co w przypadku gdy zagrałem kupon AKO składający się z kilku spotkań i jedno zdarzenie Estoril v PSV zostanie dokończone w dniu dzisiejszym. Pozostałe zdarzenia na kuponie są WYGRANE.
Czy w takiej sytuacji mogę udać się do ziemniaka, gdzie zawarłem zakład i odebrać wygraną z meczy, które się odbyły. Tym samym anulując zakład na mecz Estoril v PSV.
Będę wdzięczny za Waszą pomoc.
Pozdrawiam

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie dotyczy STS - naziemnego !!
Witajcie,
chciałem zapytać Was co w przypadku gdy zagrałem kupon AKO składający się z kilku spotkań i jedno zdarzenie Estoril v PSV zostanie dokończone w dniu dzisiejszym. Pozostałe zdarzenia na kuponie są WYGRANE.
Czy w takiej sytuacji mogę udać się do ziemniaka, gdzie zawarłem zakład i odebrać wygraną z meczy, które się odbyły. Tym samym anulując zakład na mecz Estoril v PSV.
Będę wdzięczny za Waszą pomoc.
Pozdrawiam
Nie będziesz miał nic anulowane, po prostu wynik dokończonego meczu zostanie uznany.

A 0

arek90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie. czy sts dzwonil do Was z jakas oferta lub sprawa na telefon? bo na początku myslalem ze to jakis bank i zakończylem połączenie.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie. czy sts dzwonil do Was z jakas oferta lub sprawa na telefon? bo na początku myslalem ze to jakis bank i zakończylem połączenie.
Nie słyszałem o takich praktykach także chyba to jakaś ściema.

hentai 130

hentai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam! Mam pytanie odnośnie rozliczania zakładu. Kolega postawił pary na pierwszą serie w skokach narciarskich i przegrał, jednak pierwsza seria nie została zakończona. Jak w takiej sytuacji zostanie rozliczony kupon?

A 14

anu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zaglebie
Witam! Mam pytanie odnośnie rozliczania zakładu. Kolega postawił pary na pierwszą serie w skokach narciarskich i przegrał, jednak pierwsza seria nie została zakończona. Jak w takiej sytuacji zostanie rozliczony kupon?

Z regulaminu:

Skoki narciarskie - Wszyscy skoczkowie musza wziąć udział w przynajmniej jednej serii skokow, aby zakłady były ważne.

Po przełożeniu Zawodów na poźniejszy czas (Np. z powodu złej pogody) wszystkie zakłady są ważne aż do rozegrania zawodów. Jeśli zawody zostaną przeniesione w inne miejsce To wszystkie typowania dla tego wydarzenia rozliczane są z kursem 1.00.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hentai +3 Punkty (Dziękuje za pomoc)
A 0

andrew92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chciałbym zapytać czy w punkcie naziemny mogę postawić singla ?
Czy musi być minimum 2 zdarzenia ?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chciałbym zapytać czy w punkcie naziemny mogę postawić singla ?
Czy musi być minimum 2 zdarzenia ?

Oczywiście, że możesz. Chyba że jest ograniczenie, że trzeba postawić minimum 3 zdarzenia (np. trzecie lub czwarte ligi polskie). No ale to tyczy się zarówno gry przez internet jak i w punkcie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macko18 +3 Punkty (Oddaję reputkę, którą kiedyś dostałem.)
andrew92 +2 Punkty
A 0

andrew92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na głównej stronie sts jest info, że można płacić kartą płatniczą. Chyba to dotyczy zakładów naziemnych, a nie wpłat online.

super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
nie mogę znaleźć na forum tematu o tym bonusie startowym 200, czy ktoś w skrócie może wytłumaczyć jak działa?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
https://www.sts.pl/pl/top-menu/bonusy/
Wypłaty pierwszego wpłaconego depozytu do kwoty 200 zł można dokonać po jednokrotnym lub kilkukrotnym zawarciu dowolnych zakładów z łączną stawką odpowiadającą jednokrotności kwoty depozytu do 200 zł, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1,5. Część kwoty pierwszego wpłaconego depozytu przewyższającą wartość 200 zł z wyłączeniem tej wartości, może być wypłacona w dowolnie wybranym momencie bez konieczności spełniania powyższych warunków.

A 14

anu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zaglebie
nie rozumiem ????

Wpłacasz pewna kwotę - np. 200zł.
Otrzymujesz bonus, w tym przypadku również 200...

Masz więc 200zł - depozyt i 200zł - bonus.

Żeby wypłacić bonus musisz zagrać za 600zł kupony z kursem ogólnym min. 1.7.

Żeby wypłacić depozyt musisz zagrać za 200zł Kupony z kursem min. 1.5.

Trzeba pamietać ze kupony muszą być wygrane a zwrot na kuponie obniża kurs ogólny.

stefans@ 0

stefans@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
je brac ?
Pytanie o płatność kartą za kupon. Czy tylko karta na pin czy można też Np zbliżeniowo?

R 0

rewolta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy podczas wpłaty środków w punkcie naziemnym wystarczy Pani mój email/login? Czy opiera się to na dowodzie osobistym ;D ?