>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - najczęściej zadawane pytania

bombello 2

bombello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wie ktos moze co znaczy zakład na US Open np Del Potro- Volandri dokładny wynik 2:0 bo nie rozumiem przeciez gra sie do 3 setow zwycieskich?? ????

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Wie ktos moze co znaczy zakład na US Open np Del Potro- Volandri dokładny wynik 2:0 bo nie rozumiem przeciez gra sie do 3 setow zwycieskich?? ????
Pewnie zwykła pomyłka ze strony buka (nie skumali że to wielki szlem).
Jeżeli postawisz to będzie i tak zwrot

bombello 2

bombello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
No ciekawe ciekawe , bo juz chcialem grac Murraya po kursie 20 ???? jakies jaja ! ????

hiro 2,7K

hiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś się orientuje STS w jakim mieście &quot;ma&quot; wirtualny spacer na stronie głównej STSu?

G 33

green-black

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiecie może czy można wypłacać wygrane w innym punkcie niż w tym w którym się zawarło zakład?

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Później usunięcie, ale czy ktoś może podrzucić mi link do możliwości sprawdzenia rozliczenia kuponu, oraz jak będzie rozliczone spotkanie Fish vs Monaco po kursie 1,00? Chodzi o wpisanie numeru kupnu, istnieje taka możliwość?

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
To nie jest na porządku, gdyż doszukalem się, jest napisane: w przypadku rozpoczęcia meczu , który jednak nie zostanie dokończony wszystkie typy odnoszące się do tego meczu/seta będą zweryfikowane kursem 1,00. Jednakże zaklady na wynik pierwszego seta będą utrzymane pod warunkiem , że pierwszy set zostanie zakończony.
A więc na swoje ULGA i ZWROT ;)

K 0

krzkub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po jakim czasie mozna wyplacic kase z kuponu jezeli wszystkie zdarzenia wytypowalo sie poprawnie ?

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
raczej chodziło w jakim czasie może zgłosic się po odebranie wygranej - 30 dni, regulamin wystarczy przeczytac, skoro umiesz pisac to czytac pewnie tez, wiec nie wiem co w tym trudnego, żeby samemu sprawdzic ????

K 35

krachoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piotrków Trybunalski
Ja mam takie pytanie :
Jak w STS rozliczają remis w futbolu amerykańskim? Postawiłem mecz Atlanta Falcons(+0,5) - New Orleans Saints. W regulaminowym czasie był wynik 23-23 więc powinno nie wejść. Mecz zakończył się wynikiem 26-23 dla Saints i teoretycznie typ jest wtedy trafiony. W przypadku NFL nie można postawić remisu nawet bez żadnych handicapów stąd moje wątpliwości.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Skoro postawiłem Atlanta Falcons (+0.5) czyli wynik to 23,5-23. Jest wygrana Atlanty