>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - najczęściej zadawane pytania

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Witam, chce sobie założyć konto w sts i mam pytanie, czy założenie jest darmowe i po co im mój pesel? nie za dużą chcą tych danych? nikt nie miał problemu z tym jak coś?

R 36

rafal919

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chce sobie założyć konto w sts i mam pytanie, czy założenie jest darmowe i po co im mój pesel? nie za dużą chcą tych danych? nikt nie miał problemu z tym jak coś?
Zalozenie jest darmowe. Poczytaj o bonusie od pierwszego depozytu.
PESEL w celu weryfikacji, będziesz też musiał wysłać skan dowodu osobistego.
Z tym nie ma żadnych problemów.

Aczkolwiek firma sts niby chce konkurować z innymi bukmacherami, lecz coś im nie wychodzi(poczytaj np ostatnie posty z tematu wpłaty/wyplaty)
Ich obrońca WsparcieSTS też gdzieś zniknął .

A 14

anu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zaglebie
Najprościej założyć konto internetowe w punkcie STS.
Wypełniasz formularz, pokazujesz dowód osobisty do weryfikacji i gotowe.
Nie musisz wtedy wysyłać skanu dowodu.

S 265

sasa_sa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zalozenie jest darmowe. Poczytaj o bonusie od pierwszego depozytu.
PESEL w celu weryfikacji, będziesz też musiał wysłać skan dowodu osobistego.
Z tym nie ma żadnych problemów.
.

Radziłbym się 2 razy zastanowić zanim otworzy się konto w STS/Fortuna i innych pseudobukach z marżą 10%.

Chcą Twoje szczegółowe dane. Kiedyś oni przehandlują je Izbie Celnej albo innej instytucji. Skoro grasz przez net u nich to pewno grasz w &quot;nielagalnych&quot; firmach i mają Cie na talerzu.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Radziłbym się 2 razy zastanowić zanim otworzy się konto w STS/Fortuna i innych pseudobukach z marżą 10%.
Chcą Twoje szczegółowe dane. Kiedyś oni przehandlują je Izbie Celnej albo innej instytucji. Skoro grasz przez net u nich to pewno grasz w &quot;nielagalnych&quot; firmach i mają Cie na talerzu.
Akurat to jest dziwna teoria ponieważ prawo Polskie dla licencjonowanego bukmachera jest bezlitosna. Uzytkownicy muszą wysyłać scany dowodów lecz mogą być poszczególne rzeczy zasłonięte.

S 265

sasa_sa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wystarczy numer dowodu lub PESEL żeby Cię zidentyfikować. Więc co Ty tam chcesz zasłaniać?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wystarczy numer dowodu lub PESEL żeby Cię zidentyfikować. Więc co Ty tam chcesz zasłaniać?
Np. Zdjęcie można zasłonić. Ale rację masz że PESEL i nr dowodu musi być odsłonięty.

N 0

nyks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po otrzymaniu kodu co należy zrobić aby dostać bonus świąteczny 10zl.

O 0

okaczi11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie czy bez problemu można zmienić numer konta bankowego ?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
WsparcieSTS&gt;&gt;
jako kontynuację licznych już uwag na temat firmowej gazetki STS przekazywanych mi przez będącego w podeszłym wieku gracza, który nie korzysta z netu i statystyki z gazetki są jego jedynym źródłem wiedzy - przekaż proszę, że ostatni numer w/w gazetki zawiera dwukrotnie podane statystyki II ligi czeskiego hokeja a brakuje tam statystyk I ligi...
A oto komentarz do tej sytuacji od tego Waszego gracza:
&quot;Czyli burdel z gazetką STS jak był tak jest nadal!
Czy oni tam ślepych do składania zatrudniają?&quot;

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
ten cashout to jakaś ściema?mam kilka zakładów sezonowych i tylko w jednym oferowana jest ta możliwość, tyle że to jakaś prowizorka bo nie da się nic zrobić.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
ten cashout to jakaś ściema?mam kilka zakładów sezonowych i tylko w jednym oferowana jest ta możliwość, tyle że to jakaś prowizorka bo nie da się nic zrobić.

Ja kiedyś korzystałem z tego cashouta na kupon live i bez problemu poszło. W stosunku do fortuny mają o tyle dobry cashout, że nie musi to być kupon ako z jednym typem już na ✅ Co ważne cashout proponują tylko wtedy, kiedy masz możliwość zamknięcia kuponu z zyskiem, nie możesz zamknąć, żeby zmniejszyć stratę, bo to wbrew ustawie hazardowej ???? No i Ciebie to pewnie nie dotyczy, skoro masz kupon z typami długoterminowymi, ale można się przejechać stawiając np. over/under w kwarcie w kosza, czy nawet piłce nożnej. Żeby zamknąć zakład, musi on mieć wartość wyższą niż zakład (co pisałem wcześniej), ale dodatkowo musi też być ciągle w ofercie. Inaczej rzecz ujmując - łapiesz wysoką linię na mecz NBA np. 60,5 w kwarcie, dajesz under po kursie 1,8 potem cegły lecą i linia spada do 56,5 i kursy 1,8-1,8 i nie możesz zamknąć, choć zysk byłby oczywisty, bo jest inna linia :jezora: W praktyce takich kuponów nigdy się nie da zamknąć, bo nawet jeśli linia będzie taka sama, a kurs spadnie do 1,7 to jest to niewystarczające do zaproponowania cashout&#39;a ;) Podając przykład &quot;z życia wzięty&quot; - wczoraj we francuskim koszu Strasbourg przegrywał w pierwszej kwarcie 12:16 i postawiłem po kursie 2,3 że w tej kwarcie nikt nie wygra wyżej niż 2 punktami. Potem było blisko remisu i kurs spadł na to zdarzenie do 1,85 i zaproponowali mi cashout - stawiałem 28zł, a chcieli mi zwrócić 30,5zł :jezora: Czyli kurs musi sporo spaść, przynajmniej na singlach, żeby zaproponowali jakikolwiek zwrot ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tommytsw +17 Punkty
dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclove
Średnio widzi mi się ten cash out, pokazuje niby ze możliwa jest wypłata wcześniejsza, ale to nie działa. Najwyraźniej jakiś błąd, chodzi mi o kupony przed meczowe.