52 przemkowsky Użytkownik Dołączył Sierpień 26, 2013 Posty 68 Reaction score 0 Punkty 0 Październik 18, 2013 #1 Cześć. Mam pytanie, wygrał ktoś coś kiedyś w konkursie STS na Facebook'u, który prowadzą co jakiś czas? Zastanawia mnie do jakiego czasu dopisują nagrody. Dzięki za odpowiedź
Cześć. Mam pytanie, wygrał ktoś coś kiedyś w konkursie STS na Facebook'u, który prowadzą co jakiś czas? Zastanawia mnie do jakiego czasu dopisują nagrody. Dzięki za odpowiedź
128 poznaniak Użytkownik Dołączył Kwiecień 24, 2010 Posty 319 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Swiebodzin-Miasto Jezusa Październik 19, 2013 #2 Tak, ja wygrałem już kilka rzeczy. Zazwyczaj po tygodniu nagroda jest do odebrania w Twoim punkcie, który wskażesz mejlem. ????
Tak, ja wygrałem już kilka rzeczy. Zazwyczaj po tygodniu nagroda jest do odebrania w Twoim punkcie, który wskażesz mejlem. ????
52 przemkowsky Użytkownik Dołączył Sierpień 26, 2013 Posty 68 Reaction score 0 Punkty 0 Październik 20, 2013 #3 A do ilu wysylaja pieniadze na konto? :>