>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Strona nie działa

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od rana nie działa strona bet365. Problemy techniczne, zapowiedziana przerwa czy może wszedł prokurator? ;) Ktoś się orientuje?

B 10

bialy-murzyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi również strona nie działa od wczorajszego wieczora, a na komórce normalnie strona mobilna działa ????

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Od rana nie działa strona bet365. Problemy techniczne, zapowiedziana przerwa czy może wszedł prokurator? ;) Ktoś się orientuje?

... ale nie działa czyli co się dzieje? (Pomijając, że u mnie działa).
Komunikuje jakiś błąd albo jest &quot;czysta&quot; strona, lub nie jesteś w stanie się zalogować?
Tak czy inaczej problem jest jakiś u Ciebie. Chyba, że strona nie działa u mnie w innym czasie niż u Ciebie.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Mi również strona nie działa, pojawia się takie &quot;coś&quot;.

Otwierasz może konkretne adresy strony, które znasz,
w wyszukiwarce
a nie w pasku adresu przeglądarki??
Przecież w wyszukiwarkach są jedynie &quot;widma&quot; stron (i podstron).
Wklep może zwyczajnie adres strony bez &quot;udziwnień&quot; (b e t 3 6 5 . c o m) do paska adresu + enter. I tyle.

S 4

sokolpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Otwierasz może konkretne adresy strony, które znasz,
w wyszukiwarce
a nie w pasku adresu przeglądarki??
Przecież w wyszukiwarkach są jedynie &quot;widma&quot; stron (i podstron).

Wklep może zwyczajnie adres strony bez &quot;udziwnień&quot; (b e t 3 6 5 . c o m) do paska adresu + enter. I tyle.

Zawsze otwieram w taki sposób i nigdy nie było problemów, ale ok, zrobiłem jak radziłeś i dalej to samo ( próbowałem na różnych przeglądarkach).

B 3

bukmacher_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sporo osób ma problemy z wejściem na bet365 dziś... Na kilku chatach pisali, i to nie tylko Polacy mają z tym problem ;)

B 3

bukmacher_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No niestety u mnie przez całą niedzielę praktycznie nie da się wbić, już po północy i nadal to samo... Nie wiem co jest przyczyną :x

P 0

pyntell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie dziala od wczoraj na chwile mi weszlo a pozniej wywalilo ... co jest ? wie ktos moze? pozdrawiam

B 3

bukmacher_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie dziala od wczoraj na chwile mi weszlo a pozniej wywalilo ... co jest ? wie ktos moze? pozdrawiam

No ja mam identycznie jak Ty :/ W sumie wczoraj wbiłem na stronę 2x i to na kilka minut i na tym koniec :/ Teraz też nadal nie działa. Może to wina hosta...