>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Strefa Emilszczaka

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam wszystkich w moim temacie. Jestem na forum nie cały miesiąc, zdążyłem napisać już kilka analiz i teraz postanowiłem założyć własny temat w którym będę podawał swoje typy.
Z racji iż dziś 1 styczeń realizuje moje założenie i zaczynam grę u buka w tym roku z kwotą 500 zł.
Będę grał głównie single.
Może kilka słów o sobie:
Sport to moja pasja, interesuje się nim od urodzenia. Obstawiam już 4 lata jednak od niedawna ogarnąłem się do bardziej racjonalnej gry.
Moimi ulubionymi dyscyplinami są Piłka Nożna,Tenis i Siatkówka. Te 3 dyscypliny preferuje gdyż z nich posiadam największą wiedzę na tle pozostałych dziedzin. Lubię grać również sporty zimowe, F1, Piłkę Ręczną(głównie LM i turnieje międzynarodowe).
Jestem wielkim fanem Premier League. Uważam, że to najlepsza liga świata i warto ją oglądać - kiedy tylko mam czas to właśnie czynię.
Jak każdy mam swoją ulubioną drużynę której jestem wielkim fanem od dawna. To Arsenal Londyn, której trenerem jest już długi czas Arsene Wenger.
Liczę na powodzenie i w typowaniu nie zamierzam ograniczać się głównie do własnych przemyśleń lecz zasięgnę pewnie nie raz opinii innych użytkowników.
Zapraszam do częstych odwiedzin tego tematu i liczę na dyskusję z wieloma z Was.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
1 styczeń
Patrząc na ofertę na 1 styczeń nie jest źle, lecz jak zacząłem się dokładnie zagłębiać to ciężko wybrać coś konstruktywnego.
Sprinty kobiet wydawały się ciekawe. Chciałem coś pograć w stronę Justyny jakieś top 5 lecz buk nie zaproponował takiej opcji , TOP 3 to dla mnie dużo ryzyko , gdyż ma z kim przegrać - Randall,Herrmann,Kalla
Co do skoków to ciężko wyrokować .Myślałem coś w stronę Freunda w top 4 lecz różnie się może konkurs potoczyć.Będzie skakał w 1 parze także warunki w odniesieniu np. do Hilde, Vasilieva, Hvali mogą być już inne. Poza tym skocznia niemiecka więc na drodze może stanąć Freitag. Wiadomo żę Schliri i Jacobsen powinni być w TOP3 więc typ też spalił na panewce.
Premier League... Hmm.. No ciekawa kolejka i ciężko wyrokować.
Niby United powinno pocisnąć Wigan lecz ma 7 pkt przewagi nad City ostatnio dobre wyniki, lecz jeśli chodzi o styl gry to pozostawia wiele do życzenia. Wigan poprawiło grę , już z Arsenalem zagrali dobrze a ostatnio wygrali. Mecz w którym wszystko się może zdarzyć.
Patrzyłem na mój Arsenal i powiem tak - ciężka przeprawa nas czeka.Zaglądając w dział Premier League zauważyłem , że kilku z Was skłania się ku grze na Southmpton. Są ku temu powody jednak Arsenal jest trochę nieprzewidywalną drużyną , teraz złapali lepszy okres ( dobrze że Walcott na szpicy) lecz bezpośredni bilans meczy pokazuje wyrównane mecze między tymi drużynami. Co do tego meczu ogranicze się do oglądania i będe kibicował The Gunners jednak ciężko wyrokować co się wydarzyć może.
Niestety dzisiaj nic nie pograne jednak czuje że jak bym zagrał to bym wtopił.
W Premier League nie zdziwie się jak sypnie niespodziankami gdyż po Nowym Roku wszystko możliwe.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Southampton - Arsenal
Southampton - Arsenal 1:1
Strata punktów ze Świętymi. Totalna porażka, klęska. To co dziś zagrał Arsenal woła o pomstę do nieba. Święci byli drużyną lepszą i bramkę nam dzisiaj podarowali. Wydawać by się mogło, że po 4 zwycięstwach z rzędu The Gunners wrócili na odpowiednie tory jednak znów powrócił syndrom wyjazdów.
Puncheon i Lambert wyróżniali się wśród gospodarzy, Boruc znów tylko pluł i chodził jak model po wybiegu.
Szczęsny znów pokazał że nie można na niego liczyć. Potrzebny nowy bramkarz, Mannone go nie zastąpi .
Fatalny mecz Sagny. Dawno nie widziałem tak źle grającego tego zawodnika.Miotał się za każdym razem gdy miał piłkę przy nodzę, nie podłączał się do akcji ofensywnych a gdy już to zrobił to była strata. Operował , kombinowął niczym Antonio Valencia z United.
Do Wilshera nie mam pretensji - on jedyny oddał serce na boisku.
Kolejny mecz Podolskiego w którym przychodzi obok meczu.
Walcott coś próbował lecz nie miał z kim pograć.
Gervinho wszedł za późno co spowodowało chaos , monotonie i znów niepotrzebną stratę punktów. Wenger znów nie reagował grał chłopcami ze swej bajki mając w nosie to co się dzieje( zacząć się marszczyć około 85 minuty - trochę późno jak na trenera tej klasy),
Reasumując remis który nie zadowolił nikogo. Southampton było słabe, Arsenal żenujący. Gospodarze podarowali gola gościom dzięki czemu Arsenal nie wraca z pustymi rękoma.
Teraz przed The Gunners 2 mega ważne i trudne mecze:
* Manchester City
* Chealse Londyn
To będą mecze prawdy, zobaczymy na co tak naprawdę stać tą drużynę.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
draki +5 Punkty
emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Typ na 2 styczeń 2013
Spotkanie: Fc Liverpool - Sunderland
Typ: Sunderland +1,5 gola
Kurs: 1,65
Stawka: 100 zł

Mecz 21 kolejki Premier League. Na przeciw siebie stanie ekipa The Reds Brendana Rodgersa i drużyna Sunderlandu.
Faworytem według bukmachera są gospodarze.Nic w tym dziwnego bo grają u siebie przy żywiołowo dopingujących kibicach.Liverpool jest wyżej usytuowany w tabeli - 10 miejsce bilans 7-7-6. Sunderland z bilansem 5-7-8
Co ciekawe patrząc na zdobycze punktowe u siebie i na wyjazdach to w obu drużynach raczej wyrównany bilans.
Liverpool gra bardzo w kratkę o czym wspomniał Bułeczka w dziale Premier League. Dobre mecze przeplatają słabymi.Ostatnie zwycięstwo Liverpoolu 3:0 na wyjeździe z QPR nie robi wrażenia gdyż była to ostatnia drużyna ligi.
W ostatnim meczu u siebie The Reds pokonali 4:0 Fulham co wg mnie też nie świadczy o sile gospodarzy lecz o słabości gości.
Sunderland nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Jest to drużyna która nie notuje mega wpadek, jest raczej przewidywalna. Na wyjazdach często strzelają bramki i jeśli przegrywają to na ogół 1 bramką.
Wg mnie Sunderland zagra swoje, tak naprawdę Liverpool będzie musiał pokazać lepszą grę by wygrać. Sam Suarez sytuacji sobie nie stworzy. Steven też musi mieć pomocnika do kreowania gry. Mimo iż mecz na Anfield to uważam że Sunderland pojedzie z dużymi szansami na zdobycze punktowe tym bardziej , że ostatnio przegrali z Totenhamem u siebie.
Jedno bramkowa porażka wchodzi w grę także myślę bardzo duże szanse. Poza meczami z Fulham i Wigan Liverpool nie notował wysokich wygranych u siebie. Skoro Sunderland jest w stanie wyrwać remis na Stoke i wygrać na Fulham to równie dobrze powinien powalczyć z drużyną Rodgersa. Wg mnie wyrównane szanse a kurs 1,40 na wygraną Liverpoolu wydaje się trochę komiczny.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Liverpool-Sunderland - Podsumowanie
Spotkanie: Fc Liverpool - Sunderland
Typ: Sunderland +1,5 gola
Kurs: 1,65
3:0 ⛔
Liverpool wygrał zdecydowanie, zasłużenie. Meczu nie oglądałem lecz statystyki mówią wiele : Sytuacje bramkowe 18:3 dla Liverpoolu więc to musiało się przełożyć na bramki. Nie ukrywam że jestem trochę zaskoczony tym wynikiem. Myślałem iż Liverpool będzie w kratkę grać cały sezon jednak ekipa Rodgersa wykazuje aspiracje do walki o puchary. Ani przez chwili nie było szans na powodzenie typu który okazał się nieskuteczny niestety...
Bardzo dobry mecz Luisa Suzareza który jest w bardzo dobrej formie.
Stan konta: 400 zł :?

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Typ na 3 styczeń

Co prawda początek nie był najlepszy lecz liczę na poprawę.
Wybrałem na jutro zupełnie inną dyscyplinę a mianowicie Biegi Narciarskie kobiet. Przed nami 4 z 7 biegów Tour de Ski Kobiet. Panie wystartują na 15 km stylem dowolnym. Patrząc w ofertę zainspirowała mnie jedna para: Kalla-Randall i koniecznie chciałem to sprawdzić . Zarówno na tym forum jak i innych portalach &#39;&#39;znawcy&#39;&#39; typują Kallę. Ja pamiętam zeszłoroczne Tour de Ski i Kalla też miała do odrobienia stratę do Randall w ostateczności dobiegły wspólnie do mety. Kalla jest o wiele bardziej utytułowaną zawodniczką i świetnie jeździe łyżwą. Z racji że to styl dowolny to myślę duży plus w jej kierunku . Poza tym bieg aż na 15 km także długa trasa. Bieg przebiega według stałych zasad na tym dystansie , czyli zawodniczki startują po sobie w takiej kolejności i z taką różnicą jaka jest obecnie w Tour de Ski.
A więc Randall wystartuje piąta, będzie miała na starcie 11 sek przewagi nad Kyllonen i 14 sek nad Kallą. Kikken będzie chciała utrzymać pozycję bo wątpie by goniła np. Steire która startuje trzecia. A więc Kalla traci na starcie 14 sekund co jak na 15 km to dość mało. Myślę że Kalla może ją już złapać koło 4 kilometra na trasie. Amerykanka jest głównie sprinterką i na sprintach króluje , ostatnio poprawiła biegi długodystansowe lecz Kalla na pewno myśli o podium Tour de Ski bo traci do Steiry 32 sek co jest w zasięgu mocnej Szwedki. Co warte uwagi Kalla jest w dużo lepszej formie niż w zeszłym sezonie także uważam, że złapie Randall gdzieś do 6 km i później odjedzie gdyż Amerykanka nie będzie w stanie wytrzymać jej tempa.
Co ważne Kalla wystartuje wspólnie z Kyllonen( wspólnie bo 3 sek to żadna przewaga). Kyllonen już na 9 km pokazała że jest silna gdzie była na 3 miejscu. Współpraca obu pań( tzn. Kyllonen i Kalli) może pozwolić na szybkie doścignięcie Amerykanki. Randall będzie sama więc trudniej jej będzie regulować tempo.
Uważam , że jest to dystans na którym Szwedka pokaże swoje możliwości i zbliży się do podium Tour de Ski. Wg mnie kurs na Kalle w bezpośrednim pojedynku z Randall jest nieporozumieniem , myślę że Szwedka da radę, jest po prostu lepsza, silniejsza.
Typ: Kalla - Randall 1
Kurs: 2,20

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Podsumowanie
Typ: Kalla - Randall 1
Kurs: 2,20
Kalla - 2 miejsce
Randall - 8 miejsce
Typ pomyślny ✅
Świetny bieg Kalli . Spodziewałem się tego ale nie aż w takim wydaniu. Brawo Charlotte i brawo Justyna. Szkoda , że strata Justyny zmalała bo zaczyna się robić groźnie dla naszej fajterki.
Stan konta: 520 zł

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Montowanie typu na Piątek
Na piątek postanowiłem że nic nie zagram. Dużo interesujących wydarzeń lecz nie jestem do końca przekonany
Typy które miałem pod obserwacją:
Asseco Resovia-Delecta Typ: Asseco - 1,5 seta
Amman nie będzie w TOP6
Serena Williams - Azarenka 1
Myślałem , myślałem i nie wymyśliłem. Uważam , że Resovia jest mega mocna u siebie jednak Delecta to nie ogóry do bicia , poza tym Delecta później gra z całą czołówką więc mecz dla nich o wysoką stawkę także odpuściłem.
Amman nie jest w najwyższej dyspozycji i nie powinien odegrać znaczącej roli w tym konkursie. Z drugiej strony jest to klasowy zawodnik i przy dobrych warunkach kto wie - dlatego też odpuszczone.
Serena jest lepsza od Azy i tu nie mam wątpliwości jednak Australian Open zapasem więc nie wiem czy Serena zagra na 100% , patrzyłem że Azarenka dała się ostatnio przełamywać jednak z Sereną może się spiąć .
Wszystko wygląda dość dziwnie. Nie ma meczu w który warto zainwestować według mnie
Dlatego też polecam to :
http://www.meczyki.pl/alex_ferguson_gangnam_style,21766,filmik.html
Pozdro

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Typ na sobote 05.01.2013
Typy na dziś okazałyby się skuteczne no ale cóż, czasem z przeczuciem tak bywa..
Na sobotę oferta taka sobie jednak ja upatrzyłem sobie typ z tenisa.
Przed nami finał w katarskim Doha. Rosjanin Nikolav Davydenko podejmie Richarda Gasqueta.Przed turniejem faworytem tego meczu byłby pewnie Gasquet który z resztą rozstawiony jest z 2 w tym turnieju. Davydenko jednak w Doha gra kapitalny tenis, gra jak za starych dobrych czasów. Odprawił w półfinale Davida Ferrera 6:2 6:3 . Ten wynik mówi wszystko. Davydenko to gracz o bardzo dużych możliwościach jednak zaplątany w różne afery z ustawianiem itp. Są turnieje gdzie jest duża gaża do wyjęcia dla zwycięzcy i on właśnie na takie turnieje się spina. Skoro pokonał gładko Ferrera, wygrał 6:1 6:1 z Bollelim i z Youzhnym wygrał też w 2 setach to dlaczego miałby nie wygrać z Ryśkiem. Rysiek notował zwycięstwa jednak nie były w cale one wywalczone łatwo - mam tu na myśli mecz z Zemlją gdzie wygrał dopiero po tiebreaku w 3 secie. Davydenko pokazął w meczu z Ferrerem jak silną bronią jest jego serwis.W dodatku posiada szerszą paletę zagrań od rywala. Uważam że prędzej Nikolay złamie Ryśka niż odwrotnie. Wg mnie mecz raczej do jednej bramki.
Kurs na Rosjanina nie za wysoki , lecz trudno się dziwić po tym co on wyprawia w tym turnieju
Spotkanie: Nikolay Davydenko (RUS) - Richard Gasquet (FRA)
Typ: Nikolay Davydenko (RUS)
Kurs: 1,47

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Podsumowanie
Spotkanie: Nikolay Davydenko (RUS) - Richard Gasquet (FRA)
Typ: Nikolay Davydenko (RUS)
Kurs: 1,47
6:3 6:7 3:6 ⛔
Davydenko miał zwycięstwo na wyciągnięcie ręki jednak Gasquet wywalczył sobie tytuł. Bardzo dobry mecz szkoda tylko , że typ zakończony niepowodzeniem. W secie drugim Davydenko miał 4:3 i swój serwis i dał się złamać. To był kluczowy moment tego pojedynku. Trudno... taki poprostu jest sport choć nie ukrywam , że jestem bardzo zaskoczony tym wynikiem :-|

Stan konta: 420 zł

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Kupon na niedziele
Na niedziele dla odmiany wykminiłem kupon AKO. Pewnie wielu z Was wyśmieje kursy na kuponie jednak ja nie wstydze się opublikować . Wydają mi sie na tyle przewidywalne , że na podbicie warto je postawić.
Oto mój kupon na jutro:
Czy Wolfgang Loitzl (AUT) znajdzie się w top 4 - NIE
Kurs: 1,22

---------------------------------------------------------
Therese Johaug TOP2 w Tour de Ski
Kurs: 1,30
------------------------------------------------------------------
Roberto Bautista-Agut (ESP) - Janko Tipsarevic (SRB) 2
Kurs: 1,13
CMC Ravenna - Bre Banca Lannutti Cuneo 2
Kurs: 1,08
----------------------------------------------------------
Kilka słów odnośnie tych typów:
Loitzl wygrał nieoczekiwanie kwalifikacje lecz jego forma nie jest na tyle stabilna by bić się o czołówkę co pokazały z resztą poprzednie konkursy TCS.Poza tym duża konkurencja: Schliri,Jacobsen,Stoch,Freund.
Therese raczje już nie dogoni Justyny. Kto mógłby jej przeszkodzić w zdobyciu 2 miejsca ? A no 10 sekund startująca za nią Steira i może Lahteenmaki która traci minutę. Jak na 9 km Laahtenamki ma za dużą stratę a Steira nie jest na tyle mocna. To będzie morderczy etap także Johaug się obroni, gdyż ona lubi takie etapy.
Bautista gra bardzo dobrze na turnieju.Wszyscy pieją z zachwytu bo wygrał z Berdychem.Niesłusznie to Berdych był słaby i dlatego Hiszpan wygrał. Obaj waleczni jednak Tipsa jak już jest w finale to nikogo nie lekceważy i zawsze gra o zwycięstwo.Przed Australian Open na pewno tytuł poprawi morale i nie sądzę by zawodnik tego kalibru pokrzyżował mu plany w finale.
Ravenna czarną latarnią ligi. Cuneo w kryzysie i słabo grające na wyjazdach. Czy Ravenna wygra po raz pierwszy u siebie , czy Cuneo się przełamie po fatalnych ostatnich występach ?? Raczej ta druga opcja tym bardziej ,żę do Modeny już 4 pkt straty.
Łączny kurs: 1,94

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Podsumowanie
Czy Wolfgang Loitzl (AUT) znajdzie się w top 4 - NIE
✅
---------------------------------------------------------
Therese Johaug TOP2 w Tour de Ski
Kurs: 1,30 ✅
Roberto Bautista-Agut (ESP) - Janko Tipsarevic (SRB) 2
Kurs: 1,13 ✅
CMC Ravenna - Bre Banca Lannutti Cuneo 2
Kurs: 1,08 ✅
----------------------------------------------------------
Kupon okazał się prawidłowo wytypowany. ✅
Loitzl w 1 serii mnie postraszył bo był na 6 miejscu lecz ostateczni zakończył na 18 miejscu
Therese fantastyczny bieg, gdyby strata była mniejsza to kto wie czy by nie dogoniła Kowalczyk . Wielki hart ducha brawo!!!
Janko w 1 secie wybadał rywala a potem go zniszczył swoją solidną grą.
Cuneo się przełamało bo musiało z takim rywalem i pewne 3:0 po stronie gości
Stan konta: 513,56 zł

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Kupon na Poniedziałek
Na poniedziałek skleiłem kupon podobny do tego ostatniego.Szanse bardzo duże także sami popatrzcie :
Denis Istomin (UZB) - James Duckworth (AUS)
Typ: Denis Istomin (UZB)
Kurs: 1,16
-----------------------------------------------
Na Li (CHN) - Christina McHale (USA)
Typ: Na Li (CHN)
Kurs: 1,17
Cheltenham Town - Everton
Typ: Everton
Kurs: 1,30
------------------------------------------------
Istomin dużo lepszy od rywala , jest zdecydowanym faworytem . Poza tym udany turniej w Brisbane. Nie powinien mieć problemów ze zwycięstwem. Widziałem nawet w dziale tenisa typ na under który również możliwy. Istomin powinien wygrać.
Na Li w dobrej dysozycji. Rywalka nie najsłabsza jednak head to head na korzyść Chinki - wygrała pojedynek z Amerykanką na Roland Garross 2012. Chinka jak wspomniałem jest w bardzo dobrej dyspozycji i w tym turnieju powinna to potwierdzić. W Chennai straciła tylko 1 seta z Zakopalova w finale także z taką grą jak u siebie spokojnie powinna sobie poradzić , a jak wiemy forma z dnia na dzień nie znika.
Everton gra z 4 - ligowcem w pucharze. Kilka drużyn z Premier League już się męczyło. Myślę,żę Everton akurat podejdzie poważnie do sprawy i wygra ten mecz bezproblemowo , bo po co np. grać dodatkowy mecz. United i Arsenal mają jeszcze jeden mecz do rozegrania, Everton jeśli chcę zaoszczędzić siły powinien wygrać już w poniedziałek. Jeśli nie zlekceważą rywala to wygrają ten mecz.

Łączny kurs: 1,76

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Podsumowanie
Denis Istomin (UZB) - James Duckworth (AUS)
Typ: Denis Istomin (UZB)
Kurs: 1,16✅
Na Li (CHN) - Christina McHale (USA)
Typ: Na Li (CHN)
Kurs: 1,17✅

Cheltenham Town - Everton
Typ: Everton
Kurs: 1,30✅
Kupon wytypowany poprawnie. ✅ To mi się podoba.
Istomin ku mojemu zdziwieniu strasznie męczył się z rywalem ostatecznie wygrywając 6:7 6:4 7:6
Na Li toczyła dwa wyrównane sety z Amerykanką , które rozstrzygnęła na swoją korzyść. - wygrana 7:6 7:5
I na koniec Everton który zagrał tak jak powinien - Cheltenham Town - Everton 1:5. Goście podeszli na poważnie w mocnym składzie i musieli to wygrać.
Stan konta: 590 zł

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wanderlei +1 Punkty (zastanawiam się czy nie grac podobnie jak Ty, tzn 1 kupon dziennie na każdy dzień za stałą stawkę)
pupinho +2 Punkty (spoko temat)
emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Kupon wtorkowy
Po raz kolejny decyduje się na kupon. Na wtorek połącznie tenisa i koszykówki , czyli tego co bukmacher obecnie najwięcej oferuje:
Bernard Tomic (AUS) - Marinko Matosevic (AUS)
Typ: Bernard Tomic (AUS)
J. Janowicz/A. Ramos - D. Bracciali/O. Marach
Typ: D. Bracciali/O. Marach
Kurs: 1,45
-------------------------------------------------
New Orleans Hornets-San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs
Kurs: 1,25
---------------------------------------------------
Tomić walczy ze swoim rodakiem, będzie chciał pokazać dominację w kraju. Jest w lepszej dyspozycji od rywala. W bezpośrednim meczu gładko wygrał 2:0 z Matoseviciem. Z racji jego formy nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo Bernarda.
Janowicz i Ramos odpadli w singlu. Teraz wspólnie zagrają w deblu przeciw solidnej parze deblistów.Jak wspomniał AKA SHAKAL w dziale tenisa Ramos większość swoich pojedynków deblowych przegrywa. Trudno mi uwierzyć by z Jurkiem zazgrzytało i by mieli pokonać bardziej doświadczonych deblistów. Jurek raczej myślami w Australian Open także gram na Bracciali i Maracha.
New Orleans słaba forma. San Antonio jak co roku walczy o zwycięstwo w konferencji. San Antonio lubi grać w Nowym Orleanie , bardzo często wygrywa na tym parkiecie.New Orleans 5 porażek z rzędu u siebie. Ostatnio wygrali z Dallas ale na wyjeździe. Z 8 zwycięstw tej drużyny 5 jest na wyjazdach także gra w domu im nie służy. Spursi nie powinni zaliczyć wpadki z takim rywalem tym bardziej że ostatnia wizyta na wyjazd do Knicks zakończyła się porażką. San Antonio faworytem , bez ubytków w składzie także powinno dąć radę.
Łączny kurs: 2,21

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Podsumowanie
Bernard Tomic (AUS) - Marinko Matosevic (AUS)
Typ: Bernard Tomic (AUS)
Kurs: 1,22 ✅
J. Janowicz/A. Ramos - D. Bracciali/O. Marach
Typ: D. Bracciali/O. Marach
Kurs: 1,45 ⛔
-------------------------------------------------
New Orleans Hornets-San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs
Kurs: 1,25 ⛔
---------------------------------------------------
Kupon okazał się tak słaby jak jego typy także ⛔
Tomic ograł Matosevicia w 2 setach co było do przewidzenia gdyż jest w bardzo dobrej formie.
Janowicz i Ramos wygrali w 2 setach 6:3 6:4 czego absolutnie się nie spodziewałem.
Spursi to mnie dopiero zaskoczyli , zawsze grali dobrze w Nowym Orleanie a tu klops. Dużo meczy w sezonie też robi swoje i muszą się zdarzać wpadki siłą rzeczy , lecz czemu tutaj. Widocznie nie byli zbytnio dyspozycyjni tego dnia.
Kupon słaby się okazał i słaby był. Granie małych kursów na jednym kuponie AKO raczej mi nie służy , chyba powróce do pojedynczych meczy - singli i może wyższych kursów.
Buk wygrał bitwe lecz wojna nadal trwa - Nie poddam się ???? :razz:
Stan konta: 490 zł

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Typ na Środę
Na noc , albo lepiej mówiąc mega wczesny jutrzejszym rankiem pobieram propozycję bukmachera odnośnie Typu Radwańska-Vinci.
Spotkanie: Agnieszka Radwańska (POL) - Roberta Vinci (ITA) Typ: Roberta Vinci wygra conajmniej 1 seta
Kurs: 2,05
Bardzo ciekawy pojedynek w ćwierćfinale w Sydney.
Faworytką Polka.
Bezpośredni bilans meczy 4:1 na korzyść Isi , jednak ostatni mecz obu pań wygrała Włoszka.
W Nowym Roku Radwańska wygrała turniej w Aucland gdzie tak naprawdę zmierzyła się w dwiema solidnymi rywalkami: mowa tu o Wickmayer i Vesninie. Isia nie powala formą na początku sezonu.
Włoszka też nie prezentuje tego co przed rokiem , lecz pokonanie Petrovej i Jankovic w jednym turnieju mowi wiele. Mam podobne zdanie co kolega z działu tenisa , że Radwańska może nie dać z siebie 100% by oszczędzić siły na Australian Open. Z drugiej strony jest już w ćwierćfinale także chyba warto. Włoszka na pewno się postawi i nie popełni tyle błędów co Japonka Date Krumm. Poza tym Isia pokazała , że z serwisem jest na bakier także myślę nie raz Vinci znajdzie możliwość na przełamanie. Sądzę , że szanse na zwycięstwo w meczu są 50 na 50, lecz zagram że Włoszka ugra seta. Uważam że jak najbardziej to uczyni gdyż gra niezły tenis ,solidny. Jesli ograniczy błędy Radwańska będzie w tarapatach. Trudny test dla naszej reprezentantki. Co ciekawe dotąd Radwańska w Auckland i Sydney nie straciła nawet seta jednak rywalki były słabsze od Vinci.Tym razem rywalka powinna postawić się o wiele bardziej.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Podsumowanie
Spotkanie: Agnieszka Radwańska (POL) - Roberta Vinci (ITA) Typ: Roberta Vinci wygra conajmniej 1 seta
Kurs: 2,05
Isia wygrywa z Włoszką w 2 setach 6:4 7:5. ⛔
A było blisko powodzenia typu. Vinci w 2 secie złamała Radwańską i było już 1:3 lecz nasza rodaczka się spieła i odłamała raz potem kolejny i niestety.
Tak jak myślałem Vinci powalczyła jednak seta nie ugrała. :-| Radwańska zmierza chyba po kolejne zwycięstwo turniejowe w tym roku.
Stan konta: 390 zł

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Spotkanie: Svetlana Kuznetsova (RUS) - Angelique Kerber (GER)
Typ: Svetlana Kuznetsova (RUS)
Kurs: 2,40

Mało czasu bo zaraz mecz Kuzy i Kerber także tak:
Sveta wygrała ostatni pojedynek z Kerber , Sveta jest bardziej doświadczona , ma więcej pojedynków za sobą w tym turnieju. Pokonała Georges i Wozniacki także nie jest w złej dyspozycji. Kerber jak narazie średnia forma na początku roku. Wielu mówi o zmęczeniu w tym meczu i że przez w grę słońcu Kuza nie da rady dzisiaj. Myślę , żę to na pewno nie będzie powodem. Dyspozycja dnia zdecyduje ale Kuznietsova doszła już daleko , jest duża szansa na dojście do finału po w półfinale czeka Cibulkova która jest w zasięgu Kuzy. Myślę , że Svetlana wygra ten mecz.

emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Kupon 9/10 styczeń 2013
Spotkanie: Svetlana Kuznetsova (RUS) - Angelique Kerber (GER)
Typ: Svetlana Kuznetsova (RUS)
Kurs: 2,40
Kuza-Kerber 3:6 5:7 ⛔
Kuznietsova za dużo niewymuszonych błędów. Kerber bardzo ładnie rozprowadząła do boku lecz była dziś do ogrania przez Kuznietsovą i to było widać. Rosjanka nie wykorzystała swoich szans i dlatego przegrała. W 2 secie prowadziła juz 4:1 lecz jedno odłamianie , później następne przy 5:5 i po zawodach.
Stan konta: 290 zł
Robi się krucho z kaską jednak liczę na odmianę, jeden dobry, skuteczny kupon może odwrócić sytuację , tylko musi wejść , oby był nim ten co Wam teraz prezentuje :

-------------------------------------------
PŚ FIS (Wisła/POL) - HS134
Head-to-Head W. Loitzl/M. Neumayer
Typ: M. Neumayer
Kurs: 2,10
-------------------------------------------
Agnieszka Radwańska (POL) - Na Li (CHN)
Typ: Agnieszka Radwańska (POL)
Kurs: 1,85
--------------------------------------------
Łączny kurs: 3,89
--------------------------------------------
Co do skoków to tak :
Neumayer forma stabilna ( oddaje na ogół 2 równe skoki )
Loitzl pokazał ostatnio że forma faluje - z 6 miejsca w 2 serii spadł na 18 miejsce.
W Bisoschofen Neumayer 8 , Loitzl 18
W Innsbrucku Neumayer 13, Loitzl 19
W GA-PA Neumayer 21, Lotzl 33
W Obersdorfie Neumayer 8, Loitzl 14

Przed TCS na zawodach w Engelbergu Loitzl był lepszy bo był 6 a Neumayer 11.

Forma Loitzla jest przeciętna. Neumayer jest naprawdę stabilny i myślę , że po raz kolejny będzie lepszy od Austriaka.
W kwalifikacjach Loitzl był na 6 miejscu a Neumayer na 15 stąd myślę taki kurs.
Zawody to już inna sprawa także stawiam na Niemca.

Isia nie lubi grać z Na Li - bezpośredni bilans 5:3 na korzyść Chinki z czego w 2012 roku 3:1 dla Chinki. Obie są blisko siebie w rankingu światowym .Radwańska bardzo dobrze zaczęła sezon - wygrała turniej w Aucland, myślałem , że powinie jej się noga na Vinci lecz ona udowodniła swoje możliwości. Chinka wygrała turniej u siebie i teraz bardzo dobrze sobie radzi w Sydney. W ostatniej rundzie grała z młodą Amerykanką Keys , która zagrała bardzo dobry mecz , lecz Na Li odwróciła losy meczu wygrywając w 2 secie w tie -breaku i wygrała w 3 setach. Chince zdarzają się przestoje w grze.
Isi także lecz patrząc pod kątem umiejętności to chyba na korzyść Polki. Radwańska zapewne dostanie wiatr w żagle po zwycięstwie z Vinci. No właśnie z Vinci w zeszłym roku przegrała i teraz wzięła rewanż. Chince też ma coś do udowodnienia bo myślę , że ma się za lepszą od rywalki i będzie chciała to potwierdzić. Podejrzewam , że mecz będzie obfitował w wiele wymian , często długich. Isia świetnie się porusza po korcie , potrafi grać cierpliwie także powinno być dobrze. Polka jak dochodzi już do tego etapu najczęściej nie zawodzi chyba że trafia na Serene albo Azarenke , lecz z tymi dwiema Paniami jutro nie gra. Isia jeśli zagra swój dobry tenis to wygra ten mecz. Kursy wyrównane ,gdyż Chinka ma lepszy bilans meczy i podobnie jak Radwańska mknie w Nowym Roku bez porażki. Interesujący pojedynek, lecz Polka powinna przełamać tą niemoc na Chince.