>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Stary temat zbiorowy o Unibet

Status
Zamknięty.
piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
Mam taki problem z kontem na unibecie. Mianowicie wpisałem 3 razy źle hasło i mi zablokowali konto. Co mam teraz zrobic żeby mi je odblokowali ?? dzięki za pomoc .

panmv 10

panmv

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Witam!
Mam problem. Na stronie unibetu znalazłem takie dane dotyczące przelewu:
Bank - Fortis Poland
Właściciel konta - Firstclear Ltd.
Numer konta - 34 1600 1127 0003 0122 8382 0080
Jednak nie mam adresu odbiorcy, a ten mi jest koniecznie potrzebny przy robieniu przelewu (wpłacam z Kredyt Banku). Czy ktoś z was zna właśnie ten adres? Prosze o odpowiedź.

bartas87poz 0

bartas87poz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jak znales ta promocje bo nie mam pojecia gdzie ona jest?
Gdzie sie zalogowac albo gdzie wejsc zeby miec bonus pierwszej wplaty?

sparta 309

sparta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Augustów
zarejestruj się normalnie a potem wpłać kase, tak jak w każdym bukmacherze, na wszelki wypadek przeczytaj regulamin promocji

K 0

koszki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Czy wymagają skanu dowodu do wypłaty, bo nie wiem czy wysyłać czy nie ma takiej potrzeby?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak, jest potrzebny i to bardzo mnie irytuje.
Wypłacałem kasę z innych bukmacherów to albo nie musiałem wysyłać skanu dowodu lub od razu mnie na e-mail powiadomili co mam wysłać. W Unibecie musiałem tydzień czekać i to dopiero gdy napisałem maila co jest z moją kasą odpisali, że dział finansowy do realizacji wypłaty potrzebuje skan dwóch!? stron dowodu osobistego i skanu konta bankowego z potwierdzeniem, że należy do mnie! Troszkę to chore, zwłaszcza olewanie klient o nieinformowaniu, że należy wysłać dokumenty.
Jeszcze jak odpisz, że paszport nie może być, tylko dowód osobisty to się wkurzę totalnie ????

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Marcin no to rzeczywiscie miales pecha jak tak w twoim przypadku lecieli w kulki.

Ja robilem od nich dwie wyplaty na konto bankowe( w sumie 1600 PLN) i kasa za pierwszym razem byla na drugi dzien na koncie a za drugim 2 dni pózniej bo zlecilem ja kolo 23:00.

Ale Unibet mi sie ogólnie za tych swietnych czasów podobal i wg mnie byl to najlepszy buk. Ciagle jakies promocje itp. a teraz mizernie.

S 0

snowee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie. Wpłaciłem tam dziś 40zł na spróbowanie przez MB, a na koncie pokazuje, że mam 60. Skąd się wzięło 20 zł?
Pozdro

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze jest jakas promocja od pierwszego depozytu, mam neo 512 a zawsze mialem wielki problem z odpaleniem jakiegoś live. ładowało sie strasznie długo i moja cierpliwość sie kończyła.... za to minus. za oferte plus

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie tam przy wyplacie o zaden skan nie prosili, po porostu pieniadze doszly na konto po kilku dniach.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jaką maksymalną stawkę można postawić w Unibecie?
Da radę powiedzmy 10tys. zł na 1 kupon?
Jeżeli nie pójdzie to zawsze możesz tą kwotę rozłożyć na kilka kuponów np. 4 te same kupony za stawkę 2,5 tys. zł. Wyjdzie to samo.

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co sądzicie o nowej stronie unibetu ? Na pierwszy rzut oka taka ... rzuca się w oko. Teraz składałem nowy zakład i techniczne jest bogato. Pełno nowych opcji itd. BAJERA! ????
nowa strone mozna zobaczyc klikajac na News (wiadomosc na glowenej stronie o nowej szacie graficznej) pod Hasłem &#39;&#39;Beta&#39;&#39;

Status
Zamknięty.