>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Stargames - promocje ,opinie

melamber 80

melamber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
być może 200% ponieważ skumulowały się 2 promocje jedna ta o której piszesz którą dostaliśmy na maila + promocja 100% w związku z grą Lucky Rose™, też od depozytu
taka moja teoria.

M 17

miki3453

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to jest z tym bonusem 100% Wpłacam 100E dostaje 100E gram za 200E i wtedy moge wypłacić to co zostało z mojego wkładu i obracać tylko bonusem tak ? Korzystał ktoś z dwóch bonusów jeden po drugim ? bo ja jak większość mam maila o 100% na jolly joker i 100% na skrill .

esiok5121 313

esiok5121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
jak masz maila o promocji od Skrill, to musisz kliknac w ten link co Ci przeslali, otrzymasz 300E jak wplacisz 100E, przynajmniej ja tak mialem, od razu cala kwota do dyspozycji. Obrot nie wiadomo jaki, ale z tego co widze mogę wyplacic jak na razie moj wklad+ kilka zlotych.

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
Kilka dni temu korzystałem z promocji 100% na grę Jolly Star. Wpłacałem przez mb i otrzymałem 200% bonusu, więc wystarczy, że klikniesz w mailu z promocją Jolly Star na &quot;doładuj teraz&quot;, a otrzymasz 200%. Obrót nie jest duży, po 3h grania miałem już uwolnione wszystkie środki. Nic kompletnie nie szło, jakąś czarną serię miałem i wypłaciłem jedynie swój depozyt. Jednak przy spokojnym graniu, szczególnie na pokerze, bardzo ciężko jest przegrać wszystkie środki przed obróceniem bonusu ;)

C 46

chudinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolów
a ile mniej więcej idzie wypłata ze StarGames? Różne opinie słyszałem. Będzie to moja druga wypłata od nich dopiero ???? pierwsza to szła około 3 tygodni ale to kupę czasu temu było.
Weekend nie pracuja.Sroda lub czwartek bedziesz mial jesli na MB zlecales.Przy najnizszym poziomie gracza

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ile mniej więcej idzie wypłata ze StarGames? Różne opinie słyszałem. Będzie to moja druga wypłata od nich dopiero ???? pierwsza to szła około 3 tygodni ale to kupę czasu temu było.
Weekend nie pracuja.Sroda lub czwartek bedziesz mial jesli na MB zlecales.Przy najnizszym poziomie gracza
wczoraj o 23 zlecilem na MB dzisiaj o 11 doszla, az sie zdziwilem, ze tak szybko.

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
wczoraj o 23 zlecilem na MB dzisiaj o 11 doszla, az sie zdziwilem, ze tak szybko.

To prawda ostatnio strasznie sie poprawili, tez mam status brazowy i na mb wyplata nie trwala dluzej niz 24h a na konto bankowe do 48h zawsze przychodzi.

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie zawsze tak jest,ale jesli sie poprawili z tym i tak otrzymujecie to tylko plus dla StarGames

C 46

chudinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolów
dzięki Mark ????

Też mam brązowy status i też wczoraj zleciłem:p no cóż mi będzie dane najwidoczniej troche poczekać:d

walecznyroman 24

walecznyroman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lwc
wyplacal ktos ostatnimi czasy ze Stargames?
zazwyczaj wyplata dochodzili w miare szybko, a teraz spia
Jutro lub w piatek powinny byc wyplaty.Podczas Swiat i wolnych dni czasami maja takie opoznienia

B 12

bookman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wypłacałem 27.12 i do dnia dzisiejszego nie mam, napisalem maila 2 dni temu to tez nie są skorzy odpisać. no ale ok czekamy

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby wypłacić na netka trzeba pierw depo tą metodą zrobic?

B 12

bookman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i jak tam ludzie wypłacili bo ja juz czekam ponad tydzein, 3 dni nie odpisuja na maile ? co jest z nimi ?