OK , kupujesz nie opakowanie a skrypt . Zgadzam się ale żaden poważny inwestor ( ba nawet taki co wyłoży na to 100 zł ) nie kupi czegoś takiego na aukcji gdzie znajdzie takie kwiatki jak chistoria , urzytkownik czy śrotki bo to świadczy , że skrypt nie jest profesjonalny albo sprzedawany jest on przez nastolatka. Zresztą na pierwszy rzut oka ten layout wygląda mi na darmowy szablon ale to inna sprawa ;-) Żyjemy w takich czasach , że aby coś sprzedać trzeba to dobrze opakować . A ten produkt nie jest tak na prawdę w pełni profesjonalnym skryptem , bo wiele rzeczy trzeba wpisywać samemu . Gdyby pobierał i uaktualniał kursy z wybranego bukmachera to byłaby to ciekawa propozycja . A to jest jak mniemam prosty formularz ( co nie znaczy , że łatwo go zrobić , ja nie potrafię

) napisany przez zapalonego początkującego programistę , informatyka 19-latka
Żeby było jasne dopinguje twórce tego skryptu , by dostał za to dużo kasy i nie chcę by mój post wywołał u twórcy jakiś negatywne emocje. Jakiś czas temu z kolegą chcieliśmy właśnie stworzyć wirtualną ligę typerów i nawet chcieliśmy zlecić napisanie podobnego skryptu ale niestety
finanse na to nie pozwoliły ( skrypt + reklama + nagrody uzbierało się tego z 2 tys

). Poza tym trzeba by było założyć firmę , bo inaczej to nielegalne

Pomysł jest bardzo dobry , gorzej z realizacją . Ale nie prawdą jest fakt , że ten skrypt nie ma przyszłości . Jeśli zostanie dopracowany i dobrze przedstawiony ewentualnym kupcom to może zostać sprzedany w dużej ilości . Przecież każde większe forum ma ligę typerów itd.
Pozdrawiam i życzę powodzenia .