>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Sprzedam bony

Status
Zamknięty.
W 0

wiele-bonikow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam

Mam sporo bonów do bah i baw o to one. ????

Do bah - 5zł[3] - 15zł - 20zł
Do baw - 7zł[2] - 40zł

Zajerestrowałem sie specjalnie ponieważ mam te bony z pracy. i nie jestem żadnym oszustem [a wiem że są tacy], zgodze sie na połowe pięniedzy przed i połowo po.

Więcej pytań kierujcie na priv, Spodobało mi sie moneybookers i bym właśnie chciał żeby trazakcje odbywały sie przez mb.

pozdrawiam

C 0

criss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupiłem bon do baw 7zł, trazakcja odybła sie szybko i bez kłopotów. dobry sprzedawca.

pozdro

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Słuchaj napisałem Ci na gg, że jestem zainteresowany twoim bonem. Nie odpisałeś. Ja będe na gg wieczorem i mam nadzieje, ze jakoś się dogadamy.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jeżeli do jutrzejszego poranka nie otrzymam bonu to prosze administratora o bana dla tego użytkownika za oszustwo

W 0

wania

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niechce sie wtracac ale moim zdaniem ma on racje poniewaz wplacil pieniadze jako 1 a on powiedzial ze da mu bon rano poczekamy zobaczymy co bedzie .

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jeżeli po prostu prześle mi bon to spx. Wycofam publicznie wszystko co na niego pisałem. Jeżeli natomiast nie dostane bonu to zgłaszam sprawe do admina.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Powtarzaliśmy już tysiąc razy aby nie wpłacać byle komu na konto i być pazernym na BONY ! :zoltakartka: Teraz są tego efekty

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
oj...panowie ,coś czuje ze ostrzezenia polecca ,badz bany :!:
Nie kupujcie bonow od ludzi ktorzi maja 0-10 postow , proste ze to moze byc oszust :!: to tylko taka moja rada...
Jak narazie ten topic dostaje :zoltakartka: ,strzezcie sie...bo nie bedziecie wiedziec kiedy i gdzie , was oszukaja ???? pozdrawiam

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ten facet to oszust. Nic od niego nie kupujcie. Prosze o bana dla niego. Wystosowałem już posta do odpowiedniego działu i licze na podjęcie radykalnych i szybkich kroków.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Masz na to dowód że wpłaciłeś i nie otrzymałes ?? Bo to działa w obie strony ;)

Status
Zamknięty.