>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Sposoby weryfikacji konta

deloo 7

deloo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam, mam pytanie, powiedzmy ze przy wyplacie bukmacher zazadal odemnie skanu dokumentow oraz jakis rachunek za prad gaz itp, co zrobic gdy mieszka sie z rodzicami, beda nawet pelnoletnim ale nie majac na siebie zadnego rachunku, co wtedy im przedstawic?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Świetna nazwa tematu - wszyscy wiedzą o co chodzi :|
(już zmieniłem)

W takim wypadku polecam przedstawić wyciąg z banku albo skan korespondencji z bankiem.
Jeśli nei masz konta to czas założyć ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli masz konto to możesz wysłać screena obrazu po zalogowaniu się na konto bankowe lub papiery, które podpisywałeś przy zakładaniu konta.

Poszperaj w papierach może coś znajdziesz, ja również nie mam żadnego rachunku ze swoimi danymi, ani nawet papierowego wyciągu z konta. Napisz do supportu jak to wygląda. Często wystarczy jakakolwiek korespondencja &#39;oficjalna&#39; na której będzie Twoje imię i nazwisko. U któregoś bukmachera potwierdziłem adres wysyłając skan upomnienia z biblioteki... Wszystko da się pozytywnie rozstrzygnąć, ale każdy bukmacher ma swoje zasady, więc najlepiej wszystkiego dowiesz się rozmawiając z supportem.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Jeśli masz konto to możesz wysłać screena obrazu po zalogowaniu się na konto bankowe lub papiery, które podpisywałeś przy zakładaniu konta.
Poszperaj w papierach może coś znajdziesz, ja również nie mam żadnego rachunku ze swoimi danymi, ani nawet papierowego wyciągu z konta..

Od kiedy wyciąg konta musi być papierowy ?????
Praktycznie każde konto internetowe, ma opcję pokazaniu wyciągów w &quot;historii&quot;

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Praktycznie każde konto internetowe, ma opcję pokazaniu wyciągów w &quot;historii&quot;

Jasne, że nie musi być. Nigdzie nie napisałem, że musi :p.

W moim banku dało się zmienić wyciąg papierowy na elektroniczny - wysyłany mailem, a że nie lubię papierów to skorzystałem.

A wracając do tematu: w supportach pracują zwykli (choć nie zawsze normalni) ludzie i naprawdę warto przede wszystkim dyskutować z Nimi. Żaden bukmacher nie pozbędzie się klienta tylko dlatego, że ten nie ma rachunków ze swoimi imieniem i nazwiskiem... Dlaczego? Bo na świecie jest mnóstwo takich osób i szkoda tracić klientów.

Jednak, ktoś wymyślił procedurę weryfikacji i pracownik musi się jej trzymać. Dokumentów każdy ma mnóstwo wystarczy zrobić przegląd papierów i napisać sensownego maila w którym wyjaśni się sytuację. Myślę, że nawet świadectwo szkolne czy akt urodzenia wystarczyłby do weryfikacji tożsamości (w wypadku gdy ktoś jest pustelnikiem ???? ) i kawałek ostemplowanej koperty z wydrukowanymi imieniem, nazwiskiem i adresem do weryfikacji adresu zamieszkania (w wypadku gdy ktoś jest pustelnikiem z meldunkiem ???? ).

Supporty nie gryzą, jeśli nie robi się wałków to zupełnie nie ma się czego bać ;).

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jak grasz w Canbecie i weryfikujesz konto to MUSI byc papierowy wyciąg, który potem skanujesz i dopiero wysyłasz. Elektroniczny nie przejdzie (screenshot), już sprawdzałem ????

M 7

mesjasz19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostroleka
Witam, mam pytanie, powiedzmy ze przy wyplacie bukmacher zazadal odemnie skanu dokumentow oraz jakis rachunek za prad gaz itp, co zrobic gdy mieszka sie z rodzicami, beda nawet pelnoletnim ale nie majac na siebie zadnego rachunku, co wtedy im przedstawic?

Jestem w takiej samej sytuacji.
Support zaproponował mi żebym wysłał rachunek rodzica wraz z dowodem...

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jestem w takiej samej sytuacji.
Support zaproponował mi żebym wysłał rachunek rodzica wraz z dowodem...
Zapytaj czy nie chcą może grupi krwi i zaświadczenia od lekarza... Poważnie mówiąc to ślij dowód osobisty, wyciąg z banku i napisz grzecznie, że nie masz rachunków, a rodzice sobie nie życzą abyś ich mieszał w swój &#39;biznes&#39;. Musi to przejść bo to pierwsza sytuacja z jaką się spotykam, że proszą o rachunek i scan od rodziców :| jesteś przecież pełnoletni :|

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wysyłasz swój dowód i rachunek na Twój adres z nazwiskiem w wyjaśnieniu piszesz bukowi że mieszkasz z rodzicami i nie masz na siebie rachunków, koniec sprawy...
Np nazywasz się Marian Paździoch - wysyłasz dowód na Mariana Paździocha
Twój ojciec nazywa się Krzysztof Paździoch - wysyłasz zdjęcie rachunku na Krzysztofa Paździocha
Na rachunku jest Twoje nazwisko i adres (identyczne jak na dowodzie) piszesz im w mailu że jest taka sprawa że nie masz na siebie rachunków bo jesteś jeszcze pod garnuszkiem mamusi i buk nie ma problemu...
Temat do zamknięcia, łatwiej tego napisać się już nie da, szympans z brodą by sobie poradził ;)