>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Sportingbet - Wpłata/Wypłata pieniędzy

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, dziękuje za odpowiedź. Mam rozumieć, że te wypłaty tylko w dni robocze ?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wpłacać kartą debetową już się do nich nie da. Banki blokują wpłaty, kiedyś do nich tak wpłacałem i mam zapisaną kartę. Dzisiaj zleciłem wypłatę na tą kartę debetową, po wcześniejszej wpłacie ecopayz. I niby ona przeszła. Czy pieniądze dojdą na kartę i na konto bankowe?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Bo to nie duża kwota. Opłata za wypłatę w ecopayz, to byłaby prawie 1/3 wygranej. Próbował ktoś ostatnio wypłaty na kartę w mBank?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja pytam nie o skrill/neteller tylko o wypłatę na kartę visa mBank. Wypłacał ktoś na taką kartę w ostatnich dniach? U mnie niby sportingbull zatwierdził, tylko nie wiem czy wypłata dojdzie.. Bo wpłacać tą kartą już nie można.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dla zainteresowanych odpowiem. Wypłaty na kartę dochodzą. Zleciłem 2 wypłaty 7 i 9-go. I obydwie wypłaty doszły. Co ciekawe druga wczoraj w sobotę dotarła. Więc jak ktoś wpłacał wcześniej kartą. To mimo blokady wpłat kartą, można jeszcze przez 120 dni od ostatniego depozytu kartą zlecać na nią wypłatę. Jest to ostatnia darmowa możliwość wypłaty.

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacają 7 dni w tygodniu

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie jest żadna bzdura tylko bardzo przyzwoita firma jeśli chodzi o wypłaty.Codziennie po 13 kasa jest na koncie.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
To nie jest żadna bzdura tylko bardzo przyzwoita firma jeśli chodzi o wypłaty.Codziennie po 13 kasa jest na koncie.
Może kiedyś tak było, bo grałem u nich gdy byli Sportingbetem.
Teraz wypłatę zleciłem we wtorek na Skrilla, w środę nie było, w czwartek u nas było święto, ale u nich niekoniecznie. Kasy też nie było. W piątek cisza, przez weekend cisza, dziś jest poniedziałek i też kasy nie ma na Skrillu, u nich też nie ma. Wypłaty nie mogę anulować, bo mam komunikat, że żadnej nie zlecałem!!!
Okradli mnie najzwyczajniej w świecie.
Więc &quot;porządna&quot; firma to nie jest tylko SCAM i to z dennymi kyursami i wysokimi marżami.
I dziwi mnie to, że ciągle im mało!

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłacam do nich często żeby przenieść kasę z Ecopayz na Skrill i nigdy nie miałem problemu z wyplatą.
Co Ci LC powiedział?

mireklll 6

mireklll

Hmmm...?
Reaction score
0
Punkty
0
Może kiedyś tak było, bo grałem u nich gdy byli Sportingbetem.
Teraz wypłatę zleciłem we wtorek na Skrilla, w środę nie było, w czwartek u nas było święto, ale u nich niekoniecznie. Kasy też nie było. W piątek cisza, przez weekend cisza, dziś jest poniedziałek i też kasy nie ma na Skrillu, u nich też nie ma. Wypłaty nie mogę anulować, bo mam komunikat, że żadnej nie zlecałem!!!
Okradli mnie najzwyczajniej w świecie.
Więc &quot;porządna&quot; firma to nie jest tylko SCAM i to z dennymi kyursami i wysokimi marżami.
I dziwi mnie to, że ciągle im mało!

Nie zgodze się z tobą ja wpłacam czesto i nie miałem z nimi problemu jedyny problem jest wttedy jak wypłacam przed weekendem to kasa lubi prszyjśc później ale odkąd uzywam skrilla to jest elegancko szybko i kasa jest na drugi dzien na skrillu tyle ze czesto wpłacam no i wypłacam.

Także raz jedyny mieli problem ale to bya wieksza akcja ale to bylo jakies pótora roku temu jeszcze za sportingbeta ale dotąd mi płacą...

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
płacić płacą, ale oczekiwanie 3-4 dni na wypłatę w zasadzie niewielkiej kwoty na skrill to śmiech w dzisiejszych czasach, co ciekawe kasa na ten czas wyparowała z konta, wypłaty nie można było anulować i zagrać sobie w międzyczasie czegoś innego