>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Sportingbet - Wpłata/Wypłata pieniędzy

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
abcbet a co ci maja na chacie dać kasę czy co ? W tym temacie tekże ciągły bełkot ze nie ma wypłat na konto- pośrednik to tamto. Zmieńcie buka albo formę wypłaty a nie ciągle to samo

K 0

kamillo83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
abcbet a co ci maja na chacie dać kasę czy co ? W tym temacie tekże ciągły bełkot ze nie ma wypłat na konto- pośrednik to tamto. Zmieńcie buka albo formę wypłaty a nie ciągle to samo

buk zmieniony, tylko gdzie kasa pytam się...

madmax22 46

madmax22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja już też czekam koło 10 dni na wypłatę. Oni mają jakiś regulaminowy czas na zlecenie? Bo może warto postraszyć i podbić do nich, że należy się coś za takie traktowanie klienta.

A 498

adziu32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wraz ze zmianą nazwy zmieniła się licencja także nie będzie kogo straszyć.

K 0

kamillo83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Mam info od pani z czatu ze niektórzy klienci dostali już przelewy na konto?Czy ktoś może to potwierdzić?

M 0

mjay90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć wszystkim. Obserwuję temat, bo mnie też w ch... robią. Zleciłem u nich trzy wypłaty. Pierwszą dwa tygodnie temu. I oczywiście codziennie te same odpowiedzi na czacie, że zmiana operatora wypłat, błędy techniczne bla bla bla. Ale uwaga, pojawiło się światełko w tunelu. Dziś wpłynęła JEDNA wypłata. Teraz czekam na dwie pozostałe. I koniec z tym bukiem.Pozdro :razz:

P 0

ptasinsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelenia Góra
Myślę że od jutra coś się ruszy,dzisiaj też suszyłem im głowę to się dalej zarzekają że przetworzyli wypłaty 26.05 i że powinny przyjść do 5 dni.A wcześniej tylko ściemniali że anulowano wypłatę czy coś tam.

eldorado 82

eldorado

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobre wieści większość przelewów u mnie doszła ???? ))

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
kiedy zlecone? gdzie masz konto? idą kolejnością zleceń? mojej wypłaty z 21 maja dalej nie ma

eldorado 82

eldorado

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedy zlecone? gdzie masz konto? idą kolejnością zleceń? mojej wypłaty z 21 maja dalej nie ma

4 i 5 maj , nie idą kolejnością zleceń , ani wielkością środków na przelewie.Ostatnia moja wypłata, która jeszcze nie doszła jest z 20 maja. Ale jestem optymistą , większość moich wygranych trafiła już na konto

POZDRO
ELDO

M 0

mjay90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam konto w mbanku. Jeden przelew dotarł, czekam na dwa pozostałe.

M 0

mjay90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie nadal cisza ale tyle dobrego że się coś ruszyło.Doszła komuś kasa w mbanku ?
Ja mam konto w mbanku. Jeden przelew dotarł, czekam na dwa pozostałe.