>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Sportingbet - Wpłata/Wypłata pieniędzy

O 4

otello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy jeżeli zleciłbym wypłatę na skrill np: o 9:00 rano, to pieniądze dotrą o 13:00 tego samego dni czy dopiero nazajutrz ?

o której godzinie jest ta granica żeby pieniądze dotarły o 13:00?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nie mam pojęcia :) No ale jak o 13:00 wysyłają, to zlecając o 9 raczej się załapiesz. Chociaż przy przelewie na konto kasa wisi do 24-tej. Nie jestem pewien czy przy skrillu nie będzie podobnie, tzn. wypłata na drugi dzień.

D 0

don_maccarone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Ktoś wypłacał wygraną w ostatnim czasie na konto bankowe zwykłym przelewem? Ile czekaliście? Były jakieś problemy?

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś wypłacał wygraną w ostatnim czasie na konto bankowe zwykłym przelewem? Ile czekaliście? Były jakieś problemy?
Regulaminowo wypłata idzie od trzech do pięciu dni roboczych. W rzeczywistości bardzo często trwa to krócej - dwa dni robocze. Maksymalnie natomiast dojdzie właśnie w regulaminowe pięć dni robocze.

M 0

mozkit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rdm
Wypłata na Skrilla max do 48h, chyba że czasami jak zlecisz w piątek to dostaniesz w poniedziałek (czat info). Generalnie można szybciej, konkurencja typu uni czy wujek lepiej ????

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
W końcu po raz pierwszy wypłacałem wygraną na konto bankowe.I tu miła niespodzianka.
Wypłata zlecona w czwartek 13.08 przed północą a kasa na koncie pojawiła się już w II esji przychodzącej Banku Millennium czyli po 14.30 następnego dnia w piątek 14.08.
Przelew przyszedł z XII oddziału banku PEKAO w Warszawie.
Dodam tylko ,że na wszelki wypadek wysłałem screen konta bankowego tam gdzie jest nr rachinku i jednocześnie dane teleadresowe.

lanski 700

lanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sportingbet już wypłaca na Skrill w weekendy i nawet zgodnie ze swoim regulaminem czyli w 24h.
Dokładnie to w 23h i 58 min

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sytuacja wygląda następująco.

Jeżeli kiedykolwiek dokonano wpłat poprzez Skrill to nawet po wpłacie przez Paysafecard można wypłacić na właśnie Skrill. Jeśli jednak takiej historii nie ma, to wypłata będzie możliwa na konto bankowe.

Czy to wciąż aktualne?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

lanski 700

lanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wpłacałem jakiś miesiąc temu kartą debetową i wypłaciłem na Skrill ale być może każdego traktują indywidualnie tak np w Betclic

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potwierdzam, że można wpłacić paysafecard, a wypłacić na Skrill

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
edi8 +26 Punkty
G 17

grigorij.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy może mi ktoś chocby na priv wyjasni od a do z jak to zrobic zeby wyplacic pieniadze na tego mb czy inny portfel oprocz skrilla bo do tego nie pamietam hasla. Wplacilem przez konto bankowe troche kasy wygralem 2 tys i jak to bezpiecznie wyplacic. Potrzebuje instrukcji od a do z, kase wplacilem poprzez konto bankowe. Z góry dziękuję

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
2 klocki możesz sobie spokojnie wypłącić na bank, bez stresu

act 327

act

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie biora dzieci?
prowizja 3,5 % za wypłaty i wpłaty (????) przez Skrill
jeszcze się z takim złodziejstwem nie spotkałem ????