>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Sportingbet - Wpłata/Wypłata pieniędzy

U 0

user007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłata ze sportingbet bardzo szybka niecale 3 godzinki i pieniązki na koncie
3 godzinki ? :-| Na Moneybookers ? :-| To ja nie wiem w czym problem, czekam juz czwarty dzien, a kasy jak nie bylo, tak nie ma. Zlecono na MB, ile srednio sie czeka na taką wyplate ?
volti Sportingbet nie wymaga skanu dowodu.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Ja średnio czekam 17 godzin, już kilka razy wypłacałem zawsze podobny czas. Napisz do supportu bo na pewno coś jest nie tak.

D 0

danjed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też tak do 24h czekam. Na moneybookers raz wypłacałem i wpłyneło dopiero po jakis 4-5 dniach ???? Po mojej interwencji

A 0

__alex__

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Jak wpłacę do Sportingbet pieniądze przelewem bankowym w ING to bez żadnych problemów będę mógł wypłacić później też pieniądze bezpośrednio z Sportingbet na swoje konto w ING? I czy przy wypłacie są potrącane jakieś pieniądze?

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
to tak ja wyplacilem w tamta srode i tamten piatek napisalem na czacie do szanownego pracownika i powiedzial mi laskawie ze DZISIAJ to zaksieguja haha i dopiero mi wysla na konto i powiedzial ze dojdzie za 3-4 dni...

amarru 0

amarru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
maciekpoland , to nie przez sportingbet musiales czekac tylko przez strone przelewy24 która nie księguje w weekendy.

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PIERDO-LAMENTO
pytanie. moze mi ktos wyjasniec dlaczego nie mam mozliwosci wyplaty kasy ze sportingbet na moneybookers skoro wczesnij juz wpłaciłem kase przez moneybookers i kilka miesiecy temu wypłaciłem przez moneybookers a teraz jedyna mozliwosc wyplaty to przelew.mial moze ktos kiedys taki problem?

J 0

jopecek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi pieniądze dopisali bardzo szybko a wpłacałem przelewem bankowym.

Mam tylko pytanie jak to jest z bonusem ? Wpłaciłem 50zl i aby otrzymać drugie 50zł muszę najpierw obstawić kupony za łączną kwote 150zł i wtedy wysłać maila ?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
w weekendy nie mozna wplacac przez moneya czy co ?? bo nie moge pisze mi zebym sie skontaktowal z biorem obslugi ale ich nie ma :/

bartek11 44

bartek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak bym im wysłał skan wpłaty ? to zatwierdzą od razu jak w bah ? czy nie ?
jest to moja pierwsza wpłata do tego buka.

bartek11 44

bartek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeszcze nie wiecie czasem czy przy przelewie bankowym, takim normalnym przez wypełnienie tego druczku, trzeba było podac ten cały SWIFT ? bo ja tego nie wpisywałem i czekam od wczoraj na kaske w SB !

bartek11 44

bartek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj jest 3 dzień a kasy dalej nie ma ;/ może jednak ten SWIFT był potrzebny ? ;/

M 0

muszynka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robił może ktoś z Was wypłate na karte płatniczą?