>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Sportingbet - opinie

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Czy Ty rozumiesz, że to nie jest żadna pomyłka? Codziennie setki spotkań mają spadki kursowe. Spotkanie jest dalej dostępne w ofercie. Siedzę 12lat w tej branży i takiej sytuacji nigdy nie miałem.

Co innego granie na zdarzenie, które jest usunięte z oferty/rozpoczęło się etc.

Rozumiem. Jednak zapewne stwierdzili, że oddsmaker popełnił błąd i stąd takie zachowanie. Trzeba zrozumieć, a nie ciągła krytyka i wyzwiska. Może napisz na czacie skąd taka zmiana zdania :?: Jak dla mnie to norma, już jestem przyzwyczajony do takich akcji u wszelkich bukmacherów. Regulamin mówi jasno u każdego z nich, że błędy są poprawiane i zwyczajnie Twoją sytuację uznali za takową.

yam 93

yam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wprowadzili oplaty za wplate i wyplate na skrill 3.5%...
Takiego przegiecia to chyba nigdzie nie ma.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pagni +4 Punkty
B 0

banan881

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w bwinie chyba jest wiecej nawet.
Tez sie niemile zdziwiłem wlasnie, gdy chcialem wyplacic 1500 okazalo sie ze ponad 50 zeta dla nich. W takim razie wyplacam na kk i żegnam sie z tym bukiem definitywnie.
Szkoda, ze tak nieładnie sie bawia. :/

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Muszą jakoś buki zarabiać, po naszych wygranych kuponach.. a bwin mimo że to całkiem spoko buk, to te 50.. idzie przeżyć, ale też ograniczyłem swoje granie na tym buku.

O 0

oolong23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wczoraj znalazłem informacje o tym ,że z okazji derbów ekstraklasy dają dla nowych użytkowników voucher o wartości 100zł. Czy to prawda?

E 6

elade21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podbijam pytanie, czy ktoś wie jak teraz funkcjonuje bukmacher? jakie limity dla nowych graczy?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że sb wymyślił sobie jakieś chore prowizje od wpłaty i wypłaty.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że sb wymyślił sobie jakieś chore prowizje od wpłaty i wypłaty.
Niestety, ale tym stracili wielu graczy. Nie mam pojęcia kto wpadł na taką politykę.

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowałem się w UK jednak mieszkam w Polsce, teraz jestem przejazdem po prostu. Chcąc wpłacić kartą pokazał się komunikat, że tylko karty wydane w UK i Irlandii się liczą mimo tego, że dane teleadresowe podałem polskie. Jest opcja wpłaty polska kartą ?

P 0

pabloc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem miesiąc temu około 1,5 k, teraz na koncie mam 4,5 k i limity na zakłady po 15-20 PLN... żegnam się z nimi.

1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. wygrałem w konkursie 300 zł .i teraz mi napisali ze: Udział w puli zostanie zaksięgowany na koncie jako środki bonusowe, które muszą zostać obrócone 3 razy w całości w sporcie po kursie minimalnym 1.5:
Jak mam to rozumieć???

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak postawisz łącznie zakłady za 900 złotych po kursie minimalnym 1,5 będziesz mógł wypłacić bonusową kasę

K 0

kg111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Śmieszne limity na niektóre rynki. Przykładowo koszykówka Mistrzostwa Europy U20, chciałem postawić handicap na żywo za jedyne 40zł ale odrzuciło i wyświetliła się informacja, że limit na ten zakład to 4zł. Tak samo chciałem obstawić dzisiejsze spotkanie USA vs Chiny w kosza i to samo. Dodam, że to jest nowe konto i to są moje pierwszy typy na tym buku i takie śmieszne limity.

K 100

kksmisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
korzystal ktos z promocji na zaklad bez ryzyka na pierwsze mecze pilki noznej na olimpiadzie?jesli tak to otrzymaliscie zwroty?u mnie pusto choc support na chacie twierdzil ze zaklad jest wazny liczy sie do promocji tylko zaksieguja zwrot pozniej

B 0

bannannn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli skorzystam z promocji cashbacku 150zł i uda mi się jakimś cudem wygrać to mogę od razu wypłacić pieniądze?

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli skorzystam z promocji cashbacku 150zł i uda mi się jakimś cudem wygrać to mogę od razu wypłacić pieniądze?

Nie chyba ze obrocisz to 3 czy 4 razy o ile sie nie myle...

E 293

emarco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie trzeba nic obracać, wygrana z pierwszego zakładu może być wypłacona.