>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Sportingbet - opinie

P 0

precious-one

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Monki/Bialystok
mam pytanko, czy po rejestracji u tebo buka przychodzi cokolwiek (jakies potwierdzenia, i inne świstki) droga pocztowa na adres podany przy rejestracji?

E 0

evo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niedlugo nowa szata graficzna jak i koszyk zakladow.

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niedlugo nowa szata graficzna jak i koszyk zakladow.

No nareszcie :/ wg mnie jest starsznie nie wygodny ten Sportingbet :/ masakra nie iddzie normalnie sie polapac... Expekt czy BAH to jest cos a tutaj ????
oby sie poprawili duzo bo fajnie by bylo

E 0

evo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i jest nowa oprawa graficna i koszyk zakladow. :jupi: Teraz bukmacher pierwsza klasa.

michauek 2

michauek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Dla mnie bomba. Możliwość ustalenia sobie SAMEMU granicy punktów w koszu, albo handicapu to ogromny ✅

E 0

evo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do tego mozna laczyc zaklady live z &#39;&#39;normalnymi&#39;&#39;! BOMBA!

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie chca mi kasy wyplacic moze mi ktos powie dlaczego ? na konto bankowe nie na moneybookers tez nie mimo ze wplacalem kase wlasnie przez moneybookers to jest 30 euro jakies male pieniadze a oni mi nie wysylaja tej kasy

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak narazie gram na sb jakies 3,4 dni i narazie nie narzekam :mrgreen:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Mnie denerwuje ,że bardzo długo rozliczają zakłady.Dla mnie to jest jakaś żenada wczoraj Legia skonczyła kolo 22 ,a o 24 jeszcze nie miałem rozliczonego .Dziś też musze troche czekac na druga Norweska.Chociaż pierwsza rozliczyli mi w około 40 min dla mnie to i tak za długo.Mi sie tu podobają tylko bardzo fajne kursy.

pavel885 0

pavel885

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
no a ja dzis czekam na mecze bassball&#39;a i jeszcze ich nie ma w ofercie na dzisiaj :/

W 0

wojteks78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kumpel keidys mowil ze mial problem z wyplata 1000zl ale czy to prawda to nie wiem

X 0

xxlrobert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ej gdzie ta nowa oprawa graficzna sportingbet :p ? Moze strony i jest ale o ile dobrze amietam to historia zakladow po tych poprawkach byla inna. Klikalo sie na rozwin i mozna bylo ogladac zaklady, a teraz jak atrze to znowu balagan wszystko sie zlewa itd ??
Wiecie w Oogle o czym mowie :p ?

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Witam

Dobry buk, nie miałem z nim wiekszych problemów.Wpłaty realizowane dobrze i szybko, zakłady rozliczane szybko,szczególnie LIVE.
Mankamentem jedynym moim zdaniem jest Serwer... czesto są jakieś aktualizacje i nie można wbić na konto ,bo jest jakaś przerwa... ale myśle ze to sie zmienni...
Tak poza tym jest :spokodfhgfh: