>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

SportingBet - 10pln za free

K 0

koszalek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak otrzymać kasę?
1. Załóż Konto w Sportingbet - zarejestruj się, a otrzymasz swój numer użytkownika ID w Sportingbet. http://www.sportingbet.pl
2. Wyślij sms o treści SPORT na numer 7116 - 1,22 zł, a otrzymasz Twój unikalny kod
3. Wyślij email na adres [email protected] , w treści którego wpisz:
- numer użytkownika ID w Sportingbet:
- unikalny kod:
- kod znajomego który polecił mi Sportingbet: K4H249GB

W ciagu 2 dni roboczych wpłacą na Twoje konto w Sportingbet 10 PLN.
Akcja trwa od 12.10.05 do 26.10.05

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
1. Załóż Konto w Sportingbet - zarejestruj się, a otrzymasz swój numer użytkownika ID w Sportingbet.
2. Wyślij sms o treści SPORT na numer 7116 - 1,22 zł, a otrzymasz Twój unikalny kod.
3. Wyślij email na adres [email protected] , w treści którego wpisz swój numer użytkownika ID w Sportingbet i unikalny kod, który otrzymałeś w SMSie zwrotnym. W ciagu 2 dni roboczych wpłacimy na Twoje konto w Sportingbet 10 PL

ps podałbym twoj kod w mailu ale niepodam bo:
nie trzeba
po drugie kiedys mi chciales sprzedawac bony ktore sie dostawalo za free ???? tak podchodzi do zycia pospolity polak wziasc wszytko samemu i nie dac nikomu ????

Lepiej niech kazdy z was nieech sie wymieni miedzy przyjaciólmi wpisza sobie osoby polecajace:]

K 0

kozaq5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spoko bonus!!! tylko trzeba obrócic nim 10-krotnie aby moc wypłacic pieniadze( ???? ????

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
zeby wyplacic kase po tym bonusiku trzeba kwota 10 zl obrocic 10 zł ??opiszcie szybko

Musisz postawic kuponów za kwote 100zł czyli albo 10 kuponów po 10zł albo 100 po 1zł albo 50 po 2zł itd:]

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
aha dzieki mam jeszcze tylko pytanko zarejestrowalem sie na siebie i nie jestem pelnoletni a jak bede chcial kaske wyplacic na konto ojca gdzie inne jest tylko imie to moga byc jakies problemy ?

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
a mozecie mi wyjasnic co w sportingbet oznaczaja te zakłady ??

Zakłady AKO i Systemowe:
Możesz wnieść poniższe rodzaje zakładów:

Akumulator:
Yankee:
Duble:
Treble

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Chodzi mi dokladnie o takie cos :
Gram sobie 3 mecze i chce aby te 3 znalazly sie na jednym kuponie.chce zagrac caly kupon za 5 zl . to w jakim polu mam wpisac swoja stawke ??

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Chodzi mi dokladnie o takie cos :
Gram sobie 3 mecze i chce aby te 3 znalazly sie na jednym kuponie.chce zagrac caly kupon za 5 zl . to w jakim polu mam wpisac swoja stawke ??

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
SŁUCHAJCIE JEZELI WCZORAJ (CZWARTEK) WYSLALEM MAILA O GODZINIE 14 O PRZYZNANIE MI 10 ZL TO KIEDY KASA BEDZIE NA MOIM KONCIE W SPORTINGBET ??

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
mi po 24h nie przyznali musielm wyslac maila do suportu i dopiero wtedy mi po 24h nie przyznali musielm wyslac maila do suportu i dopiero wtedy [rzyznali