>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Spinpalace 20$ FREE ND

Status
Zamknięty.
R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Panowie moja rada nie grajcie na tych slotach za większą stawkę niż 5€ bo masakra grałem na gladiatorze stawki 1€ 2x siadło mi 100 free spinów i z tego miałem 250€ i zwiększyłem stawkę do 5€ i ani razu marne 0,1€ nie siadło grałem tak do 200€ potem poszedłem na inną grę lecz nadal nic kompletnie miałem 100€ lecz obrotu jeszcze jakimś cudem nie miałem.
i tak o to zostało mi 50€ i wreszcie obrót zrobiłem szkoda bo ładnie się zapowiadało ale cóż ;/ 100zł na ulicy nie leży wypłata zlecona zobaczymy

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie moja rada nie grajcie na tych slotach za większą stawkę niż 5€ bo masakra grałem na gladiatorze stawki 1€ 2x siadło mi 100 free spinów i z tego miałem 250€ i zwiększyłem stawkę do 5€ i ani razu marne 0,1€ nie siadło grałem tak do 200€ potem poszedłem na inną grę lecz nadal nic kompletnie miałem 100€ lecz obrotu jeszcze jakimś cudem nie miałem.
i tak o to zostało mi 50€ i wreszcie obrót zrobiłem szkoda bo ładnie się zapowiadało ale cóż ;/ 100zł na ulicy nie leży wypłata zlecona zobaczymy
raczej około 205zł ;)

R 0

rafalskyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obrót zrobiony. 160$ zlecone do wypłaty. Nie składałem depozytu. Jak dojdzie ( albo i nie ) to poinformuje.

K 0

kmllmk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chyba szybko bedzie ban...
otrzymalem odpowiedz ze chca skan dowodu i nie rozumiem jakis rachunek... Tylko jest problem , bo ja nie mam do oplat zadnych rachunkow czy moge im wyslac jakas fakture albo ek-heem to glupie ale zaswiadczenie o zarobkach czy cos? Co myslicie ?

o depozycie nic nie pisali

nas 78

nas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
otrzymalem odpowiedz ze chca skan dowodu i nie rozumiem jakis rachunek... Tylko jest problem , bo ja nie mam do oplat zadnych rachunkow czy moge im wyslac jakas fakture albo ek-heem to glupie ale zaswiadczenie o zarobkach czy cos? Co myslicie ?

o depozycie nic nie pisali
wyciag z banku starczy

maciejzurawski 0

maciejzurawski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
no... obrót wykonany 200 ojro jest tylko teraz tak.... pierwszy raz wygrałem kesz w kasynie i nawet nie wiem jak to przelac na konto.... Help Me !!

F 34

forfan6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no... obrót wykonany 200 ojro jest tylko teraz tak.... pierwszy raz wygrałem kesz w kasynie i nawet nie wiem jak to przelac na konto.... Help Me !!
napisz na pw to ci jutro pomogę

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Witam.Miał ktoś problem że strona nie chciała mu się włączyć?Mi na żadnej przeglądarce.Dlatego moja prośba.Mógłby ktoś wyslać mi instalkę?

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
skany chcą wysłałem im sam dowód i zapytałem czy wystarcza bo nie posiadam w chwili obecnej rachunku odpisali ekspresowo że wystarczy moja wypłata od chwili zweryfikowania konto powinna dojść do 5H więc czekamy

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nom fakt liczyłem to w dolcach a konto mam w €
ehh a mogłem wziąć w Funtach bo tez było można było by dużo więcej

Skąd wiesz ,że w Funtach było można ?

eskaer 0

eskaer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Ziemii
Ja po uruchomieniu instalatora kasyna widze starting download i nic nie rusza co jest ?? mial kos tak i jak sobie z tym poradzil ?

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Z MBanku ciezko bedzie ale zapytam czy rachunek jest obowiazkowy ;)
jak to ciężko, co ty pleciesz, sam mam w mbanku, i wysyłają bez żadnego problemu, a jeszcze lepiej jak masz może gdzieś gdzie mieszkasz placówkę m lub bre banku ;)

Status
Zamknięty.