>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Spekulacje Transferowe Ekstraklasa

Status
Zamknięty.
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jerzy Brzeczek trenerem Wisły Płock. Ktoś kumaty zna kulisy ? Furman się zgodził ??:grin:

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Czech Matěj Hybš jest bliski przejścia do Zagłębia Lubin. Jest to 24 letni lewy obrońca Spart Praga. W zeszłym sezonie zagrał 27 meczy, a ogólnie w czeskiej ekstraklasie rozegrał 88 meczy i strzelił jednego gola, oprócz Sparty grał też FC Vysočina Jihlava oraz FK Jablonec. Z zespołem z Pragi zdobył mistrzostwo Czech w sezonie 2013/14, grał w eliminacjach LE i LM. Był tez młodzieżowym reprezentantem Czech U-16 i U-21. Zagłębie prawdopodobnie wypożyczy go na rok z opcją pierwokupu. Widać lubinianie szukają alternatywy za Cotre, który odszedł do Śląska.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Rafał Janicki przechodzi testy w Lechu Poznań.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
iraqos +2 Punkty
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jeśli moją kolezanka nic nie pomyliła to dzisiaj w jednym z ośrodków we Wrocławiu badania przechodzi M. Robak. Testy.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Oky, testy zakończone pozytywnie, teraz największe jaja oczywiście wszystko musi być na odwrót, trwa dogadywanie kontraktu tzn:
- Robak chce 2 lata
- Klub 1 + 1
Może być kiepsko, dziwne, że przed testami tego nie ustalili...

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Tuszyński gada z Jagą ale podobno za sam podpis chce tyle co Jaga zapłaciła za Sheridana.Nie wiem po co on nam bo Sheridana nie wygryzie a na skrzydło w razie odejścia Cernycha się nie nadaje.
Cean proponowało za Frankowskiego milion Euro ale Jaga chce 1,8.
Niby Ludogorets pyta o Góralskiego ale wątpię by było ich stać na reprezentanta Polski. Podobno w mediach padła kwota 1,8 mln Euro ale to jakiś dziennikarzyna pomylił ją z tym ile Jaga chce za Frankowskiego.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Tuszyński gada z Jagą ale podobno za sam podpis chce tyle co Jaga zapłaciła za Sheridana.Nie wiem po co on nam bo Sheridana nie wygryzie a na skrzydło w razie odejścia Cernycha się nie nadaje.
Cean proponowało za Frankowskiego milion Euro ale Jaga chce 1,8.
Niby Ludogorets pyta o Góralskiego ale wątpię by było ich stać na reprezentanta Polski. Podobno w mediach padła kwota 1,8 mln Euro ale to jakiś dziennikarzyna pomylił ją z tym ile Jaga chce za Frankowskiego.
Tuszyński chce podobno milion złotych za podpis, co przy jego ostatnich poczynaniach jest delikatnie mówiąc śmieszne. Tzn. tyle chciał od Śląska.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Tuszyński chce podobno milion złotych za podpis, co przy jego ostatnich poczynaniach jest delikatnie mówiąc śmieszne. Tzn. tyle chciał od Śląska.
Dokładnie. Ja słyszałem o 300 tys Euro. W Białymstoku podbił cenę i podobno pojechał z Pogonią gadać.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dokładnie. Ja słyszałem o 300 tys Euro. W Białymstoku podbił cenę i podobno pojechał z Pogonią gadać.

Masakra, jestem ciekaw w jakiej gościu jest formie, ale jakoś nie za bardzo mnie przekonuje.

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Masakra, jestem ciekaw w jakiej gościu jest formie, ale jakoś nie za bardzo mnie przekonuje.
Szczerze wątpię, żeby ktoś w polsce mu tyle zapłacił za parafkę ;)

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Szanse, że Guilherme przedłuży kontrakt z Legią, są coraz mniejsze.
  • Kontrakt Guilherme wygasa z końcem roku, nie ma rozmów ws. jego przedłużenia
  • Brazylijczyk oczekuje dużej podwyżki, przynajmniej do 40 tysięcy euro miesięcznie. Legia oferuje mu 10 tysięcy mniej
  • Możliwe, że w najbliższych dniach Guilherme zdecyduje się na transfer do jednego z klubów ze Wschodu

Inaki Astiz przejdzie w piątek w Szczecinie badania medyczne - poinformowała Pogoń na swojej oficjalnej stronie.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Szanse, że Guilherme przedłuży kontrakt z Legią, są coraz mniejsze.

• Kontrakt Guilherme wygasa z końcem roku, nie ma rozmów ws. jego przedłużenia
  • Brazylijczyk oczekuje dużej podwyżki, przynajmniej do 40 tysięcy euro miesięcznie. Legia oferuje mu 10 tysięcy mniej
  • Możliwe, że w najbliższych dniach Guilherme zdecyduje się na transfer do jednego z klubów ze Wschodu

Inaki Astiz przejdzie w piątek w Szczecinie badania medyczne - poinformowała Pogoń na swojej oficjalnej stronie.

Guilherme po prostu się zasiedział w Warszawie, czas dla niego na zmianę, chociaż to jest dobry nawet bardzo dobry gracz na nszą ligę.
Ale cóż potrzeba zmian.

Jeszcze taki news wypuszczony z klubu Wrocławskiego:

Na wypożyczenie przyjdzie prawy obrońca, który gra tylko i wyłącznie na PO, narodowość: Niemiec.

Jestem ciekaw kto to, może Lahm wznowi karierę ???? .

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Freddy Adu na testach w Sandecji.
Dzisiaj testy w Sandecji Nowy Sącz rozpocznie 28-letni pomocnik Freddy Adu - były reprezentant Stanów Zjednoczonych. Potrwają one do soboty.

http://www.90minut.pl/news/279/news2796133-Freddy-Adu-na-testach-w-Sandecji.html

Swego czasu miał to być największy talent w historii piłki, ale lata mijały i w sumie niczego wielkiego nie osiągnął, teraz to już jedzie tylko &quot;na nazwisku&quot;, uważam, że jeżeli zaliczyłby te testy i podpisze kontrakt z Sandecją to naszej superl ligi i tak nie zwojuje ;)

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
http://www.90minut.pl/news/279/news2796133-Freddy-Adu-na-testach-w-Sandecji.html

Swego czasu miał to być największy talent w historii piłki, ale lata mijały i w sumie niczego wielkiego nie osiągnął, teraz to już jedzie tylko &quot;na nazwisku&quot;, uważam, że jeżeli zaliczyłby te testy i podpisze kontrakt z Sandecją to naszej superl ligi i tak nie zwojuje ;)

Bardzo się dziwię, że chcą go zatrudnić, będzie chciał sporo kasy, a forma, jakość mizerna raczej.

maciuniuniu 180

maciuniuniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
o Adu za sport.pl:
&quot;Po raz pierwszy temat jego gry w Nowym Sączu pojawił się w marcu tego roku, kiedy występującemu wówczas w I lidze klubowi piłkarza oferowali jego agenci. Transfer upadł z powodu zbyt wysokich oczekiwań finansowych Adu.&quot;
może po awansie ich stać i nie będzie tak źle z kasą dla niedoszłego amerykańskiego Pelego ????

Status
Zamknięty.