>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Spekulacje Transferowe Ekstraklasa

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
To kolejny post i kolejne ruchy na linii Gdańsk --&gt; Wrocław.

Kuświk i Pawłowski przymierzani do Śląska.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Rostov zaproponował za Cernycha 700 tys Euro plus bonusy. Jak usłyszeli ile trzeba zapłacić by Litwina pozyskać to od razu wymiękli.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
andvari1x2 +7 Punkty (Fiedzia jak odejdzie teraz, to chyba tylko do UK ;))
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Maxi Rodriguez były zawodnik Atletico i Liverpoolu został zaproponowany Jagiellonii.
Nasza wiceprezes parę dni temu powiedziała że w tej chwili do klubu dzwonią tacy zawodnicy którzy jeszcze rok temu odmawiali gry w Jadze twierdząc że to za słaby klub dla nich

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Maxi Rodriguez były zawodnik Atletico i Liverpoolu został zaproponowany Jagiellonii.
Nasza wiceprezes parę dni temu powiedziała że w tej chwili do klubu dzwonią tacy zawodnicy którzy jeszcze rok temu odmawiali gry w Jadze twierdząc że to za słaby klub dla nich
Vice-mistrzostwo Polski powoduje to że nawet co lepsi zawodnicy chcieliby się pokazać w europejskich pucharach a jeszcze jak zagrają dobre zawody to może spowodować ich awans do lepszego klubu niż Jagiellonia, przykład Vadis w Legii którym interesuje się obecnie bardzo dużo klubów.

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Do Zagłębia przejdzie prawdopodobnie vicekról strzelców I ligi Jakub Świerczok występujący w GKS Tychy, zawodnik przeszedł już testy medyczne i powinien niedługo podpisać kontrakt.

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Kolejny znajomy Nenada Bjelicy w Lechu Poznań. Na testy medyczne przylatuje dwukrotny reprezentant Chorwacji, Mario Situm. Jeśli podczas badań nie wydarzy się nic nieprzewidzianego, to prawoskrzydłowy zostanie na rok wypożyczony z Dinama Zagrzeb.

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Kolejnym zawodnikiem, który może dołączyć do Zagłębia jest Bartłomiej Pawłowski z Lechii Gdańsk, piłkarz udał już się na testy medyczne do Lubina, jeśli przejdzie je pomyślnie to podpisze kontrakt. Mógł trafić do Zagłębia już rok temu, ale doznał kontuzji.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Pawłowski to przeciętny grajek. Na pewno nie wykorzystał potencjału jaki posiadał. Chodzą słuchy że po wyjeździe do Hiszpanii odbiła mu sodówka.

R 110

radek9513

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Kibicuję Lechii i powiem szczerze, dawno tak przepłaconego zawodnika nie widziałem. Jak grał w Maladze to mi go szkoda było że nie grał ale jak zagrał pierwszy mecz w Białymstoku w sezonie 2014/15 to myślałem że to żart że za takiego zawodnika zapłacono 400tys euro. Pawłowski moim zdaniem nie pasuje do drużyny w której gra się o coś więcej niż środek czy utrzymanie. W Koronie czy w Zawiszy coś nawet grał, ale nic więcej jak poziom gry o utrzymanie. Co do sodówki, przypomniał mi się wywiad jak mówił że musi o 7 rano wstawać i jaki to zapierdziel na zgrupowaniu Lechii ????

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Adrian Rakowski odchodzi z Zagłębia, klub nie przedłuży wygasającego kontraktu ze swoim wychowankiem.
Arka Gdynia zainteresowana jest sprowadzeniem pomocnika Zagłebia Krzysztofa Janusa.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
A tym czasem jest szansa na transfer z Zagłębia do Śląska - Dorde Cotra, ma przyjść. Chłopak ma grubą skórę jeśli to prawda ;).
W tym tygodniu powinny być pierwsze kontrakty -&gt; Chrapek, Słowik, Kosecki i wspomniany Cotra.
Urban chciał sprowadzić Jana Muchę, nie wypaliło.

J 17

jaskier7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mioduski dzisiaj zdementował informację, jakoby Lech miał uprzedzić Legię w pozyskaniu szwedzkiego skrzydłowego Nicklasa Barkrota.
A w Poznaniu mocno cieszyli się z &quot;wizerunkowej&quot; wygranej.
Co nie znaczy, że transfer całkiem ciekawy.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ciekawe nazwisko pojawia się w kontekście Śląska -&gt; Igors Tarasovs. Ciekawe może nie tyle ze względu sportowego co ze względu na jego &quot;koleżeństwo&quot; z J. Koseckim po jednym ze spotkań Legia vs Jaga ???? . A teraz obaj mieliby wylądować w jednej ekipie.

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Mówisz o tym słynnym filmiku? ????
https://youtu.be/K2I9GWwxyfY?t=2m34s

Karuzela trenerska trwa w najlepsze.
Jacek Zieliński nie jest już trenerem Cracovii. Kontrakt z 56-letnim szkoleniowcem został rozwiązany za porozumieniem stron - poinformowała oficjalna strona klubu.

Ja już się w tym wszystkim pogubiłem...%)

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mówisz o tym słynnym filmiku? ????
https://youtu.be/K2I9GWwxyfY?t=2m34s
Karuzela trenerska trwa w najlepsze.
Jacek Zieliński nie jest już trenerem Cracovii. Kontrakt z 56-letnim szkoleniowcem został rozwiązany za porozumieniem stron - poinformowała oficjalna strona klubu.
Ja już się w tym wszystkim pogubiłem...%)
Dokładnie tak, Kosecki szedł po tego w długich włosach ???? ???? .
Cracovia moim zdaniem zrobiła błąd, ale to ich sprawa, piłkarze mieli wywalone na trenera to było co było, pewnie przyjdzie jakiś Fornalik.

Z 3

zet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mioduski dzisiaj zdementował informację, jakoby Lech miał uprzedzić Legię w pozyskaniu szwedzkiego skrzydłowego Nicklasa Barkrota.
A w Poznaniu mocno cieszyli się z &quot;wizerunkowej&quot; wygranej.
Co nie znaczy, że transfer całkiem ciekawy.
A cóż innego miał powiedzieć by wyjść z twarzą?

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
A tym czasem jest szansa na transfer z Zagłębia do Śląska - Dorde Cotra, ma przyjść. Chłopak ma grubą skórę jeśli to prawda ;).
byłem w szoku jak to wczoraj przeczytałem, Cotra często pełnił funkcję kapitana w Zagłebiu, jeśli to prawda jestem ciekaw reakcji kibiców podczas derbów, które już w 2 kolejce nowego sezonu...

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
byłem w szoku jak to wczoraj przeczytałem, Cotra często pełnił funkcję kapitana w Zagłebiu, jeśli to prawda jestem ciekaw reakcji kibiców podczas derbów, które już w 2 kolejce nowego sezonu...
Nie będzie trzeba czekać z pojazdem do derbow ;).
Inna spekulacja.
Probierz z Kuchsrem dzisiaj w ratuszu we Wrocławiu negocjują odkup akcji.
Do Wroclawia przybył też w sprawie kontraktu Cesarz ???? . Tak napiszę tajemniczo ale wiadomo o kogo chodzi ;)
Widzę, że gazety i portale mają dobre informacje na jego temat ???? masakra, jeden poda plotke reszta przepisuje.

R 110

radek9513

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Mnie osobiście dziwi transfer Cotry, bo powiedzmy szczerze, Śląsk jest teraz słabszym klubem od Zagłębia a i źle raczej tam nie miał. Oczywiście, nie znam też sprawy jak to wygląda w środowisku Zagłębia, bo różne rzeczy mogą mieć na taką a nie inną decyzję. Mimo wszystko, dla mnie dziwna decyzja.

Status
Zamknięty.