>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info SPAM - wpisujecie tutaj kto spamuje

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Użytkownik pikus123 wysyła na priv takie wiadomości:
Witam, z tej strony autor bloga www.1balkanXXXX.blogspot.com (trochę zmieniłem, żeby nikt przez przypadek nie wszedł, bo to pewnie skam)
Dzisiaj jest ostatni dzień zapisów na abonament, który zaczyna się od jutra i potrwa przez najbliższe dwa tygodnie. Na stronie pojawiło się podsumowanie ostatniego miesiąca. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz na maila [email protected] - wiadomość o treści &quot;chętny&quot; lub na facebooku (podany na blogu).
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzenia blogu !

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Użytkownik pikus123 wysyła na priv takie wiadomości:
Witam, z tej strony autor bloga www.1balkanXXXX.blogspot.com (trochę zmieniłem, żeby nikt przez przypadek nie wszedł, bo to pewnie skam)
Dzisiaj jest ostatni dzień zapisów na abonament, który zaczyna się od jutra i potrwa przez najbliższe dwa tygodnie. Na stronie pojawiło się podsumowanie ostatniego miesiąca. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz na maila [email protected] - wiadomość o treści &quot;chętny&quot; lub na facebooku (podany na blogu).
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzenia blogu !
dzięki za zgłoszenie, już mu podziękowaliśmy za &quot;współpracę&quot;.

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego tematy moje sa pozamykane? Nie prosilem o zamkniecie a w dziale kupony mozna wypisywac sco sie chce.
Nie musze prowadzic statystyk

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CWKS
Czy ktoś do cholery może zrobić porządek z tym modem od tenisa ? Nie ma pojęcia o niczym, edytuje posty,nawet nie patrząc na wyniki, zamyka temat po jednym dniu od zakończenia turnieju. Jest tu jakiś Admin ???

D 0

danekjt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie-Zdrój
Chciałbym zgłosić sam na siebie, że zaspamowałem dział Ligue 2, chciałem podsumować wczorajszy typ, myślałem że odpowiedź będzie tylko widoczna do wczorajszego posta, nie będzie cytować go i zaśmiecać. Jestem nowy i nie wiem jak usunąć niepotrzebny post. Przepraszam ????
s90/ Poprawione. Próbuj podliczać używając edycji posta ????