w postaci jego radosnej twórczości , zupełnie obcej tematyce tego wątku o hokeju - proszę o usunięcie stamtąd w/w wpisu tego niezbyt kumatego pieniacza.
Zaznaczam, że jego poprzednie wpisy w tym wątku już zostały usunięte przez moderację - ale jak widać on nie poddaje się .... w bezczelny sposób zamulając wątek, w tym fałszując moje wypowiedzi.
Ja również w tej sprawie.
Kolega @ktosos, po paru dniach użytkowania forum, pozjadał wszystkie rozumy!
Nie podobają mi się jego prywatne wycieczki, które tutaj zamieszcza.
Chyba nie po to @edi8 poświęca swój czas prowadząc temat, żeby "wysłuchiwać" krytyki żółtodzioba, nie wnoszącego nic wartościowego do rzeczonego tematu.
Niestety , ale doszło tam do nadużycia - gdyż w ramach rozliczeń wygranych kuponów w ramach tego w/w testu , Bagnet90 jako wygrane 2 kupony wprowadził takie , o których NIKT z użytkowników nie wiedział , gdyż po prostu nie były przedmeczowo podawane...
Moja z nim dzisiejsza korespondencja z prośbami o poważne potraktowanie tego, co robi w dziale SYSTEMY strony forum FB , nie spotkała się ze zrozumieniem i nie pozostaje mi nic inego jak prosić Administrację o przyjrzenie się tej sytuacji i wg mnie jedynym wyjściem jest zamknięcie tego wątku z tak prowadzym pseudotestem i przeniesienie go albo do kosza albo do działu KUPONY.