podpinam sięA jak sprawić, by pojawiły się herby klubowe? Pewnie samemu trzeba sobie wgrać na dysk do folderu, ale jak format i ile pikseli?
Mimo, że to można sobie sprawdzić w wielu miejscach, przydałyby się tabele w różnych postaciach. Wiele razy podkreślane było na forum (czytałem), że program ma wspomagać w samodzielnej analizie, więc niech "wyrzuca" informacje do samodzielnego przemyślenia
Były tu już różne propozycje, ja dodam swoją - tabelę formy, w postaci przedstawionej na obrazku (to ze ś.p. Betting Geniusa) - z możliwością segregowania meczy na wyjeżdzie i w domu. Podobne rozwiązanie graficzne przydałoby się dla u/o.
Przydałaby się też chociaż skromna instrukcja![]()
co to za button "oblicz"? nie moge tego rozkminic...
A jak sprawić, by pojawiły się herby klubowe? Pewnie samemu trzeba sobie wgrać na dysk do folderu, ale jak format i ile pikseli?
Przydałaby się też chociaż skromna instrukcja![]()
Siema, jestem nowym użytkownikiem tego forum i przychodzę z zapytaniem czy można zostać jeszcze testerem tego moim zdaniem bardzo dobrego programu.
Po części moje wątpliwości zostały już rozwiane, funkcja "oblicz"
Ale mam następujące zapytanie: jest algorytm 1 i 3, czy 2 został usunięty, czy tez jest to ten główny proponowany wynik? Tym samym jak mam traktować proponowany wynik jako średnią z algorytmów 1 i 3, czy też jest to jeszcze zupełnie inny przelicznik? No i czy istniej jakaś hierarchia tych algorytmów, tj. gdy nie zgadzałbym się z proponowanym wynikiem, to w nastepnej kolejności prawdopodobniejszy jest 1 czy 3?
Czy w programe jest lub bedzie funkcja dotycząca remisów?
program oblicza prawdopodobieństwo wypadnięcia zarówno 1 X 2 także remisy również pokazuje.
A może masz inną propozycję dotyczącą remisów ?
Czy ktoś korzysta z tego Programy ?
jeżeli tak proszę o napisanie na Forum czy poprzez program utrzymują się trafione typy na poziomie 70-80%?
Ppzdrawiam