Ja uważam, że trochę źle Franek postąpił, że się ich od razu pozbył, oczywiście zasady to zasady ale to przecież dorośli ludzie, wystarczyło wziąć ich indywidualnie na rozmowę "poważną" zapytać co sobie wyobrażają i co w związku z tym chcą zrobić. Zawiesić ich na kilka meczy (nie na tyle co Anelke :grin ???? . Trzeba sobie zdać sprawę, że strata w pewnym sensie psuje system przygotowań i że na ich miejsce niema zbytnio zastępców, a jeśli by się jakiś wynalazek znalazł to zapewne nie był by już taki dobry.
Nie wiem jak z tym było do końca, ale decyzja dla mnie zbyt pochopna. Trzeba też zaznaczyć że media trochę tą sprawę ubarwiają bo jak czytam:
Nie wiem jak z tym było do końca, ale decyzja dla mnie zbyt pochopna. Trzeba też zaznaczyć że media trochę tą sprawę ubarwiają bo jak czytam:
to jestem pewien że to nie są słowa Smudy, zwłaszcza że wiem jak on się wysławia i jestem pewien że słowo tolerancja nie przejdzie mu przez gardło ale to tak na marginesie.Reprezentacja ma pewne zasady jeżeli chodzi o dyscyplinę. Od początku mówiłem, że w kadrze nie będzie tolerancji dla tego typu zachowań...