>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Skybet - 5 euro free bet

Status
Zamknięty.
P 0

pawlo17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gadałem z gościem na czacie i napisał mi, żeby zakończyć rejestracje musze dokonać depozytu, a chyba tego nie trzeba? Gdy loguję się wyskakuje mi od razu drugi krok a na trzecim się zatrzymuje, bo muszę dokonać depozytu....

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Gadałem z gościem na czacie i napisał mi, żeby zakończyć rejestracje musze dokonać depozytu, a chyba tego nie trzeba? Gdy loguję się wyskakuje mi od razu drugi krok a na trzecim się zatrzymuje, bo muszę dokonać depozytu....
wyślij do suportu skany dowodu.

P 0

pawlo17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak powyżej napisałem juz wysłałem i częsciowo mi aktywowali konto...Gość na czacie napisał, że muszę dokończyć rejestracji, a nie mogę bo muszę niby depozyt złożyć(tak piszę w błędach powyżej w rejestracji) a pisał, że 5 euro też mi aktywowali.

P 0

pawlo17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zmieniam i wyświetla się na zielono poniżej &quot;Your selected payment method requires you to make a deposit. Please enter an amount.&quot; czyli ile mam wpłacić, a jak chce nic tam nie wpisywać to wyskakują błędy:

Please note that you must make a deposit when using this payment method.
Please choose a deposit limit.
Please enter the amount you wish to deposit

22kilro 0

22kilro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi koles z chatu poweidzial ze 5 dostaje sie tylko po depozycie i tez nie mam mozliwosci ominac kroku 3;/ po wylaczeniu i wlaczeniu dalej sie pojawia

P 0

pawlo17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To u mnie to samo, ale z tego co wycztałem w komentarzach inni bez dypozytu spokojnie dostali bonus..

22kilro 0

22kilro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra udalo mi sie napisalem na czacie do paul&#39;a i mi pomogl

22kilro 0

22kilro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to jak ja a jeszcze wpisalem te five i niby dostalem ale tego nie widac mam tylko 2 w balance i jak chce postawic singla to jest napisane ze 3 jeszcze mi brakuje jak za 5 chce postawic;/

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
to jak ja a jeszcze wpisalem te five i niby dostalem ale tego nie widac mam tylko 2 w balance i jak chce postawic singla to jest napisane ze 3 jeszcze mi brakuje jak za 5 chce postawic;/
FAQ ,tam jest napisane ,tylko trzeba poszukać, jak użyć free bet`a .

P 0

pawlo17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
22 Kirlo klikasz na jakis kurs z mecze i wyskakuje Ci za jaką stawkę chcesz zagrać i jest takie zdanie, że za bonusowe 5 euro/funty stawiasz czy coś takiego. Klikasz na to potwierdzasz i jest.
Osobiscie zagrałem trochę ryzykownie na De Bakkera, do wyjęcia prawie 14 funtów, ale myślę, że da radę;)

22kilro 0

22kilro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
22 Kirlo klikasz na jakis kurs z mecze i wyskakuje Ci za jaką stawkę chcesz zagrać i jest takie zdanie, że za bonusowe 5 euro/funty stawiasz czy coś takiego. Klikasz na to potwierdzasz i jest.
Osobiscie zagrałem trochę ryzykownie na De Bakkera, do wyjęcia prawie 14 funtów, ale myślę, że da radę;)
dzieki wielkie ale wyskakuje mi jakis blad ;/ i kupon sie nie stawia

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
98 postów w temacie o promocji... połowa zbędna. Temat do zamykam. Więcej spamu nie będzie.
Jeśli ktoś ma jakieś ważne info pisać do na PW.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Info do jkula

100% Matched Deposit Terms and Conditions

• This offer can only be claimed by customers who receive this email.
  • Minimum Deposit is £5. We will match your first deposit £ for £ up to £10.
  • Your deposit match will be credited automatically after your first deposit as non-withdrawable cash. It will be withdrawn after 30 days if unused.
  • This offer starts on 27th August 2010 and ends on 2nd September 2010 at midday.
  • Please note that only deposits made via debit or credit cards will qualify for the matched deposit offer, therefore deposits made by e-wallets (i.e. Moneybookers and Neteller) will not count.
  • Sky reserve the right to withdraw or amend this offer at any time.
  • All Sky Betting and Gaming general rules apply.
  • These terms and conditions refer to the emails sent on the 27th August 2010 - if you have arrived at this page from an earlier email then unfortunately your offer has expired.

Status
Zamknięty.