>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

skrill kilka pytań

M 0

mad17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
niedawno zacząłem się bawić w zakłady i całkiem nieźle mi idzie. Wszystkie pieniądze idą na konto w skrill i mam kilka pytań. Widzę, że skrill bierze 50% za wypłatę, więc się nie opłaca tego robić. Czy jak wezmę kartę skrill za którą się płaci 10euro rocznie i jakieś tam małe oprocentowanie przy wypłacaniu z bankomatu to nie będzie innych opłat?. Typu np pójdę do marketu kupię coś za 100zł i mi weźmie więcej niż 100zł?. Jeszcze jedno pytanie przy weryfikacji zostałem zapytany, co będę robił z pieniędzmi i chyba źle to zrozumiałem bo myślałem że chodzi o tą 1 złotówkę, którą mi pobrało przy weryfikacji i kliknąłem, że nie na hazard. Dodam, że nic przez skrill nie przelewałem. Już miałem na stronie bukmacherskiej pieniądze na gry zanim miałem to konto.

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skąd żeś wytrzasnął te 50% za wypłatę ? Przy płatnościach kartą pobiera tylko kwotę zakupu.

M 0

mad17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie. Po prostu chciałem sprawdzić ile skrill potrąca za wpłatę na konto i było napisane, że dostane 18zł z 40zł. Dodam jeszcze jedno pytanie, czemu jak dostaje 10 euro od stronki to na koncie mam około 40zł, a nie powyżej?. Zamówiłem już sobie tą piękną kartę te 10euro co pobrało to również aktywuje karte na rok, czy pobierze kolejne 10 euro jak będę aktywował. Co z tym hazardem?. Jeśli nie będę wypłacał kasy na kartę z mojego banku to nie grozi mi blokada?.

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Nie. Po prostu chciałem sprawdzić ile skrill potrąca za wpłatę na konto i było napisane, że dostane 18zł z 40zł. Dodam jeszcze jedno pytanie, czemu jak dostaje 10 euro od stronki to na koncie mam około 40zł, a nie powyżej?. Zamówiłem już sobie tą piękną kartę te 10euro co pobrało to również aktywuje karte na rok, czy pobierze kolejne 10 euro jak będę aktywował. Co z tym hazardem?. Jeśli nie będę wypłacał kasy na kartę z mojego banku to nie grozi mi blokada?.
To zależy jaki jest kurs, zawsze jest napisany w transakcji.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A trzeba przyznać, że różnice kursowe w skrill kupno/sprzedaż są wysokie.
Tylko raz pobiera skrill 10e za karte na rok.

X 3

xmatric

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Skrill pobiera kwotę 23zł za wypłatę (przynajmniej u mnie tak było) dlatego pewnie 18zł z 40zł jak chciałeś wypłacić.

M 0

mad17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy, jak będę dziennie dostawał od stronki 200-300zł to ktoś się może doczepić z podatkiem lub nie wiem czym?. Jak na razie idzie świetnie, a podobno urząd skarbowy się czepia, jak ktoś sporo kasy dostaje na konto z innego źródła. Dodam, że te pieniądze będą na skrillu, a jedynie będą wypłacane przez ich kartę prepaid

fremen 117

fremen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
A-stów
Co z tym hazardem?. Jeśli nie będę wypłacał kasy na kartę z mojego banku to nie grozi mi blokada?.
Jesli wplacasz pieniadze z zaznaczona opcja na cele nie zwiazane z hazardem, to tych srodkow nie bedziesz mogl wplacic do buka. Nie ma tez opcji cofniecia tego, nawet telefonicznie. Najprostsza opcja bedzie wyplata tej kasy i wplata jeszcze raz z zaznaczeniem opcji &quot;na cele zwiazane hazardem&quot;.

M 0

mad17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to jest z tą ich kartą prepaid. Widzę pewne limity na wypłatę i zakupy. Czy to jest limit miesięczny, czy dzienny lub całkowity

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
wszystko masz na stronie napisane jak sie zalogujesz odnośnie limitów weryfikacji itp kolego czytaj

M 0

mad17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konto już mam dawno zweryfikowane. Mi chodzi o karte prepaid skrill na którą mam limit kilkanaście tysięcy w te i we wte i nie wiem, czy to na miesiąc czy dzień lub na rok.

M 0

mad17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To super. Jeszcze jedno pytanie nie mogę nią płacić zbliżeniowo w fast foodach na razie tylko sprawdzałem. Czy źle ja przykładam, czy faktycznie jest jakaś blokada?. Normalnie działa, a karta z banku zbliżeniowo działa.

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
To super. Jeszcze jedno pytanie nie mogę nią płacić zbliżeniowo w fast foodach na razie tylko sprawdzałem. Czy źle ja przykładam, czy faktycznie jest jakaś blokada?. Normalnie działa, a karta z banku zbliżeniowo działa.
U mnie wszędzie działa jak należy.