>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Skrill - hazard czy nie hazard?

J 3

john_cash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,weryfikowałem skirll,karta bankową i doszedłem do tej opcji :

&quot;Proszę zadeklarować cel niniejszej wpłaty*:

Pieniądze zdeponowane przy użyciu tej karty kredytowej/debetowej, będą wykorzystane na cele NIE HAZARDOWE [?]
Pieniądze zdeponowane przy użyciu tej karty kredytowej/debetowej, będą wykorzystane na cele związane z HAZARDEM [?] &quot;

I czytając niniejszej wpłaty ,myślałem,że chodzi o konkretną wpłatę i dałem na cele NIE HAZARDOWE,ale teraz jak czytam to chodzi ogólnie,o wpłaty do buków itp. I tu pada moje pytanie,czy będzie to jakoś wpływać jeśli nie będę korzystał z wpłat ,a jedynie wypłacał na swoje konto pieniądze zgromadzone u buka i potem korzystał z karty Skrill,którą sobie zamówiłem do płacenia w sklepach itp. Oraz ewentualnie czy można to jakoś zmienić? Usunąć swoją kartkę i spróbować dodać ją ponownie?

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
I tu pada moje pytanie,czy będzie to jakoś wpływać jeśli nie będę korzystał z wpłat ,a jedynie wypłacał na swoje konto pieniądze zgromadzone u buka i potem korzystał z karty Skrill,którą sobie zamówiłem do płacenia w sklepach itp. Oraz ewentualnie czy można to jakoś zmienić? Usunąć swoją kartkę i spróbować dodać ją ponownie?

Nie będzie, przy każdej wpłacie zaznaczasz czy na cele hazardowe czy nie. Jezeli nie dasz na cele hazardowe nie wpłacisz do żadnego bukmachera/kasyna ale tylko tej kwoty którą wpłaciłes. Np masz na koncie 50 PLN wpłacisz 100 na cele nie hazardowe to 50 mozesz wpłacic do buka/kasyna a 100 PLN bedzie zamrożone do wpłat. Jeżeli chodzi o wypłaty i płacenie karta nie ma to nic wspólnego mozesz spokojnie wypłacac kase i płacic karta

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,weryfikowałem skirll,karta bankową i doszedłem do tej opcji :

&quot;Proszę zadeklarować cel niniejszej wpłaty*:

Pieniądze zdeponowane przy użyciu tej karty kredytowej/debetowej, będą wykorzystane na cele NIE HAZARDOWE [?]
Pieniądze zdeponowane przy użyciu tej karty kredytowej/debetowej, będą wykorzystane na cele związane z HAZARDEM [?] &quot;

I czytając niniejszej wpłaty ,myślałem,że chodzi o konkretną wpłatę i dałem na cele NIE HAZARDOWE,ale teraz jak czytam to chodzi ogólnie,o wpłaty do buków itp. I tu pada moje pytanie,czy będzie to jakoś wpływać jeśli nie będę korzystał z wpłat ,a jedynie wypłacał na swoje konto pieniądze zgromadzone u buka i potem korzystał z karty Skrill,którą sobie zamówiłem do płacenia w sklepach itp. Oraz ewentualnie czy można to jakoś zmienić? Usunąć swoją kartkę i spróbować dodać ją ponownie?

popelniles blad i tak czy siak po jakims czasie bedziesz mial blokade konta Skrill, teraz gdy bedziesz korzystal z konta i bedziesz wplacal lub wyplacal z buka/pokerrommu bedzie blokada, podstawowe pytanie na ktore odpowiedziales NO HAZARD

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
nie wiem pytanie takie pada tylko jeden raz
napisz do supportu
Uploaded with ImageShack.com
Po co ma pisac do supportu ? Przy każdej wplacie zaznaczasz na jakie cele wpłacasz. Jak już wpłaciłes i nie możesz wplacic do kasyna/buka wyplac te pieniadze i wpłac spowrotem zaznaczajac na cele hazrdowe i tyle. Support nic Ci nie poradzi odpowie Ci zapewne że nie mogą tego zmienić bo to wynika z czegos tam o przeciwdzialaniu hazrdowi czy coś podobnego. Wyplać/Wplać i tyle.

J 3

john_cash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Usunąłem moją starą kartkę i dodałem ją ponownie i podczas weryfikacji wybrałem hazard . Myślę ,że to rozwiąże mój problem i nie będzie problemów z zablokowanym kontem ????