>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Skoki narciarskie 2014/1015 - Willingen (30.01 - 01.02.2015)

Status
Zamknięty.
K 14

krnov102

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KRNOV-OPAVA
Witam.
Fortuna
FREUND-KRAFT-1
FANNEMEL-KASAI-1
FREITAG-HAYBOECK-1
JACOBSEN-SILI1
Ako 3.12
Jesli warunki beda w miare wyrownane to spokojnie powinnni wygrac w swoich parach..Freund wiadomo forma na najwyzszym biegu...U Fannemela widac duzy progres u Kasai na odwrot..Richi stabilnie u austriaka forma odleciala....To samo u Sliriego....Anders trzyma dobry poziom...

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uważałbym z Fanemelem. Starczy cisza, albo lekko z tyłu i po chłopie.

Ode mnie z Millenium:

Prevc - Koudelka 1 za 1,40
Kraus - Takeuchi 1 za 1,45

Ako: 2,03

Czech ma tu tylko przebłyski, a Słoweniec poza sp... skokiem w I serii w piątek, to ładnie fruwa. Na tym etapie, powinien sobie poradzić. Marinus u siebie bardzo równy - Japończyk o dziwo wczoraj nieźle, ale nie sądzę by ogarnął młodego Niemca.

I bardzo lekko, bo ja już z tym chłopem nie mogę...

Hayboeck - Żyła 2 za 2,20

Obarczone ryzykiem, ale może w końcu nadejdzie ten dzień, że odda dwa równe skoki.. Austriaka tu w Willingen nie stać na jakieś dobre skakanie, Piotrka stać, tylko musi w końcu wyjść dwa razy z rzędu.

galgan 219

galgan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Massachusetts
Jacobsen-Hilde [1,50] Totolotek - kwale

Jacobsen wyraźnie lepiej skakał i w konkursie indywidualnym (16 pkt) i w konkursie drużynowym (ponad 30 pkt). Lubię Hildę, liczę że wróci do TOP 10, ale na obecną chwilę Jacobsen to pewniejsza inwestycja.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kraft - Koudelka @ 1 @ 1,83 bet365
Owszem Kraft lekka zniżka formy, ale z Koudim jest przecież tak samo. Wczoraj w drużynówce lepszy Austriak o 3,3 punktu. Jak dla mnie profil tej skoczni nie odpowiada zbytnio obu skoczkom, ale to Kraft ma więcej poweru w nogach dzięki czemu stać go na skoki o 2-3 metry lepsze od Koudiego. Poza tym nie zapominajmy jak świetnie w tym sezonie lata Kraft i on tu w każdej chwili może odpalić petardę.
Para 60/40% na Austriaka, dlatego stówki na Stefana nie pożałuje. W innych bukach w tej parze te kursy na Stefana są w okolicach @ 1,75

briko 2,3K

briko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Witam i odrazu przepraszam że bez analizy bo to nie w moim stylu ale brak czasu dziś...
oferta z totomixa jak zauważyliście gram przeciwko austriackim skoczkom
Freund, Severin-Kraft, Stefan 1 kurs 1.22
Koudelka, Roman-Hayboeck, Michael 1 kurs 1.20
Stoch, Kamil-Velta, Rune 1 kurs 1.18
Kasai, Noriaki-Schlierenzauer, Gregor 1 kurs 1.18
I coś z kwalifikacji
Jacobsen, Anders-Hilde, Tom 1 kurs 1,4
promocja!!!! Jacobsen oddaje tutaj lepsze skoki i ogólnie stabilniejsza forma
Jeszcze raz przepraszam za brak analizy Ale warto te pary pograć po odjeciu podatku kurs ako wychodzi 2,5
Pozdrawiam;-)

Status
Zamknięty.