>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Skan dowodu?

A 0

arzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze kasy nie wpłaciłem !
Dopiero się zastanawiam czy wpłacić...

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
JEżeli nawet będa chcieli to jaki problem ?? Chodź Betsson akurat odemnie nie chcialo ostatnio.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Betsson chce, jeśli nazwisko, na które masz konto nie zgadza się z nazwiskiem na koncie bankowym...

pytałem się panienki z supportu angielskiego na live czacie...(polski jak zwykle niedostępny ???? ) Zapłaciliby mi ???? to bym siedział pare godzin dziennie na nim ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Betsson chce, jeśli nazwisko, na które masz konto nie zgadza się z nazwiskiem na koncie bankowym...
pytałem się panienki z supportu angielskiego na live czacie...(polski jak zwykle niedostępny ???? ) Zapłaciliby mi ???? to bym siedział pare godzin dziennie na nim ????
Ale przy wyplacie na MB ? jezeli sie zgadaza to nie chca ? Bo jezeli nie chca to porpostu zakladasz se jakies nazwisko itp. a na MooneyBokersie tez na jakeis nazwisko dziwne zakladasz oczywiscie te same dane i potem tylko do banku przelewasz .. da sie tak ?

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
da sie, jesli konto jest zalozone na takie same dane jak w mb + MAIL MUSI BYC IDENTYCZNY, wtedy nie sprawdzaja skanu...skad wiem? support

A 0

aress_86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a mam pytanie czy jak wysylalam skan dowodu do nich to moge zamalowac np. serie dowodu i pasel? uznaja to? bo jakos wole nikomu nie dawac takich danych wiadomo co sie dzieje w dzisiejszych czasach...

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
wysylasz pierwsza stronę...serii nie musisz zamalowywać, bo bez peselu ch^$#@ zrobią ????

A 0

aress_86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli przyjma mi tylko jedna strone dowodu? ta pierwsza?

ps. wiesz ja chyba jednak zamaluje bo wole dmuchac na zimne jednak!!!przezorny zawsze ubezpieczony ????

vabank_sdz 0

vabank_sdz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli naprzyklad jak konto jest na mnie a konto bankowe na moja siostre to tez mi siano wyplaca ??

cineck 45

cineck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
postanowiłęm tutaj zadac swoje pytanie:

moge wypłacić piniądze z betsson na konto bankowe innej osoby niz jest zarejestrowana w betsson (o tym samym nazwisku), osoba zarejestrowana jest pełnoletnia, czyli posiada dowod osobisty?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A czytałeś posty, które są wyżej napisane? Tam masz odpowiedź

aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
osoba zarejestrowana jest pełnoletnia, czyli posiada dowod osobisty?
Tak, pewnie posiada już dowód osobisty, ale radzę to sprawdzic i spytac ją o to osobiscie. I po problemie ;)

cineck 45

cineck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chyba źle sformułowałem swoje pytanie

czy można wypłacic piniądze na konto bankowe osoby trzeciej?