>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Skan dowodu osobistego.

L 0

lew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Mam takie pytanko
Czy w expekcie przy wypłacie pieniedzy musze przesłac skan dowodu osobistego?

pozdrawiam

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam
Mam takie pytanko
Czy w expekcie przy wypłacie pieniedzy musze przesłac skan dowodu osobistego?

pozdrawiam

Zaczyna mnie to irytowac...jeli zadajecie pytanie sprawdzcie czy nie zostalo one ju zporuszone na forum a ta sprawa byla ju zporuszana kilkakrotnie.... bede dawal ostzerzenia za nieumiejetnosc korzystania z forum :p

PS Przy pierwszej wyplacie bedziesz musial wyslac

L 0

lew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czytałem wczesniej ale chciałem mieć 100% pewności ????

dzieki

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
a ja przy pierwszej wplacie ni emusialem wysylac zadnego skanu i moj znajomy rowniez.

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
zarówno przy wpłacie do nich jak i wypłacie od nich na swoje konto nikt nie potrzebowal mojego skanu dowodu osobistego. W expekt jest tak iz mozesz wplacic do nich pieniadze ze swojego konta przelewem (przez internet) a oni pozniej mogą ci przelac kase tylko na TO SAMO KONTO z ktorego do nich wplacales..... tak kiedys wyczytalem.....ale tak czy siak - wplacalem i wyplacalem i skanu ani zadnych specjalnych rzeczy nikt nie wymagał ????

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Zafufaj mi ???? czasami chca a w szczegolnosci jak sie nagle zaczyna czesto wyplacac bez wplacania kasy:]

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
jezeli opierasz to na wlasnych doswiadczeniach chyba pozostaje mi tylko przypuszczac iz skoro zażądali to musiales duzo wyplacac = duzo wygrywasz ???? gratuluje ???? temat chyba zakonczony jesli o skany chodzi ????

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Sytuacja troche inaczej wygladala kasa na konto byla wplacana karta internetowa a wyplacan na zwykle konto wiec dlatego zaczeli sie moze bulwersowac:]

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
A jaki jest sposob by przelac pieniadze najszybciej? bo mowiac tutaj o karcie internetowej nie masz na mysli zwyklej bankomatowej jaka ja posiadam, lecz jaką? u ktorego z bukmacherow ktorych znasz mozna najszybciej aktywowac kase na koncie?

PS. wlasnie zablokowali mi konto na expekcie i musze przeslac owe skany :/ no ale gram tam juz ponad rok - troche przekombinowalem i chyba sie wkurzyli hehe