>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

SISI 01 - Cel := Analiza

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Proste :
Program odblokowany dostaną ci którzy pomagają w jego rozwoju :-
którzy będą z nim na dobre i złe :razz:
reszta będzie dostawać okrojone wersje .

Espanyol v Rayo Vallecano -- procentowe szanse --88,65--KURS--1,8
FC International v Steaua Bucharest -- procentowe szanse --80,77--KURS--2,10
Mons v Standard Liege -- procentowe szanse --80,77--KURS--1,6
Lokomotiv Plovdiv v Slavia Sofia -- procentowe szanse --76,34--KURS--2
Ham-Kam v Bryne -- procentowe szanse --74,00--KURS--1,45

B 5

belus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Program pobiera bazę w parę no maksymalnie 2 minuty, to się podoba super sprawa, a mam takie pytanie czy ten program to tylko do overów jest, bo są inne opcje takie jak 1+2 strzeli i 1 x 2 ale wszędzie 0,00%

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Nie, program podaje jeszcze na ten moment
1+2 strzeli oraz typy[1]
ale to zostanie odblokowane po udzielaniu się ..
I pamiętajcie to że w wczoraj poszło w miarę dobrze nie oznacza że dzisiaj bedzie tak samo
nie liczy się zysk z danego jednego dnia a z całości jaką pokazuje program na przełomie X typów...

B 34

bsg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konin
Wiadomo nie ma programu idealnego jednak jak ktoś zasłuży na pełną wersje to będzie to niezwykle pomocne dla mnie dodatkowy + za funkcje sms bo przecież niektórzy nie mają czasu śledzić tego wszystkiego w szkole czy pracy ;] algorytm śmiga aż miło nic tylko czekać do pełnej wersji ! I powodzenia dziś !

B 5

belus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak dokładnie nie można oceniać tylko po jednym dobrym dniu, bo następny może być gorszy albo pełen sukces 100% się zobaczy. Program całkiem ciekawy i łatwy w obsłudze np dziś 187 meczy wygenerował z bazy danych co grac od ilu % ?

B 34

bsg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konin
Jak pisał B R U T U S 74% w górę program wykazuje niezłą skuteczność a wybór dokładnych meczy należy do ciebie

T 29

tomato99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Aktualizacja całego tygodnia w minute się pobrała z tym że mam neta 30mb więc troche zawyżam średnią prędkości heh. Na razie podoba mi się graficznie, a jeżeli coś mi się podoba graficznie to znaczy że jest przejrzyste.
Zagrałem trochę na pałę zobaczymy co z tego wyjdzie. Kursy są wysokie więc będzie ciekawie ^^

bender7 91

bender7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Far Far Away
Program przed chwilą pobrałem, aktualizacja przebiegła szybko i bez problemów. Fajnie, że można sobie uporządkować mecze wg prawdopodobieństwa wystąpienia overa od największego do najmniejszego. Graficznie program mi się podoba. Pozdrawiam!

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Udoskonaliłem trochę SISI
posiada :
Możliwość dodawania spotkań do kuponu
Kupon można zapisać wczytać
z kuponu można usuwać spotkania zaznaczając je i prawym przyciskiem myszki albo przez podwójne kliknięcie
lub klikając 2 razy na spotkanie
po dodaniu spotkań // na dany dzień czy według ligi mamy do wyboru :
pod prawym przyciskiem mychy
Auto dodawanie do kuponu Over 2,5 +70%
Auto dodawanie do kuponu Over 2,5 +74%
Auto - Super - SISI Over -//

Auto - Super - SISI Over -// Jest to algorytm który zawiera w sobie Over +74% oraz 1+2 strzeli pozwoliło to wyeliminować 2 wczorajsze błędy oraz poprzednie z mojego archiwum oraz ten dzisiejszy z meczu Lokomotiv Plovdiv v Slavia Sofia ale i przy okazji odpada według nowego algorytmu spotkanie := // FC International v Steaua Bucharest // ciekawe czy słusznie
nowy program do pobrania za około 2h

A 19

adzi0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac dobre typy ? ;/
Pobrałem, zagrałem dla picu, za 1zł 5 spotkań, na prawdę jest miazga ! :cool: Wiadomo, idealny program nie istnieje, ale to jest na prawdę coś wspaniałego. Co prawda gdzieniegdzie okroiłem próg, ale i tak się nie udało :p. Mam nadzieję, że &#39;uaktualnienie&#39;, które wydasz pozwoli mi skołować jakiegoś dubla na jutro :p.

T 29

tomato99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ja dzisiaj wtopiłem 4 euro i moje ostatnie 1 euro jest postawione na over w tym meczu co ty też postawiłeś ^^ Oby Rumuni postrzelali trochę ????
Jak wygram będę stawiał tylko według programu bo tak na dobrą sprawę i tak nie wiem co zrobić z taką ilością pieniędzy xD

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
to znaczy obie strzelą :)
Gdy zero to program nie jest w stanie przewidzieć
gdy 1 znaczy że tak powinno być ale to świeży algorytm on się uczy dopiero on sam się uczy z jakich danych korzystać by poprawnie typować , bierze pod uwagę różne zmienne i stałe po czym analizuje co wykorzystać opierając się na spotkaniach które się zakończyły - im więcej kolejek tym lepiej a moje archiwum to jedynie 3 kolejki każdej z lig a więc kropla w morzu potrzeb -