>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Single z kursem > 3

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
cytat z dnia 12 września 2019 08:01 przez apil64Wracam do gry w moim temacie po przerwie na mecze reprezentacji. Tak jak napisałem wcześniej we wrześniu wprowadzam zmiany w sposobie mojej gry w tym temacie. Już od pewnego czasu większość typów, które grałem w tym temacie opierałem nie na analizie typów ale na pewnego rodzaju statystykach matematycznych. Ponieważ taki sposób gry wymaga nieco innego stawkowania dlatego wymusza on te zmiany, które wprowadzam. I tak od września w tym temacie będę grał tylko typy na under 1,5 gola w meczach wybranych lig piłkarskich. Będą to mecze z lig: bułgarskiej, chorwackiej, polskiej, rumuńskiej i słoweńskiej. Wybrałem te ligi ponieważ w tych krajach rozkład spotkań pozwala grać progresją praktycznie na wszystkie mecze. Progresja ma 13 kroków a stawki wyniosą od 1j do 105j. Zaznaczam, że jest to test i przynajmniej na poczatku nie polecam gry za duże stawki. Na papierze wygląda to obiecująco a jak będzie w praktyce to zabaczymy.

Pewnie swój system gry opracowałeś na jakimś konkretnym kursie , skoro wiesz że 13 próg to 105j . Można więcej szczegółów. Jakieś rozpiski , tabelki itp .

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 12 września 2019 17:22 przez malyenter1

Pewnie swój system gry opracowałeś na jakimś konkretnym kursie , skoro wiesz że 13 próg to 105j . Można więcej szczegółów. Jakieś rozpiski , tabelki itp .

Kurs musi być ok. 3, najlepej  3 lub powyżej. Kroki progresji to: 1j, 1j, 2j, 3j,4j, 6j, 9j, 14j, 21j, 31j, 47j, 70j, 105j. Trafienie przy kursie min. 3 gwarantuje 1 lub 2j zysku w zależności od tego, na którym kroku trafimy (oczywiście bez podatku). Grając z podatkiem kurs musi być odpowiednio wyższy. Ten sposób gry będę dopiero testował w praktyce. W teorii wygląda to nawet dobrze ale zobaczymy jak będzie w praktyce. Ja będę grał tylko undery w meczch z tych lig, które wymieniłem. Zobaczymy jak to wyjdzie.

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
Pojawia się odwieczne pytanie. Czy warto w ostateczności stawiać 314j aby wygrać trzy?
Oczywiście (optymistycznie zakładając w teorii) nie musi tak się zdarzyć ale pytanie aktualne.

Jeśli ktoś ma sporo depozytu do stracenia to odpowie, owszem, warto.
Jednak przy jakichś finansowych ograniczeniach wszystko opiera się na trafieniach w początkowej fazie gry progresywnej. Jeśli jest inaczej w głowie pojawiają się spore wątpliwości co do zasadności takiej zabawy.
Mimo to, życzę powodzenia i będę z ciekawością obserwować. ;)

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 12 września 2019 18:48 przez kamilcia21Pojawia się odwieczne pytanie. Czy warto w ostateczności stawiać 314j aby wygrać trzy?
Oczywiście (optymistycznie zakładając w teorii) nie musi tak się zdarzyć ale pytanie aktualne.

Jeśli ktoś ma sporo depozytu do stracenia to odpowie, owszem, warto.
Jednak przy jakichś finansowych ograniczeniach wszystko opiera się na trafieniach w początkowej fazie gry progresywnej. Jeśli jest inaczej w głowie pojawiają się spore wątpliwości co do zasadności takiej zabawy.
Mimo to, życzę powodzenia i będę z ciekawością obserwować. ;)

Uważam dokładnie tak samo. Dlatego ten sposób gry traktuje jako zabawę i napewno nie będę przesadzał że stawkami. Taki sposób gry wydaje się być nieoplacalny ale z drugiej strony ilu jest graczy potrafiących wytypować 13 meczów z kursem  1,3. To wydaje się bardzo proste ale w praktyce jest prawie niemożliwe. Mój sposób gry jest odwrotnością grania kursów 1,3  i być może jest nawet bardziej skuteczny. Dlatego chcę to sprawdzić w praktyce i wyciągnąć odpowiednie wnioski. Zachęcam do obserwacji mojego tematu . Zobaczymy jakie będą wyniki.

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
Kursy są dużo dużo wyższe nawet z podatkiem to kurs wychodzi najniższy około 3,05  , a bez podatku najniższy około 3,45 a wahają się nawet do 4,2. Także nie wiem u jakiego bukmachera patrzyłeś ale coś mi się nie zgadzają . Ale nawet nie o to chodzi , bo piszę głównie dlatego że przy kursie 3,0 to jesteś tylko ok. 2 do przodu , to pewnie chodziło ci o to że 3 to jest minimum żeby nie stracić. Ale kursy są sporo wyższe także myślę że nawet no w wyższych progach mógłbyś stawiać niższe stawki i też byś wyszedł na swoim . Ja niedługo w realu będę sprawdzał temacik u bukmachera betfan bo nawet nie wiedziałem a tam w przypadku AKO z z kursem powyżej 2,0 przy minimalnym kursie każdego typu 1,25 współczynnik jest nie 0,88 tylko 1,00 . Nie wiedziałem  ale temat Dwie linie - TYLKO pierwsza połowa prowadzi kamilcia21 . Ważne to odpowiedni dobór drużyn , niektórzy mówią że nie korzystają ze statystyk , ale ja się w z tym nie zgadzam , uważam że bukmacher ma odpowiednich ludzi którzy również analizują zawodników czy też zespoły , a skoro tak to według tych analiz wystawiają kursy. Czyli wystarczy stawiać tak jak podpowiada bukmacher. Przecież wiadomo , że bukmacher nie da zawyżonych kursów . Powodzenia w testach . Na pewno będę obserwował.

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
@malyenter1cytat z dnia 12 września 2019 19:28 przez apil64

...Mój sposób gry jest odwrotnością grania kursów 1,3  i być może jest nawet bardziej skuteczny... Zachęcam do obserwacji mojego tematu ...

Nie musisz zachęcać, będę obserwować z wielką uwagą, jeśli dobrze Ci pójdzie to być może sama w to wejdę, może nie z progresją ale coś wymyślę????
Tylko nie daj plamy, żebyś w pierwszym podejściu nie doszedł do tej 13tki ;)

Ja sama próbuję rozmaitych rozwiązań.
Jak wspomniał malyenter1@malyenter1 sama testuję obecnie u/o ze stawką 4% na Betfan gdzie można się pobawić bez podatku.
Tak więc działaj i wygrywaj ????
Można komentować w trakcie gry czy lepiej nie zaśmiecać wątku?

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 12 września 2019 21:19 przez kamilcia21

Nie musisz zachęcać, będę obserwować z wielką uwagą, jeśli dobrze Ci pójdzie to być może sama w to wejdę, może nie z progresją ale coś wymyślę????
Tylko nie daj plamy, żebyś w pierwszym podejściu nie doszedł do tej 13tki ;)

Ja sama próbuję rozmaitych rozwiązań.
Jak wspomniał malyenter1@malyenter1 sama testuję obecnie u/o ze stawką 4% na Betfan gdzie można się pobawić bez podatku.
Tak więc działaj i wygrywaj ????
Można komentować w trakcie gry czy lepiej nie zaśmiecać wątku?

Nie zabraniam komentowania mojego tematu ale nie obiecuje, że na wszystkie komentarze będę odpowiadał. Od razu zaznaczam, że zamierzam grać wszystkie mecze z wybranych lig i nie będę ich analizował. Liczę tylko i wyłącznie na prawdopodobieństwo matematyczne, że nie będzie serii 13 meczów z przynajmniej 2 bramkami. Gdybym grał tym sposobem za większe stawki to typy do gry wybieralbym po analizie szans na wejście każdego typu opierając się na swojej wiedzy i doświadczeniu. 

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Na dobry początek dzisiaj pięknie wszedł mecz w Słowenii dając prawie 3j zysku. Oby tak dalej.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Camilla P. +6 Punkty (Świetnie ':))
erni1 +14 Punkty (Gratulacje)
apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Progresja 1 - Ekstraklasa  (13.09.2019)

Mecz 4  

PIŁKA NOŻNA - POLSKA - Ekstraklasa  
Zagłębie Lubin - Wisła Płock   godz. 18:00 
TYP: poniżej 1,5 gola (suma goli w meczu)  kurs 3,76  stawka 3 j Pinnacle (ew. wygrana 11,28 j) 
Wynik: 5-0
Zysk/Strata: -3j

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Progresja 3 - PIŁKA NOŻNA  Bułgaria  PARVA LIGA  (13.09.2019)

Mecz 1  

PIŁKA NOŻNA - Bułgaria - Parva Liga
Tsarsko Selo - Lokomotiv Plovdiv   godz. 16:30 
TYP: poniżej 1,5 gola (suma goli w meczu)  kurs 3,25  stawka 1 j bet365 (ew. wygrana 3,25 j) 
Wynik: 2-3
Zysk/Strata: - 1j

Mecz 2  

Arda - Botev Vratsa   godz. 19:00 
TYP: poniżej 1,5 gola (suma goli w meczu)  kurs 3,56  stawka 1 j 1XBet (ew. wygrana 3,56 j) 
Wynik: 2-1

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Progresja 4 - PIŁKA NOŻNA  Chorwacja  1 HNL  (13.09.2019)  

Mecz 1  

PIŁKA NOŻNA - Chorwacja 1 HNL 
Dinamo Zagrzeb - Istra 1961  godz. 18:00 
TYP: poniżej 1,5 gola (suma goli w meczu)  kurs 6,08  stawka 1 j  Pinnacle (ew. wygrana 6,08 j) 
Wynik: 1-0
Zysk/Strata: + 5,08 j

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
erni1 +14 Punkty (Gratki)
apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Progresja 5 - PIŁKA NOŻNA  Rumunia LIGA 1  (13.09.2019)

Mecz 1  

PIŁKA NOŻNA - Rumunia LIGA 1 
Academica Clinceni - Astra  godz. 16:30 
TYP: poniżej 1,5 gola (suma goli w meczu)  kurs 3,35  stawka 1 j  Unibet (ew. wygrana 3,35 j) 
Wynik: 1-1

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
Podobne undery na 3,5 można grać w hokeja . KHL , VHL już zaczęli NHL przedsezonowe też . Moim zdaniem lepsza opcja bo więcej meczów . A jest jeszcze sporo underowych lig hokejowych .

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 13 września 2019 17:00 przez malyenter1Podobne undery na 3,5 można grać w hokeja . KHL , VHL już zaczęli NHL przedsezonowe też . Moim zdaniem lepsza opcja bo więcej meczów . A jest jeszcze sporo underowych lig hokejowych .

Muszę sprawdzić bo hokejem dotychczas mało się zajmowałem. Jednak o ile wiem to problem może być z rozkładem czasowym tych meczów. Ja potrzebuję takich lig gdzie można grać poszczególne mecze progresją czyli tak aby nie były rozgrywane w tym samym czasie.

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Progresja 5 - PIŁKA NOŻNA  Rumunia LIGA 1  (13.09.2019)

Mecz 2  

PIŁKA NOŻNA - Rumunia LIGA 1 
CFR Cluj - FC Voluntari  godz. 20:00 
TYP: poniżej 1,5 gola (suma goli w meczu)  kurs 3,95  stawka 1 j  Pinnacle (ew. wygrana 3,95 j) 
Wynik: 5-0

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Progresja 1 - Ekstraklasa  (13.09.2019)  

Mecz 5  

PIŁKA NOŻNA - POLSKA - Ekstraklasa  
Jagiellonia - Legia  godz. 20:30 
TYP: poniżej 1,5 gola (suma goli w meczu)  kurs 3,49  stawka 4 j Pinnacle (ew. wygrana 13,96 j) 
Wynik: 0-0
Zysk/Strata: + 9,96 j

Bilans dnia : + 8,04 j

Bilans tematu : - 22,40 j 
Postawione razem: 1099 j
Wygrane razem: 1076,60 j

Zwroty: 2
Yield:  - 2,04 %
Ilość postawionych typów od początku tematu : 326 zakłady
Ilość typów trafionych od początku tematu: 92
Skuteczność liczona od początku tematu: 28,22 %

Bilans miesiąca: + 5,02 j 
Postawione razem: 19 j
Wygrane razem: 24,02 j
Yield:  + 26,42 %
Zwroty: 0
Ilość postawionych typów  wrzesień: 11
Ilość typów trafionych wrzesień: 3
Skuteczność wrzesień: 27,27%

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
Tylko że np.w lidze słoweńskiej do rozegrania zostało139 spotkań  a np. w KHL każda z drużyn ma jeszcze po około 56 spotkań Wystarczy 5 zespółów wybrać i jest 280 , a to już 2 razy więcej , a to tylko jedna liga   . A jeszcze 19 zespołów  Ja gram progresje ale nie na poszczególne spotkania , tylko na wszystkie zespoły także jak wejdzie wynik to 2 progresje zakończone , i od nowa zaczynamy i tak w kółko.

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Podsumowanie dnia: Piątek 13.09.2019

Dzisiejszy dzień zakończyłem zyskiem + 8,04 j.
Udany początek zmienionego sposobu gry. Po wczorajszej wygranej w lidze słoweńskiej dzisiaj zakończyłem progresje w lidze polskiej i chorwackiej. Szczególnie fajny kurs (ponad 6) wszedł w lidze chorwackiej. Właśnie dlatego zdecydowałem się grać mecze bez analizy aby trafiać takie kursy. Wiem, że to jest loteria ale gdybym analizował mecze to undera w tym meczu raczej bym nigdy nie postawił. Póki co bardzo udany początek weekendu. Trzy z pięciu progresji zakończone. Pozostały jeszcze dwie (Bułgaria i Rumunia). Jutro gram tylko mecze z niezakończonych progresji, czyli ligę bułgarską i rumuńską. Pozostałe ligi gram ponownie od następnej kolejki. Jeżeli nie przytrafi się seria 13 overów to bilans będzie na plusie.

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
cytat z dnia 13 września 2019 23:13 przez apil64Podsumowanie dnia: Piątek 13.09.2019

Szczególnie fajny kurs (ponad 6) wszedł w lidze chorwackiej. Właśnie dlatego zdecydowałem się grać mecze bez analizy aby trafiać takie kursy. Wiem, że to jest loteria ale gdybym analizował mecze to undera w tym meczu raczej bym nigdy nie postawił...

Dokładnie jak piszesz.
Nie uważasz, że mamy w tym układzie do czynienia z pewnym paradoksem?
Analizowanie statystyk ma na celu zwiększyć szansę typera. W tym przypadku analiza zafałszowałaby obraz co wpłynęłoby na zły wybór.
Jaki wniosek?
Nie wszystkie zdarzenia, które typujemy są warte analizy. Chyba głównie tyczy się overów/underów. 
Przykładowo (under 1,5) w meczu nigdy nie będzie faworytem w stosunku do (over 1,5) i na odwrót gdyż mamy do czynienia tylko i wyłącznie z pewną losowością.
Nigdy nie wiadomo czy mecz w underowo francuskiej lidze nie zakończy się overem (Amiens-Lyon 2-2) i na odwrót, spotkanie w overowej lidze holenderskiej nie skończy się zupełnie inaczej (Breda-Utrecht 0-0).

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Progresja 3   PIŁKA NOŻNA  Bułgaria Parva Liga (14.09.2019)   

Mecz 3  

Botev Plovdiv - CSKA Sofia   godz. 16:30 
TYP: poniżej 1,5 gola (suma goli w meczu)  kurs 3,50  stawka 2 j  bet365 (ew. wygrana 7,00j) 
Wynik: 0-1
Zysk/Strata: + 5j