>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Single z kursem > 3

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Dzień 13 (17.04.2019)+++

Mecz 2+++

TENIS  ATP - SINGIEL: Monte Carlo (Monako), ziemna

Lajovic D. - Goffin D.   godz. 16.15

TYP: 1    kurs 3,85  stawka 2j   Pinnacle

Wynik:  2-0

Zysk/Strata: +5,70 j

Bilans dnia: + 4,70 j

Bilans tematu : + 108,48 j

Postawione razem: 442 j

Wygrane razem: 550,48 j

Zwroty: 1

Yield: 24,54 %

Ilość postawionych typów od początku tematu : 156 zakłady

Ilość typów trafionych od początku tematu: 46

Skuteczność liczona od początku tematu: 29,49%

Bilans miesiąca: + 25,09 j

Postawione razem: 82 j

Wygrane razem: 107,09 j

Yield: + 30,60 %

Ilość postawionych typów w kwietniu: 34

Ilość typów trafionych w kwietniu: 10

Skuteczność w kwietniu:  29,41 %

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
davidb22 +6 Punkty
apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Podsumowanie 13 dnia gry w kwietniu:

Dzisiejsza progresja została zakończona na drugim kroku pierwszego poziomu dając dzienny zysk + 4,70 j. Dzisiaj ponownie zagrałem mecze tenisowe. Rozkład dzisiejszych spotkań tenisowych był taki, że każdy kto chciał mógł spokojnie zagrać mecze, które podałem. Nie wiem czy ktoś korzysta z moich typów i z mojej strategii gry, ale po liczbie przyznanych ostatnio punktów reputacji wnioskuję, że zainteresowanie moim tematem nieco spadło. A szkoda ponieważ wyniki w tym miesiącu są jeszcze lepsze niż w dwóch poprzednich. Mamy dopiero połowę miesiąca a zysk już przekroczył 25 j,  a yield 30%. Tak więc nadal wszystko idzie zgodnie z planem i  wyznaczony cel na ten miesiąc prawdopodobnie osiągnę już wkrótce.  Jeżeli ktoś tu zagląda to proszę o zaznaczenie swojej obecności przez dodanie punktów reputacji. Pozdrawiam i oby tak dalej.

mardoq +1 Punkty
pepcio1992 +3 Punkty
bartbettypy +3 Punkty (To już nawet nie chodzi o system tylko skuteczność przy takich kursach robi wrażenie!! Oby tak dalej!)
dracula16 +1 Punkty (dobra robota! powodzenia)
jchmiel84 +3 Punkty
apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Zmiany w temacie w związku z nowym regulaminem Działu Kupony ze Statystykami.

Ponieważ został wprowadzony nowy regulamin Działu, wprowadzam od dzisiaj następujące zmiany do mojej strategii gry w tym temacie:

1. Kursy na podawane zdarzenia będę brał tylko od legalnych bukmacherów dostępnych w Polsce.

2. Stawkowanie zostanie ograniczone do przedziału od 1 do 10 jednostek. W zależności od przebiegu gry będę podawał stawkę za jaką gram dany typ w jednostkach w zakresie od 1 do 10 j.

3. Moja strategia nadal zachowuje 5 poziomów progresji jednak w związku z w/w zmianami będą one wyglądały następująco:

I poziom: 1j, 2j, 3j

II poziom 2j, 4j 6j

III poziom 4j, 8j 10j

IV poziom 8j 8j 10j

V poziom 10j 10j 10j

Jak widać największe zmiany w stawkowaniu wprowadzam na IV i V poziomie progresji ale jest to wymuszone przez regulamin tematu. Zmiany te powodują obniżenie budżetu przeznaczonego na całą strategię gry do 96 j., a więc praktycznie o połowę. Mam nadzieję, że na IV a zwłaszcza V poziom progresji nie będę wchodził zbyt często. Kto śledzi mój temat to zauważył, że dotychczas na V poziomie jeszcze nie byłem a temat prowadzę już 3 miesiąc. Zmiany poziomów zależą od bilansu gry i nie zawsze następują kolejno po sobie (progresja pływająca).

5. Nie wiem jeszcze jak rozliczać typy (z podatkiem czy bez). Tego jeszcze nie doczytałem ale w praktyce ja gram bez podatku. 

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Dzień 14 (19.04.2019)

Mecz 1⛔

KOSZYKÓWKA  FINLANDIA: Korisliiga - Play Offy

Kataja - KTP Basket   godz. 16.00

TYP: 2 (razem z dogrywką)    kurs 3,30  stawka 1j   lvbet

Wynik:  109-72

Zysk/Strata: - 1j

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Dzień 14 (19.04.2019)

Mecz 2⛔

KOSZYKÓWKA  FRANCJALNB

Strasbourg - Boulazac   godz. 18.30

TYP: 2 (razem z dogrywką)    kurs 3,80  stawka 2j   lvbet

Wynik:  93-88 po dogrywce !!!

Zysk/Strata: - 2j

wojtaswnr +1 Punkty (Postawiłem na dogrywkę kurs 16 był :p trzymam kciuki za wygraną)
apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Dzień 14 (19.04.2019)⛔

Mecz 3  ⛔

KOSZYKÓWKA  BELGIA: EuroMillions Basketball League

Okapi Aalstar - Leuven Bears   godz. 20.30

TYP: 2 (razem z dogrywką)    kurs 3,10  stawka 1j   lvbet   PS. Gram za 1j ponieważ nie znam wyniku meczu 2 - dogrywka!!!

Wynik:  94-72

Zysk/Strata:  - 1j

Bilans dnia: - 4 j

Bilans tematu : + 104,48 j

Postawione razem: 446 j

Yield: 23,43 %

Ilość postawionych typów od początku tematu : 159 zakłady

Skuteczność liczona od początku tematu: 28,93%

Bilans miesiąca: + 21,09 j

Postawione razem: 86 j

Yield: + 24,52 %

Ilość postawionych typów w kwietniu: 37

Skuteczność w kwietniu:  27,03 %

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Podsumowanie dnia:

Dzisiejszy dzień zakończył się trochę pechowo na minusie.  Drugi mecz progresji zakończył się dopiero po dogrywce. Dogrywka spowodowała przedłużenie meczu tak, że nie znałem jego wyniku przed postawieniem na 3 mecz progresji. Dlatego zdecydowałem się zagrać 3 mecz progresji tylko za 1 jednostkę. W sumie dzień zakończyłem 4 jednostkami straty. Tak więc w następnym typie przechodzę na drugi poziom progresji.

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
cytat z dnia 19 kwietnia 2019 13:52 przez apil64

Zmiany w temacie w związku z nowym regulaminem Działu Kupony ze Statystykami.

Ponieważ został wprowadzony nowy regulamin Działu, wprowadzam od dzisiaj następujące zmiany do mojej strategii gry w tym temacie:

1. Kursy na podawane zdarzenia będę brał tylko od legalnych bukmacherów dostępnych w Polsce.

2. Stawkowanie zostanie ograniczone do przedziału od 1 do 10 jednostek. W zależności od przebiegu gry będę podawał stawkę za jaką gram dany typ w jednostkach w zakresie od 1 do 10 j.

3. Moja strategia nadal zachowuje 5 poziomów progresji jednak w związku z w/w zmianami będą one wyglądały następująco:

I poziom: 1j, 2j, 3j

II poziom 2j, 4j 6j

III poziom 4j, 8j 10j

IV poziom 8j 8j 10j

V poziom 10j 10j 10j

Jak widać największe zmiany w stawkowaniu wprowadzam na IV i V poziomie progresji ale jest to wymuszone przez regulamin tematu. Zmiany te powodują obniżenie budżetu przeznaczonego na całą strategię gry do 96 j., a więc praktycznie o połowę. Mam nadzieję, że na IV a zwłaszcza V poziom progresji nie będę wchodził zbyt często. Kto śledzi mój temat to zauważył, że dotychczas na V poziomie jeszcze nie byłem a temat prowadzę już 3 miesiąc. Zmiany poziomów zależą od bilansu gry i nie zawsze następują kolejno po sobie (progresja pływająca).

5. Nie wiem jeszcze jak rozliczać typy (z podatkiem czy bez). Tego jeszcze nie doczytałem ale w praktyce ja gram bez podatku. 

Do kitu ten wpis w regulaminie

4. Stawkę typu/kuponu podajemy tylko w stałych jednostkach w skali 1j-10j. Nie podajemy stawek kwotowo w jakiejkolwiek walucie. ????

Dlaczego jest jakiś limit ? Czemu 10 a nie 42 na przykład.

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

8. Każdy kupon musi posiadać bukmachera u jakiego możemy zagrać zaproponowane typy. Jeśli bukmacher zmusza nas do odprowadzenia podatku należy to uwzględnić podczas rozliczenia oraz w statystykach miesiąca - cytat z regulaminu Konkursu na najlepszy temat miesiąca.

Stawkowanie od 1 do 10 j jest do zaakceptowania (w praktyce przecież każdy może grać wg swojej progresji) ale zapis o konieczności korzystania tylko z polskich bukmacherów ( i ich niskich kursów dodatkowo obciążonych 12% podatkiem) prawdopodobnie spowoduje, że taka zabawa stanie się nieopłacalna.  Dlatego robię sobie przerwę w podawaniu typów w temacie. Sprawdzę sobie poza moim tematem jak gra z podatkiem i kursami polskich bukmacherów będzie przebiegała wg mojej strategii. Mam obawy, że może to być nieopłacalne.  Tak więc robię kilkudniową przerwę  w moim temacie zachowując dotychczas wypracowany zysk i yield.

bartbettypy +3 Punkty (Bardzo dobrze może ktoś się ogarnie w końcu to jest forum niech każdy gra gdzie chce a nie jakieś kretynskie ograniczenia z 12%)
malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
cytat z dnia 20 kwietnia 2019 08:07 przez apil64

8. Każdy kupon musi posiadać bukmachera u jakiego możemy zagrać zaproponowane typy. Jeśli bukmacher zmusza nas do odprowadzenia podatku należy to uwzględnić podczas rozliczenia oraz w statystykach miesiąca - cytat z regulaminu Konkursu na najlepszy temat miesiąca.

Stawkowanie od 1 do 10 j jest do zaakceptowania (w praktyce przecież każdy może grać wg swojej progresji) ale zapis o konieczności korzystania tylko z polskich bukmacherów ( i ich niskich kursów dodatkowo obciążonych 12% podatkiem) prawdopodobnie spowoduje, że taka zabawa stanie się nieopłacalna.  Dlatego robię sobie przerwę w podawaniu typów w temacie. Sprawdzę sobie poza moim tematem jak gra z podatkiem i kursami polskich bukmacherów będzie przebiegała wg mojej strategii. Mam obawy, że może to być nieopłacalne.  Tak więc robię kilkudniową przerwę  w moim temacie zachowując dotychczas wypracowany zysk i yield.

Gra na pewno będzie też opłacalna ale w mniejszym stopniu na pewno zysk będzie.  a skoro to jest zabawa to wiem i ty też można obejrzeć wstawiając tak jakby o czterech bukmacherów po 10 jednostek a u jednego 8 i wyjdzie ci na końcu 48 . Nie wierzę że masz konto tylko u jednego bukmachera a skoro jeden wprowadzi jakiś limit to możesz grać u drugiego to samo zdarzenie.

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 20 kwietnia 2019 09:34 przez malyenter1
cytat z dnia 20 kwietnia 2019 08:07 przez apil64

Gra na pewno będzie też opłacalna ale w mniejszym stopniu na pewno zysk będzie.  a skoro to jest zabawa to wiem i ty też można obejrzeć wstawiając tak jakby o czterech bukmacherów po 10 jednostek a u jednego 8 i wyjdzie ci na końcu 48 . Nie wierzę że masz konto tylko u jednego bukmachera a skoro jeden wprowadzi jakiś limit to możesz grać u drugiego to samo zdarzenie.

Oczywiście, że ja będę grał dalej swoją strategią ale mi chodzi o prowadzenie tego tematu. Tutaj regulamin jest taki jaki jest i nie da się go obejść. Ja chcę prowadzić ten temat zgodnie z regulaminem i dlatego mam problem.

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Dzień 15 (25.04.2019)

Mecz 1⛔

KOSZYKÓWKA  FILIPINY: Puchar Filipin - Play Offy

San Miguel Beermen - Phoenix Fuelmasters    godz. 13.00

TYP: 2 (razem z dogrywką)    kurs 3,40  stawka 1j   ETOTO (ew.wygrana 2,99j)

Wynik:  105-94

Zysk/Strata:  - 1j

matimacosz +10 Punkty
drno001 +10 Punkty
evilcoyote +1 Punkty (Miło że wróciłeś)
erni1 +6 Punkty (fajnie, że wróciłeś)
wojtaswnr +1 Punkty (Witam po powrocie i dawaj cisniesz z tematem)
apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Dzień 15 (25.04.2019)

Mecz 2⛔

KOSZYKÓWKA  ROSJAPremier League Women - Play Offy

Dynamo Kursk K -   Ekaterinburg K   godz. 18.00

TYP: 1 (razem z dogrywką)    kurs 3,90 stawka 2j   lvbet (ew.wygrana 6,86j)

Wynik:  64-68

Zysk/Strata:  -2j

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Dzień 15 (25.04.2019)⛔

Mecz 3⛔

KOSZYKÓWKA  HISZPANIA: Liga Femenina Women - Play Offy

Cadi La Seu K - Uni Girona K   godz. 20.00

TYP: 1 (razem z dogrywką)    kurs 4,00 stawka 3j   lvbet (ew.wygrana 10,56j)

Wynik:  73-74

Zysk/Strata:  -3j

Bilans dnia: - 6 j

Bilans tematu : + 98,48 j

Postawione razem: 452 j

Yield: 21,79 %

Ilość postawionych typów od początku tematu : 162 zakłady

Skuteczność liczona od początku tematu: 28,40%

Bilans miesiąca: + 15,09 j

Postawione razem: 92 j

Yield: + 16,40 %

Ilość postawionych typów w kwietniu: 40

Skuteczność w kwietniu:  25 %

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Podsumowanie 15 dnia gry w kwietniu:

Wczorajszy dzień zakończył się  na minusie. Ponownie zabrakło trochę szczęścia.  Drugi i trzeci mecz progresji były bardzo wyrównane i zadecydowały przegrane końcówki. Była to pierwsza progresja zagrana po wprowadzeniu nowego regulaminu forum. Z moich obserwacji wynika, że grając tylko u polskich bukmacherów zyski są o ok. 20 % niższe. (12% podatku i o ok. 5-10% niższe kursy od tych najlepszych w sieci). Tak więc grając długofalowo moją strategią prawdopodobnie będę miał bilans zerowy lub ujemny. Zastanowię się jeszcze czy jest sens prowadzić ten temat przy takim regulaminie. W kwietniu raczej już wielu typów nie podam ale być może jeszcze będzie okazja coś zagrać.  Pozdrawiam.

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 07:36 przez apil64

Wczorajszy dzień zakończył się  na minusie. Ponownie zabrakło trochę szczęścia.  Drugi i trzeci mecz progresji były bardzo wyrównane i zadecydowały przegrane końcówki. Była to pierwsza progresja zagrana po wprowadzeniu nowego regulaminu forum. Z moich obserwacji wynika, że grając tylko u polskich bukmacherów zyski są o ok. 20 % niższe. (12% podatku i o ok. 5-10% niższe kursy od tych najlepszych w sieci). Tak więc grając długofalowo moją strategią prawdopodobnie będę miał bilans zerowy lub ujemny. Zastanowię się jeszcze czy jest sens prowadzić ten temat przy takim regulaminie. W kwietniu raczej już wielu typów nie podam ale być może jeszcze będzie okazja coś zagrać.  Pozdrawiam.

Dostepni są wszyscy bukmacherzy nie musisz podawać typów z legalnych. Admini w tym temacie pekli 

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 07:38 przez jozzy22
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 07:36 przez apil64

Dostepni są wszyscy bukmacherzy nie musisz podawać typów z legalnych. Admini w tym temacie pekli 

Ale ja nie zauważyłem takiego wpisu. Tak jak dotychczas można grać tylko do końca kwietnia. 

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Ok. Faktycznie nie zauważyłem tego wpisu. Wobec tego wracam do gry moją strategią bez limitu stawek i bukmacherów. Dzięki za informację.

apil64 10,7K

apil64

Typer
Reaction score
0
Punkty
0

Dzień 16 (26.04.2019)✅✅✅

Mecz 1✅

PIŁKA NOŻNA  AUSTRALIA NPL Queensland

Redlands - Moreton Bay Utd   godz. 11.00

TYP: 1X    kurs 4,10 stawka 2j   bwin (ew.wygrana 8,20j)

Wynik:  3-2

Zysk/Strata:  +6,20 j

Bilans dnia: +6,20 j

Bilans tematu : + 104,68 j

Postawione razem: 454 j

Wygrane razem: 558,68 j

Yield: 23,06 %

Ilość postawionych typów od początku tematu : 163 zakłady

Ilość typów trafionych od początku tematu: 47

Skuteczność liczona od początku tematu: 28,83%

Bilans miesiąca: + 21,29 j

Postawione razem: 94 j

Wygrane razem: 115,29 j

Yield: + 22,65 %

Ilość postawionych typów w kwietniu: 41

Ilość typów trafionych w kwietniu: 11

Skuteczność w kwietniu:  26,83 %

wojtaswnr +1 Punkty (2:0 postawiłem czystą jedynkę :p)