>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Siec Bossmedia - limit 3 kont

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
No ja mam z tym samym problem mam juz 3 konta , a chciałem dzisiaj zagrac w turnieju o 10 000 E w KSpoker lecz nie da sie ominac tej blokady...

Jedynie Ci co mają zmienne IP to po zmianie systemu moga zakładać konta,
Pisałem nawet do supportu i nawet sie nieodzywają...

Według mnie ta blokada nie ma sensu i poker traci wielu graczy,a nawet Ci uczciwi nie mogą sobie pograć...:jezora:

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet Ci co maja zmienne ip nie omina tej blokady. Tylko format dysku pomaga (ewentualnie ktos znajomy moze Ci zalozyc konto i podac dane bo logowac sie bedziesz mogl normalnie).

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
No właśnie ja nawet logować się nie mogę :/
A konto miałem zakładane u znajomego :/
Poprostu 3 konta i koniec.
Do znawców (czy. Dydel) nie masz pojęcia to się nie odzywaj, inaczej polecą ostrzeżenia za spam, bo wnosisz bezsensowne posty do tematu, poza tym to żadne oszustwo.

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
banan nieprawda ze 3 konta i koniec.
ja sobie w kafejce zalozylem 7 kont i wszystkie hulaja u mnie
format tez pomaga

mermaidpoker_pl 0

mermaidpoker_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

Boss Media limit jest założony w taki sposób, że rozpoznaje on twardy dysk z którego było zakładane konto ( czy rozpoznaje IP , hmm bardziej chodzi chyba jednak o dysk twardy ) . Jak go obejść ?
Zalecam założyć konto na innym komputerze, gdzie limit ten nie został wykorzystany. Zalogować się również oraz wejść w zakładkę Cashier. Od Teraz powinniście mieć państwo możliwość grania na własnym komputerze.

Jednocześnie zapraszam do wątku http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?p=518341#post518341 na temat promocji w Mermaid Poker.
Już dziś kolejny freeroll z pulą €50 o godzinie 20.30 tylko dla Polaków. Jednocześnie o godzinie 20.00 tylko dla graczy Mermaid Poker z pulą 300€ !

We wczorajszym turnieju zagrało tylko 25 osób więc jest to naprawdę duża szansa na zwiększenie swojego bankrolla.

spirol 30

spirol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest jakas mozliwosc by odzyskac swoj login i haslo na mermaid poker? kiedys zakladalem tam konto ale niepamiettam danych jedynie e-mail

mermaidpoker_pl 0

mermaidpoker_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

Jak najbardziej. Proszę wysłać e-maila koniecznie z adresu na którym zakładane było konto pod adres [email protected] ze swoimi danym personalnymi!
Przykładowy e-mail:

Hello
I forgot my username and password. Could remind me it ? This is my personal detail:
( i tutaj proszę wypisać swoje dane personalne, imie nazwisko, adres etc. )

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suwalki
Czyli co to nie zależy od IP, tylko od komputera? Czyli jak podłącze inny komp to mogę zainstalować sobie 3 dodatkowe pokerommy z tej sieci?
Jakie polecacie oprócz : Mermaid Poker, Paradise Poker i Poker Heven , bo te mam już zainstalowane, chodzi mi głównie o liczbę freerolli?

gdn 0

gdn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3miasto
zmienne ip czy inne pierdoły nie pomogą, to oczywiste że zabezpieczenie tkwi w : rejestrze.

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli co to nie zależy od IP, tylko od komputera? Czyli jak podłącze inny komp to mogę zainstalować sobie 3 dodatkowe pokerommy z tej sieci?

Jakie polecacie oprócz : Mermaid Poker, Paradise Poker i Poker Heven , bo te mam już zainstalowane, chodzi mi głównie o liczbę freerolli?
tak swierzy komp zalatwi sprawe ale ip tez powinno byc zmienione

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
celeb, galaxy, king salomons

Q 0

quo87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam ten sam problem, chcialbym zalapac sie na promo z poker paradise i na walizeczke a tu wyskakuje mi ze nie moge zalogowac sie, rozmawialem z supportem i mowil ze nalezy z innego komputera zrobic to, i inne rozwiazanie jest takie zeby zrezygnowac z ktoregos roomu z sieci boss media ale to trwa do 6 miesiecy ;/ nie specjalnie chce mi sie przeinstalowywac komputer zwazajac ze mam tu rozne smieci ktore sa mi potrzebne

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mam ten sam problem, chcialbym zalapac sie na promo z poker paradise i na walizeczke a tu wyskakuje mi ze nie moge zalogowac sie, rozmawialem z supportem i mowil ze nalezy z innego komputera zrobic to, i inne rozwiazanie jest takie zeby zrezygnowac z ktoregos roomu z sieci boss media ale to trwa do 6 miesiecy ;/ nie specjalnie chce mi sie przeinstalowywac komputer zwazajac ze mam tu rozne smieci ktore sa mi potrzebne
skoro nic nie daje zmiana ip, to nalezy skopiować klucze z rejestru (danego pokerroomu) i usunąć je z rejestru i zainstalować nowy z tej samej sieci, jak będziesz chciał z powrotem używać wcześniejszego roomu to znów wpiszesz do rejestru wcześniejszą kopię.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
skoro nic nie daje zmiana ip, to nalezy skopiować klucze z rejestru (danego pokerroomu) i usunąć je z rejestru i zainstalować nowy z tej samej sieci, jak będziesz chciał z powrotem używać wcześniejszego roomu to znów wpiszesz do rejestru wcześniejszą kopię.

Jak robiłeś tak kiedyś i poskutkowało to napisz pokolei jak co należy zrobić. Bo byłbym zainteresowany tą opcją obejścia tej sieci.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
panowie dzis lub jutro bede robil format dysku , i sprobuje zalozyc 4 konto w Bossmedii , slyszalem ze jest to skuteczny sposob zeby ominac ta blokade, jesli wszystko dobrze pojdzie dam znac, ale jesli macie jakies skuteczniejsze i szybsze sposoby na ominiecie tej blokady piszcie ????

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z ta boss media siecia, to ja nie wiem naprawde, ktoś długo musiał myślec nad tym, żeby tylko 3 konta można było mieć, przecież to jest nie normlane

tez mam ten problem i pewnie większośc, a formatu nie mam zamairu robić

tracą klientów też przez to ????