>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Siatkówka powyżej 3.5 setów

larkspur 4,7K

larkspur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam

W siatkówce Liga Światowa ruszyła. Juz nie pierwszy raz próbuje grać zakład typu powyżej 3.5 setów. Przeważnie single ale można też ako tworzyć ciekawe.
Kursy na takie zdarzenie wahają się przeważnie w granicy 1.40-1.50 co nie jest wcale tak niskim kursem.
Ostatnio w meczu Polski bodajże z Włochami kurs na over 3.5 był aż w okolicy 1.80. Skorzystałem zagrałem.
Ogólnie rzecz biorąc i patrząc pod kątem setów mecz często kończy się w siatkówce przynajmniej 4 setami.

Co sądzicie na ten temat? Czy ktoś może bardziej zagłębial się w tym temacie? Jakie odczucia wrażenia opinie?

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Ja się nie zagłębiałem ale koleżka z roboty najarany taką opcją od kilku dni lata i typuje ale niestety ze skutecznością 50/50 ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
W siatkówce Liga Światowa ruszyła. Juz nie pierwszy raz próbuje grać zakład typu powyżej 3.5 setów. Przeważnie single ale można też ako tworzyć ciekawe.
Kursy na takie zdarzenie wahają się przeważnie w granicy 1.40-1.50 co nie jest wcale tak niskim kursem.
Ostatnio w meczu Polski bodajże z Włochami kurs na over 3.5 był aż w okolicy 1.80. Skorzystałem zagrałem.
Ogólnie rzecz biorąc i patrząc pod kątem setów mecz często kończy się w siatkówce przynajmniej 4 setami.
Co sądzicie na ten temat? Czy ktoś może bardziej zagłębial się w tym temacie? Jakie odczucia wrażenia opinie?
Ja się nie zagłębiałem ale koleżka z roboty najarany taką opcją od kilku dni lata i typuje ale niestety ze skutecznością 50/50 ????
Takze tego...nic dodac niz ujac

artekk19 133

artekk19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Kurs 1,4-1,5 to jest ~70% prawdopodobieństwa wystąpienia zdarzenia i w/g mnie kurs do realiów wystawiony prawidłowo, value nie widać.

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Value to jest jak np. na jedną ekipę jest 1.25 na drugą 3.5 to wtedy jest kurs opłacalny na over 3.5 seta.
Bo przy kursach na drużyny 1.70-2.10 to bez sensu stawiać over 3.5 seta, gdyż kurs na to będzie 1.35