>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

siłownia/kulturystyka

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko
najpierw masa potem rzeźba, gainer zwieksza bilans kaloryczny, natomiast robiac rzeźbe ten bilans zmniejszasz więc teraz pomyśl..

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Ja gram w piłkę więc wiecie chce się zrobić troszkę szerszy, a nie rozjebać się nie wiadomo jak. Aktalnie mam 178cm i 68kg i troszke tłuszczu na brzuchu jest, głównie przez to, ze jak bylem mały to straszny pulpet byłem. :p
Gainer napewno kupię vitalmaxa 2 jeżeli nie wpływa znacząco na serce, przez kreatyne. :p
Są jakieś ćwiczenie które szczególnie dobrze redukują tkankę tłuszczową?
Długo się tkankę tłuszczową spala przy tych rzeczach co TED mi podał? :p
Ted czy Scorch oddziaływuje na serce?

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
BananeQ moze a6w jak na brzuszek? Czy cos innego polecacie??

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Są jakieś ćwiczenie które szczególnie dobrze redukują tkankę tłuszczową?
Długo się tkankę tłuszczową spala przy tych rzeczach co TED mi podał? :p
Z cwiczen to aeroby oraz dieta.
Co do tych &#39;rzeczy&#39; to nie mialem okazji ich brac, ale cos na pewno daja razem z w/w rzeczami

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko
to cos slabo grasz w tą piłke albo stoisz na budzie chociaz watpie w to majac 178cm, pilkarze zazwyczaj chca cos na nabranie masy a nie na zrzucenie tluszczu..

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Spokojnie ucu :p
Chodzi mi oto, że został mi odłożony tłuszcz i strasznie ciężko go spalić.
Poza tym w tym momencie nie mogę za bardzo przybrać na masie, bo w moim wieku robi się głównie dynamike, szybkość i przyspieszenie.
Czy po osiągnięciu wagi jaką będę chciał uzyskać. Mogę używać tego spalacza, żeby poprawić sobie rzeźbę, jeżeli będę nadal miał dużo odłożonego tłuszczu?
Dobre daje efekty ten spalacz i wiesz może czy działa on jakoś na serce?
Ja chcę zrzucić zbędną tkankę tłuszczową, a nie staracić na wadze. :p

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
z tych odzywek zadna nie dziala jakos na serce, niewiem skad te obawy.
Jak bedziesz chcial sobie rzezbe wyrobic, to łaź na siłke i rob duzo powtorzen malymi ciezarami + kreatynke jakas jak chcialbys bardzo.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Ja tak sobie mysle skor chcesz tego Gainera , to musisz uwazac zeby nie zrobic włąsnei dodatkowego tłuszczu.Bo osobiscie wpierdzielałem duzo białka i ogólnie jadłem jak dziki.Masa poszła ale tez troche na brzuch poszło.Chociaz osobiscie potem odrazu walne białkeczko.bo słyszałem ze po Gainerze mozna sie zatłuscic troche.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robił ktoś z was a6w na brzuch ?? Jakie efekty były ?

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
ja robiłem doszedłem do 30 dnia ale potem rozchorowałem sie i nie ukończłem :/ Po tych 30 dniach były wzmocnione ale jakoś szczególnie nie wyglądały. Dopiero później po 30 dniu ostro sie katuje bo trzeba szybko wykonywać ale niestety nie doszedłem do tylu :/

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja robiłem całą i efekty dobre, oczywiscie jesli sie trzyma dietke redukcyjna, mialem wowczas tez scorcha (spalacz). Ogolnie bylem bardzo zadowolony ;p choc ostatnie dni to juz lekka meczarnia, robi się już długooo (ok. 30 min), takze polecam włączyć sobie jakąś muzykę albo coś ;)
pzdr

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BananeQ jak chcesz schudnąć/spalić tłuszcz to musisz mieć ujemny bilans kaloryczny. Zrzucając tłuszcz automatycznie stracisz na wadze, ale potem stracone kg. możesz zastąpić mięśniami, co wiąże się z tym że przytyjesz więcej niż schudniesz, bo jak wiadomo mięśnie ważą więcej niż tłuszcz.
Ułóż dietę do tego aeroby lub 3-4x/tydz. HIIT + siłka.

E 0

evileqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Drugi miesiąc chodzę regularnie na siłownię (poniedziałek, środa, piątek) i mam pytanie co do rozplanowania, czy tak będzie ok?
poniedziałek - klatka, biceps
środa - barki, triceps
piątek - plecy, nogi
Dotychczas robiłem trochę inaczej i od paru osób uzyskałem negatywne komentarze.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
ja bym zrobił tric i plecy , barki nogi.Osobiscie tak mi byłoby najwygodniej.poza tym nogi i plecy to duze grypy miesniowe.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
panowie tak wogule to jakie macie rekordy w wycisku na klatke . lapy i barki

jak cwicze juz 3 lata na klatke biore 155kg na lapy na modlitewniku 88kg

teraz wy sie pochwalcie

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
ja nie cwicze , od czasu do czasu ławeczka, rekord w wyciskaniu poki co 110kg.

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siema mam 16 lat waga 60kg wzrost 175cm mam dostęp do siłki dzień w dzień może mi ktoś pomóc lub napisać co robić żeby troche sie przypakować miałem brać kreatyne ale bez odpowiedniego treningu i diety to można głupot narobić pomoże ktoś ?? ???? mam kumpla co ze mną do klasy chodzi mojego wzrostu i wagi i 80kg na klate bieże raz bo raz ale już weźmie co kilka miechów idzie w góre ćwiczy odroku ... help panowie licze że ktoś mi pomoże jakiś trening czy coś żeby na krecie zacząć jechać ;)

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
narazie ogólnorozwojowy (czyli wszystkiego po trochu), jednak mozesz ten zrobic sobie rozpiske
poniedzialek: nogi,plecy
wtorek: biceps, klata
itp.
co do kreatyny to za młody jestes, styknie ci 17 to mozesz sprobowac , oczywiscie jak bedziesz przez ten rok cały czas pakowac.