>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
panowie te kursy na tobet takie byly od poczatku czy pospadaly? np DUdek vs Zagar 1,5 tylko
ja widziałem @1,60 na Dudka, ofertę pilnuję od 9:30 gdzieś tak
na razie Gdańsk -12,5 pobrany ale teraz widzę że linia już -14,5 i kurs też mocny pik w dół :?

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
A co powiecie Gollob - Ward na Tomka po 1,85?
Mimo ogromnej niechęci do golloba to tak. Ward jedzie z Miedzińskim, później z Holderem, Ward jest po kontuzji. Galop z młodymi i później z Brzozowskim. Nie ma na kim tracić chyba że będzie puszczał przed siebie by popisać się przed kibicami.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
panowie te kursy na Tobet takie byly od poczatku czy pospadaly? np DUdek vs Zagar 1,5 tylko
przez minutę raptem wisiał Dudek z Zagarem bez żadnego handi po 1.85,
@Uni: sory nie miałem jak odpisać, bo musiałem wybić z bazy szybko, a nie miałem dostępu do neta.

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Obserwator też pograłem coś w stronę Atletico. Ale najważniejsze w tym jest to, że derby odbędą się POMIĘDZY dwumeczem z Borussią Dortmund. Czy Jose popełni drugi raz ten sam błąd z zeszłego roku, gdy w środku mieli Gran Derbi i nie wytrzymali kondycyjnie rewanżu z Bayernem - ostatecznie przegrywając w rzutach karnych. Myślę, że da odpocząć niektórych piłkarzom, a Atletico u siebie będzie niesamowicie napalone na zwycięstwo. Kursy na 100% spadną. Rojiblancos zostaje tylko liga.

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
Chodzi taka plotka, że podobno w Czechach poszło trochę kasy na remis w spotkaniu pucharowym, które właśnie się rozgrywa. Teplice - Liberec, aktualnie jest wynik 1:0 a podobno grano przed rozpoczęciem spotkania na remis i na cs 2:2. Poczekam na live co dalej będzie i może w końcówce spotkania spróbuję za drobne ????
edit: w Fortunie przed meczem kurs na 2:2 leciał tak:
12 -&gt; 11 -&gt; 10 -&gt; 8 -&gt; 6 -&gt; 5 !

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bam14 +10 Punkty (oby wiecej tego.)
roxanne +12 Punkty (2-2 git majonez)
dawid.400 +17 Punkty
c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
$$ ????

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś ma jakieś info nt pucharu Norwegii? Sporo fajnych kursów powyżej 20 i znając życie chociaż jeden wejdzie. Swoja drogą jak ktoś przeciwko Auckland w OFC CL postawił to ładnie zgarnął @ 15-20

kohorta 203

kohorta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Twierdzy
fixa ja moge znaleść w tesco ;) tak o się pytam tylko o ten mecz z ciekawości bo mój brat sobie zagrał go i się wkręca że ustawka ????