>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Dziwne rzeczy się dzieją z tym meczem... :|
http://www.hot-odds.com/games.php?id=141917852
Kursy przed meczem lecą na łeb na szyję w dół na gospodarzy a teraz, gdy powinno być ~2,00-2,50 to jest dużo za dużo.

Dokładnie. Na pewno coś jest na rzeczy, ale nie bylo to 2/1. Czy będzie to 1? Też szczerze wątpie chociaż może ten wysoki kurs na gospodarzy to zaslona dymna? uj ich wie.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Arbitraż: +3.23 %
[1] 3.75 x 27.53 jedn. = 103.23 jedn.
[2] 2.6 x 39.70 jedn. = 103.23 jedn.
[3] 3.15 x 32.77 jedn. = 103.23 jedn.
[4] [5] [6] [7] [8] Zysk: 3.23 jedn
Takie różnice są między bwin a bet35 że można sure beta zagrać. Tutaj wyliczenia.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Ehh, ten kurs był za niski. Czyżby fix w drugą stronę? Zawsze nas zrobia w ...

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Azja nie kłamie... poszła pewnie podpucha na 1. Dlatego była korekta na krótko przed meczem i kursy rosły na 1...

C 0

curt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
totalna porażka... a miałem wypłacać kasę z buka juz...

C 0

curt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja chyba przerwe chwile robie... z 160 zł zrobiłem w dzień 420 i już wyczyściłem konto...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
No jak uważasz skoro masz dostep do SZ to ja nie mam śmiałości Ci mówić co masz robić.
W Turcji jeszcze over będzie zobaczycie ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nasuwa się stare góralskie przysłowie... &#39;Nie wszystko złoto co jest fixem...&#39;

sibrejk 3

sibrejk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Diyarbakirspor na razie remis do przerwy, widziałem około ostatnie 15 minut pierwszej połowy. Z tego co widziałem to przeważali goście, raz bardzo ładnie wybronił bramkarz gospodarzy, raz Adanaspor strzelił gola, ale sędzia boczny podniósł chorągiewkę. Mecz dość ostry. Mam nadzieję, że dobrze rozpoznałem kto gra w jakich strojach :p

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Diyarbakirspor na razie remis do przerwy, widziałem około ostatnie 15 minut pierwszej połowy. Z tego co widziałem to przeważali goście, raz bardzo ładnie wybronił bramkarz gospodarzy, raz Adanaspor strzelił gola, ale sędzia boczny podniósł chorągiewkę. Mecz dość ostry. Mam nadzieję, że dobrze rozpoznałem kto gra w jakich strojach :p

Na czym oglądasz?

Zobacz PM ;)

re. down: dzięki ;)

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Widzę, że jednak niektórzy się napalili na ten typ... Przecież z tymi fixami to jest różnie. Sam osobiście wole tzw. &quot;insidery&quot; i to nie od ludzi co widzą ustawki wszędzie. Tylko informacje o jakiejś niedyspozycji, kłopotach itd.
Napalanie sie już dawno mi przeszło. Bo wiele razy liczyłem grubą kasę a było nic...
Więcej dystansu. Spokojniej grać. Za taką kasę że jak się przegra to nie będzie bankrut.

depee 0

depee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ibiza
Dziś końcówka Serie C1B:
FC Crotone - SS Cavese 1919 mecz o godz. 20.45
typ: x
Kurs: 2.70
W całości typ podany przez włochów:
&quot; CROTONE - CAVESE. Sfida playoff nel girone B di Prima Divisione. Tra le due la squadra più in palla è senza dubbio la Cavese, imbattuta addirittura dal 2 novembre per giunta in casa della capolista Gallipoli. Poi sono arrivate solo vittorie e soprattutto pareggi, ben cinque nelle ultime sei gare. Il Crotone al contrario viaggia a corrente alternata, soprattutto in trasferta visto che in casa ha vinto ben 8 gare su 10. La squadra però ha molti problemi societari e in sede di mercato molti giocatori sono andati via. Il livello medio dell’undici titolare resta alto, ma la panchina è forse troppo corta. Già stasera Moriero dovrà fare a meno del portiere titolare Concetti, del capitano Galardo, del difensore Figliomeni e di Cafiero.&quot;
Obie drużyny równo 4 i 5 miejsce w tabeli. Dwa kluby które w ramach osłabień wypożyczają sobie zawodników. Jednym słowem &quot;koledzy w potrzebie&quot; ten mecz nie ma znaczenia dla nich więc remis BARDZO przewidywalny ( 1-1 ? ) zobaczymy....

Status
Zamknięty.