>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
3/4 moto, łatwy wyscig dosc do rpzewidzenia ... jedynie Bradl zaskoczył
No i zostaje ogromny niedosyt o te 0,02 sekundy od kursu 26

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
To od dziś z sucharami lecimy, zero analizy i nic :?:

kohorta 203

kohorta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Twierdzy
Mecze które podaje tutaj są to spotkania pewnego koszykarskiego typera który informuje mnie co warto zagrać a co nie.Tyle o ile dostaje je bez analiz tylko z prawdopodobieństwem wejścia.W tym miesiącu na 10 podanych meczy od tego kolegi aż 9 zostało zakończonych rezultatem na plus.Bądźmy dobrej nadziei że ta passa potrwa dłużej.Pozdro

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poprawili, ale typ wciąż w grze ???? Oby tak do końca i z sukcesem na boisku.

kohorta 203

kohorta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Twierdzy
ja niestety zagralem pierwszy mecz ruskich ... ale dzis lekki plusik dzięki naszym koszykarzom - gratulacje za tą rozkmninke z grekami ????

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ten meridian ?
akceptuje Polaków ? Wypłacaja ? Limity ? anuluja bledy ?

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego wszystkiego mogę odpisać, że błędów nie anulują (2 dotychczas pograne mecze). Co do reszty nie wiem, ale skoro gram to Polacy akceptowani.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niekoniecznie, moga Cie uswiadomic przy najblizszej wyplacie ze Polaków nie akceptuja ????

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co do meridianbet to po weryfikacji dokumentów wypłata w 3h na MB

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na chwilę obecną w grze
e: niestety za drobne (zlimitowany jestem w obu bukach)

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Starsi 45-45
D.Nermark under 10 1.60 tobet 3/5
Szwed ostatnio pod forma, mecz w Toruniu i wczoraj w Anglii pokazuja ze nie ma na czym jechac. Te 9 punktow z Apatorem troche mylace bo ciagle mial Czaje, Pulczynskiego wiec trudno na takich kelnerach nie robic punktow. Wczoraj w Anglii skompromitowal sie doszczetnie, zrobil 0,0,0 i mu podziekowali. Nie rozumiem jak taki solidny sredniak moze tak zawalac mecze domowe. Teraz jego Valsarna, ktora ma mega klopoty finanowe jedzie z Indianerna a sklad gosci wyjatkowo mocny, bez slabych punktow. Lindbek, Iversen, Andersen, Protasiewicz, Holta takze bedzie mu ciezko punktowac.
Nie wiem, czy możemy dyskutować o kogoś typach (jeżeli nie, to przepraszam Rox), ale ja odradzałbym granie tego betu.
Nermark w Szwecji to zupełnie inny zawodnik. Najlepiej niech świadczy o tym fakt, że ostatnio został Indywidualnym Mistrzem Kraju. Wyniki z Anglii i Polski nie traktowałbym jako wyrocznie. W PL na wyjazdach nie idzie mu po prostu, a GB traktuje po macoszemu. Na torze w Hagfors zawsze kręci się koło dyszki.
5. Daniel Nermark - 11+2 (1*,3,3,3,1*)
5. Daniel Nermark - 9 (1,3,3,0,2)
5. Daniel Nermark - 10+1 (1,3,1,3,2*)
5. Daniel Nermark - 8 (3,3,0,2)
5. Daniel Nermark - 10 (3,3,1,3,X)
Dzisiaj czekać go powinno 6 startów, bo nie ukrywajmy, że to Valsarna będzie gonić wynik. Mecz to bardzo ważny dla miejscowych. Wszyscy chcą pomóc będącemu w poważnych tarapatach finansowych klubowi, pomoc płynie z wszystkich stron (ponoć jakiś klub piłkarski ma ich wspomóc i drużyna hokejowa). Na spotkaniu ma się pojawić około 4 tysięcy kibiców (co jak na warunki szwedzkie jest sporą frekwencją), w tym m.in. Sven Goran Eriksson. I na barkach kogo jak kogo, ale krajowego lidera powinna spocząć odpowiedzialność za &quot;ciągnięcie&quot; wyniku i myślę, że Nermark nie zawiedzie tak jak chociażby wczoraj ;) Ja bym wstrzymał z graniem na Nermarka.
Mam nadzieję, że Rox się nie obrazisz, że polemizuję z Twoim typem. Ale takie po prostu moje zdanie.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Taka dyskusja akurat jest b.wskazana dzieki za wyrazenie opinii

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miales racje, to nie byl dobry typ chociaz zachowanie Szweda jest nieco zalosne i juz sie mowi szerzej o jego pelnej olewce niektorych meczow, za dlugo to na powaznie nie pojezdzi poza swoim krajem.

Status
Zamknięty.