>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
nivet 277

nivet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Siema raz jeszcze:
Dyscyplina: Koszykówka
Liga: 2.Hiszpania
Spotkanie: GRUPO IRUÑA NAVARRA - C.B. TARRAGONA 2017
Typ: 2
Kurs: 2,78 Pinek
Stawka: 2/5
Kursy na to spotkanie zaczynały się mniej więcej tak: 1,35-16-3,25 i takie można było zastać w kilku firmach w Chorwacji w Czechach lub Słowacji. Również netowe buki (np. Sportingbet) zaczynały od takiego kursu. Jednak rynek zdecydowanie się zmienił gdy kursy wystawił b@h: 1,45-2,2.
W Chorwacji kurs na Tarragonę zleciał nawet do 2,35-2,4, w Czechach również duże spadki na Gości. Totomix usunął to spotkanie z oferty jak zobaczył różnice (u nich było 3,2 a bahu 2,2).
Zaufam zatem bukmacherom z bahu - w mojej opinii mają tam bardzo dobre kontakty i wiedzą &#39;co w trawie piszczy&#39;.
Aktualnie można to spotkanie zagrać po takich kursach:
@Milenium 2,85 (minus podatek)
@Ladbrokes 2,88
@Sportingbet 2,8
Również w mojej opinii kursy na 2 powinien być niższy, a taki w granicach 2,8-2,9 to wg mnie value.
Życzę by typ wszedł, sam pewnie też zagram, ale jak można pisać że BAH zna się na tej lidze skoro mają na tych kursach 14% marży, gdy Pinn tylko 4% ?
pozdro.

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
Nie napisałem, że bah się zna na tej lidze tylko że &quot;w mojej opinii mają tam bardzo dobre kontakty&quot; - chodzi mi o to, że bah często &#39;ma nosa&#39; jak gdzieś kursy są zawyżone albo jak spotkanie jest ustawione - wg mnie to jedna z pierwszych firm, która wywala &#39;podejrzane&#39; spotkania z oferty. Nieraz byłem świadkiem jak bah zaczynał zniżki na kursie lub też wywalał spotkania a potem wszyscy to robili.
Oczywiście nie twierdzę, że tak będzie w tym przypadku ale rynek zareagował na ich kurs w znaczny sposób - wszyscy korygowali w kierunku kursów w bah - sam bah nie ruszył się z kursem w górę.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kumam o co Ci chodzi ???? ale w porównaniu do kursów Baha z taką marżą jaką prezentują akurat tutaj, to każda firma będzie miała za wysoko kursy czy to w jedną czy w drugą stronę, tak to niestety wygląda ????

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
Tak, masz rację. W takim przypadku trzeba również popatrzyć na kurs na faworyta a tutaj dali ML 1,45 gdzie początkowo inne firmy widziały 1,3-1,35.

Prawda jest taka, że kursy robią pewnie w jednej firmie potem to odpisuje 10 innych a następnie na rynek wskakuje jeszcze inna firma z kursami ale innymi nieco od reszty. Skoro wszyscy polecieli po kursach to wychodzi na to, że większym zaufaniem cieszy się bah (może mają jakieś informacje, a może lepszy analityk jest, a może odpisują z jakiejś lokalnej firmy, która zna się lepiej ale wystawia później?).

Wyszło na to, że kilka firm zaspało ze zmianami w stosunku do reszty, albo nikt tego spotkania u nich nie ruszał i tyle.

Oczywiście nie chcę tutaj gloryfikować bahu bo im też się zdarza odpisywać i to z błędami od innych czego przykładem może być wpadka jaką zanotowali 16.12.2010r kiedy to Expekt walnął się na kursie plkk: Inea - CCC i dawał na 2 kurs @7 a że był pierwszy na rynku to bah odpisał od nich i dał kurs na CCC @6 ???? Oczywiście w Expie dali zwroty ale Bah pięknie wypłacał to spotkanie po takim kursie potem.

Czy wyjdzie dzisiejszy typ to się okaże już wkrótce, wg mnie było value i tyle ????

nivet 277

nivet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Oczywiście nie chcę tutaj gloryfikować bahu bo im też się zdarza odpisywać i to z błędami od innych czego przykładem może być wpadka jaką zanotowali 16.12.2010r kiedy to Expekt walnął się na kursie plkk: Inea - CCC i dawał na 2 kurs @7 a że był pierwszy na rynku to bah odpisał od nich i dał kurs na CCC @6 ???? Oczywiście w Expie dali zwroty ale Bah pięknie wypłacał to spotkanie po takim kursie potem.
Czy wyjdzie dzisiejszy typ to się okaże już wkrótce, wg mnie było value i tyle ????
Value to value i grając je nieustannie zawsze będziesz na plus, o to chodzi.
Jak dla mnie BAH to jedne z największych kopiarek na rynku, nie wiem ilu oni tam analityków mają, i nie wiem też które ligi/dyscypliny wystawiają jako pierwsi, ale jeśli chodzi o firmę to mimo że robią te błędy to z tym wypłacaniem masz rację, większość pomyłek wypłacają:cool:

edit: Expekt być może nie walnął się przypadkowo na tych kursach ;)

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
Ogólnie to staram się grać tylko value lub surebety. Dodatkowo ważne dla mnie jest to aby w przypadku value, śledzić potem spotkanie na live (jeżeli jest oczywiście) i kontrować tak żeby mieć z niego czysty zysk (albo przynajmniej zwrot stawki). W nocy w spotkaniu Dallas - Portland można było tak zrobić, gdy na 4min do końca Portland prowadziło 5pkt (77:72).
nivet: nie mogę odpowiadać na pw jeszcze bo za mało postów mam na forum ???? ale odpowiedź brzmi: kiedyś tak, pozostały dobre znajomości ;)

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
Coś śmierdzi spotkanie Tabor-Chrudim w drugiej lidze czeskiej - leci kurs na 2 w dół (w pewnej firmie poleciał w przeciągu 20min z 3,6 na 2,5 ???? a kilka innych firm już wywaliło to spotkanie ????

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
W czechach w bukach już 2,5 widnieje, a betway czy betsafe ciągle 3,4 tam ma ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Już w Betway 2.80.
// Wpłacałem do Betsafe i akurat wycofali :| A było 3.00 :|

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
W naziemnych w STS jest @3,35 - na nowym systemie nie trzeba nic dokładać nawet (AKO=1). Chyba warto bo w czechach już 1,5 a w sazka tip już 1,3 ????
Totomix ma 3,45
ps. wszystkich oszczędności w to lepiej nie ładować bo nieraz już takie fixy bokiem mi wyszły ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Nasz włoski kolega Nicolante, podzielił się z nami takimi informacjami:
Lucchese - Foggia
Foggia 2,85 Bwin
10/10
Lucchese juz bankrotuje,dzsi prezes dawauasz dimisia i uczekac zagraniczna,pilkarzi od 3 miesoc nie dostaion wyplate na rynek zimowo spredaion 5 pilkarzi bo nie maion kasa,Foggia to jest silna druzina,jego treiener jest Zeman,ja bede zagrac bardzo duzo kasa ten match bo dla mnie niedzela Foggia bede wygrac 0-4 1-4 bo w Lucca teraz jest wielki kaos. Ja mieskam Lucca i dobrze znam sytuaczya druzyna bo znam dziennikarzi,prezes dawauasz dimisia dzis rano i od rasu uczekac zagranizna.Niedzela nawet ide do stadion oglondac ten match,bo bede bardzo grubo zagrac.
Prezes podał się do dymisji (link), ale jakoś z treści dymisji nie wygląda jakby mocno coś tam &quot;cuchnęło&quot;. Kasy nie ma to na pewno, zawodnicy odchodzą też, ale również przychodzą. Jest wśród nas specjalista od calcio, więc Simmons jeśli coś wiesz, proszę zabierz głos. Czy warto się fatygować i grać wcześniej?

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dymisje są, tu jest link do listu. Z zawodników znalazłem, że sprzedali Cittiego do Juve, ale zostaje do końca sezonu. Więcej nic nie widzę o transferach. Ciężką sytuacje finansową na pewno mają.
Foggia mocna drużyna. Z tego co widzę opinie, bardzo dobre ruchy transferowe w tym okienku, kupili Perpetuini, Verruschi, Cappelletti, Farias.
Swoją drogą Nicolante nie raz podawał swoje &quot;typy&quot; i raczej każdy pamięta, że różnie to bywało, kurs fajny, ale sam nie wiem czy grać.
Z niższych włoskich to Salernitana, oddaliła od drużyny 4 zawodników, twierdząc, że słaba passa jest z ich powodu. Reszta zawodników się z tym nie zgadza i jest małe zamieszanie w drużynie.
Catanzaro ma problemy finansowe. Zawodnicy ostatnio dostali symboliczne 400 euro, ale zarząd ma i tak sporo do nadrobienia i to wygląda bardziej jakby sobie jaja robili z zawodników. Z podwodów finansowy wznowili treningi dopiero 3 stycznia, a 19 stycznia to ostatni termin od którego sprawą ma zająć się sąd (czyli upadek drużyny ile się nie myle).

To tak przy okazji ciekawsze info wrzuciłem ????
EDIT:
Co do grania wcześniej to u nas ciężko. Bwin.it wystawia szybciej kursy na ligi wyzsze/nizsze ligi wloskie czy inne dyscypliny jak np hokej na rolkach ;). U nas najszybciej z tego co kojarze 10bet, bah i bwin.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ładnie, a mi sie nie chcialo isc do &quot;ziemniaka&quot; i teraz mam ... :p

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Również wielkie dzięki. Ja zdążyłem złapać @2.50 w STSie, w toto już niestety nie było. Dobrze że oba punkty dość blisko były bo podejrzewam że bym nie zdążył. Dzięki jeszcze raz ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Ładny surrek jest na mecz Znojmo - Jihlava piłka nożna mecz o 16 .
Bet365 -Bet365-DoxxBet
4.00 3.50 2.45 5.9%

Ja ostatnio się bawię, 5,9% piechota nie chodzi...

Status
Zamknięty.