>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;po prostu fix&quot;
To chyba juz mowi wszystko czy powazny czy nie ????

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki :!:
Lepiej żeby się wzięli do roboty od 31 min. Kupon się układa wręcz idealnie jak dotychczas.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
60 min: 24:27 :-|

Najmniejszy kurs, ostatni mecz na kuponie, ale i tak 600 zł nie ma :-|
Ta polska ręczna mnie wykończy...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
SimonS pytanie głownie do Ciebie bo siedzisz we włoskiej piłce.

http://forum.bukmacherskie.com/f147/nicolante-43861.html#post1626550

Nicolante trafia idealnie mecz Catanii, o którym remisie wiedzą wszyscy, ale o tym że do przerwy ma być 1-0, a po przerwie 1-1 już nie. Na dodatek bez problemu over Interu, w którym padły dwa samobóje.

Tam ktoś we władzach związku się tym interesuje? Przecież to nie dodaje prestiżu włoskiej piłce. Lecą w ujka na oczach całego świata i wszystko jest ok?

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ogolem to tzw ciasteczka sa popularne we wloszech nei wiem jak w innych ligach bo sie nie interere :p nawet w wiadomosciach mowili ze bedzie 1-1 i bylo 1-1. rzeczywiscie mogla to byc ustawka bo po bramce w 2 polowie na 1-1 totalnie nic sie nie dzialo.
Co do Interu to zaden fix 2 samobojcze, ale przypadkowe. To ze ejdna po drugiej to daje bardziej do myslenia, ale zadnego fixu. Mecz Chievo gralo do konca, widac to bylo chociaz przy 4-2 jak pokazal sie wynik Roma - Cagliari 0-1, gdzie nie pamietam kto, ale chyba Zanetti pewnie z wrazenia pomylil podanie, supporterzy interu sie ciesza z wyniku, a nagle bodajze Pellisiert strzela na 4-3. Bylo dosc prawdopodobne ze padnie sporo bramek.
A co do tych wszystkich ciasteczek to we wlsozech to norma, duza sile przebicia maja tez kibice. Pogadaja troche w tv o tym i na tym sie skonczy jak zwykle. Nie peirwszy to przypadek, jak np przy Lazio - Inter , gdzie Lazio specjalnie nie gralo nic zeby nei dac scudetto Romie ... ale tego nikt nie udowodni, powiedza ze Inter lepszy to wygral. Tak samo tu 1-1 powiedza ze wyrownane druzyny, kazdy mial swoja szanse to 1-1 i koniec.
Ale mysle autor typow moze nieco wiecej powiedziec na temat fixow we wloszech bo ja wiem tyle co psiza na portalach ogolnodostepnych i w tv ????

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nk Zadar - Nk Zagreb 2 (kurs 4.0) 1:0

Liga Chorwacka, ostatni mecz w sezonie, obie walczą o utrzymanie , gospodarze fatalna forma w ostatnich meczach, przedostatnie miejsce w lidze, goście nad przepaścią, aby się utrzymac nie moga przegrać tego meczu. Goście bilans ostatnich meczy jak najbardziej plusowy.. warto zagrać za jakieś drobne jako singel aby nie zepsuć kuponu w razie niepowodzenia..
aktualizacja:
dowiedziałem się, że obydwa te kluby mają duży sojusz.. więc ciężko przewidzieć.. to troche zmienia postać rzeczy.. ale trudno się mówi.. typu nie cofam...

hehe, ostatnia kolejka chorwackiej to istny cyrk. Faworyci przegrywali, drużyny z dna wygrywały. Największy śmiech zrobił NK Zagreb, do utrzymania wystarczył mu remis, a grał z dużo gorszą drużyną. Ale podłożył się i przegrał. Tak niefortunnie się złożyło że pozostałe drużyny wygrały i NK Zagreb pomogło swoim sojusznikom wygrać a sami spadli z ligi kosztem nich haahahaha dobrze im tak :!:

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagram gdzieś drugą ligę serbską :?: Fixu podobno jest, ale nie ma gdzie zagrać.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
wspominałem o tym dawno Benkowi, ale najwidoczniej urzekł go ten włoski akcent ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Chciałem poczekać do końca maja, bo wyleci kilka osób. Ale jak tak bardzo tego chcecie to napiszę Vaderowi by go usunął.

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
waw
panowie, gramy dzisiaj na Crvena Zvezda ?;)

nivet 277

nivet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Przepraszam Panowie za moje typy z 1 ligi dziś.
Mam nadzieje ze niewielu skorzystało, strasznie sie nie znalem, niewiarygodne że taka niska skutecznosc ????

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Polecam zwrócić uwagę na peffeczki z temacie o WNBA i w moim temacie.

Status
Zamknięty.