>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
O tym to nic nie slychac, a spojrzawszy na statystyki wyglada mi na 1 bo Frosinone cos slabo z wyjazdami ostatnio

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To w takim badz razie mozemy sie umowic :p zeby to przedyskutowac oczywiscie :p
A tak na pwoaznie chyba zagram, na rosyjskiej jeszcze duzo kasy nie zarobilem :p

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jutro o godzinie 17 na Łazienkowskiej zagra Młoda Legia. Drugi zespół Legii czekają dwa mecze w... dwa dni. Już w środę legioniści zagrają w PP z Orłem Wierzbica, a naszemu klubowi nie udało się przełożyć spotkania.
27.04 g.17:00 Młoda Legia - Młoda Korona
28.04 g.16:30 Orzeł Wierzbica - Młoda Legia (PP)
Warto chyba zagrać jutro Koronę MESA, bo Puchar dla Młodej Legii wydaje się ważniejszy.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz: Moss - Tromsdalen
Typ: Moss @ 1.70 expekt
Stawka: 4j
Typ (2): Moss (-1.5) @ 2.66 bet365
Stawka: 2j

Godzina 19.00. Melløs Stadion - Moss. Spotkanie 4 kolejki norweskiej Adeccoligaen. Początek sezonu, i tylko 3 mecze rozegrane. W każdym razie pozycje w tabeli obu drużyn wyglądają następująco:
7 Moss 6 pkt
10 Tromsdalen 4 pkt
Nieznacznie lepiej zaczęli gospodarze. Porażka z Bryne to wypadek przy pracy. W pozostałych spotkaniach wszystko już wyglądało jak należy. Piłkarze Moss są bardzo mocni na własnym stadionie o czym świadczy bilans z zeszłego sezonu: 9-3-3. Wyjazdy gości natomiast to jedna wielka porażka: 1-3-11. W tym sezonie nie jest inaczej. Moss już wygrało swój mecz na Melløs Stadion, a Tromsdalen cudem uniknęło porażki. Dziś goście wystąpią bez:
Morten Bredal-Thorsen
Eirik Sørensen
Preben Yttergård Hansen
Fredrik Allertsen
Bjorn Strom
Reidar Waage

Myślę, ze gospodarze będą chcieli podgonić to czołówki która rozegrała 1 mecz więcej.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ktos zobaczy gdzies zaklady na moto gp to niech da znac, bo dobre typki moga byc.
Rossiego trzyma kontuzja barku nie bedzie jezdzil na 100% swoich mozliwosci, a Lorenzo i Pedrosa na tym torze daja 200% z siebie, takze albo sie wywalaja xD albo maja b. dobra pozycje ;)

snajper 322

snajper

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole/okolice Kluczborka
Jak ktos zobaczy gdzies zaklady na moto gp to niech da znac, bo dobre typki moga byc.
Rossiego trzyma kontuzja barku nie bedzie jezdzil na 100% swoich mozliwosci, a Lorenzo i Pedrosa na tym torze daja 200% z siebie, takze albo sie wywalaja xD albo maja b. dobra pozycje ;)
co to za sport... jeżdżą cały czas w kółko ????
????

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bynajmniej jest utrudniony poziom, bo maja polowe kol :p ????

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wreszcie PLKK :p Gramy...
Olo, napisz do mnie na GG. Sprawa dość ważna. Tylko możesz skorzystać. (Nie mam niestety listy :-|)

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwsze proby:
1. Lorenzo
2. Pedrosa
....
5. Rossi
Widac cos w tym jest... ale ja wciaz moto GP nie widze w ofercie nigdzie -_-

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty