>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
nivet 277

nivet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
hot info PLH:

Cracovia - Podhale 2 , 2 ML +0.5 PLH

Tymczasem nie za ciekawie wygląda sytuacja kadrowa Mistrzów Polski przed dzisiejszym pojedynkiem. W dalszym ciągu nie zagrają: Damian Słaboń, Jarosław Kłys (obaj kontuzje), Leszek Laszkiewicz, Grzegorz Pasiut i Konrad Guzik (cała trójka jest chora).
To jednak może nie być koniec osłabień. Pod dużym znakiem zapytani stoi bowiem występ Mariusza Dulęby, Michała Radwańskiego oraz Sebastiana Bieli. - Czują się nienajlepiej. Zobaczymy, czy ich stan poprawi się w ciągu dnia - wyjaśnia trener Andrzej Pasiut.
Zakładając czarny scenariusz, Mistrzowie Polski przystąpiliby do spotkania z Wojas Podhalem osłabieni brakiem aż ośmiu podstawowych zawodników! Gdyby doszło do takiej sytuacji, w okrojonym składzie byłoby im ciężko o korzystny wynik.
Mimo to drużyna jest dobrej myśli. - Nie składamy broni. Sytuację faktycznie mamy trudną, ale ci, którzy wyjdą na lód, zrobią wszystko, by odnieść końcowy sukces. Nie ukrywam, że zespół, w tak ciężkiej chwili, liczy na wsparcie kibiców - przyznaje trener Pasiut.

http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6456&amp;amp;x=1

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj 90% forum gra na Man. City 1 z Boltonem

Z tego co się dowiedziałem na szybko to: Lalo, Snajper, TBM
twierdzą że bardzo pewny typ, sami go proponują za grubszą kase,
ma ktoś jeszcze jakieś opinie

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
najlepszy krus jaki widzialem na hokej Niveta to bettson 1.91 ML , 2.25 czysta wygrana.

Pisze bo oddsportal nie chodzi a niektorzy juz wycofuja

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi plota o paru DW w serie B, cos slabo to widze po ostatnich skandalach, ale niby ma byc tak:
Sassuolo - Gallipoli 4-2
Grosseto - Cittadella 2-2
Salernitana - Triestina 1-3
Z tego co widzialem to wiekszosc bukow po prostu wycofalo te mecze z oferty. Mozna znalezc 1x2 w b365 , Williamhills, Pinnacle czy Betcris . co do DW to nei znalazlem, poblokowane

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Chodzi plota o paru DW w serie B, cos slabo to widze po ostatnich skandalach, ale niby ma byc tak:

Sassuolo - Gallipoli 4-2

Grosseto - Cittadella 2-2

Salernitana - Triestina 1-3

Z tego co widzialem to wiekszosc bukow po prostu wycofalo te mecze z oferty. Mozna znalezc 1x2 w b365 , Williamhills, Pinnacle czy Betcris . co do DW to nei znalazlem, poblokowane

Betfair ma DW

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gurny Slunsk
ładnie chłopaki sobie poradzili choć u nich też brakuje 2-3 zawodników w tym momencie
Ted Twój typ wygląda o tyle ciekawiej, że ostatni mecz na tym stadionie skończył się zwycięstwem gości 5-1, na pewno będą chcieli się odegrać gospodarze

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb
Noriaki Kasai mistrz ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, a wyobraźcie sobie to uczucie Prasy jak zdał sobie sprawę że Kasai będzie w 10 ????
Trafił w warunki, fart nie fart nieważne ;-)
Edit
Niestety dla mnie - widziałem. Jeszcze boby i najgłupszy sport igrzysk i mam nadzieje że chociaż to wejdzie. Jak nie to bye bye ;-)

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Jo jo, peFFa to peFFa :razz:
A co do Twoich Żak, to nie wiem czy widziałeś slalom kobiet, ale to jak pojechały Maze i zwłaszcza Fischbacher to kosmos.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie miałem kisielu w gaciach bo ja nie baba Ted ????
Ogólnie Noriaki skoczył w 2 serii tak, jak na treningach i w kwalach, ale przyznam, że po 1 serii to ja już nie wierzyłem za bardzo w to, że przeskoczy 11 skoczków. A przeskoczył nawet 13. Dlatego narąbałem się jak zwierz z Olim wczoraj ????

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Editnalem post w dziale ale tu tez dam ;)

Poggibonsi pojawilo sie na mybecie po 2.05 reszta o ile sie pojawilo wycofalo z tego co widze.
Gubbio 1.57 na B365 i Unibet 1.55 reszta wycofala
Ja pyknalem na b365 i unibecie bo cos temu zedbetowi nie wierze, jak ktos chce zagrac to, to proponuje sie pospieszyc, bo wycofuja te spotkania z oferty, albo buki ktore dopiero tworza oferte z lega pro nie wystawiaja tego
Na mybecie sprobuje zagrac delikatnie Poggibonsi, z tego co pamietam wyplacili mi kiedys, mam nadzieje ze sie to nie zmienilo u nich.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
w zedbecie gralem calkiem solidną kasą, bez problemu wypłaty itd były.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
to dorzuce zedbeta bo maja ladny kurs jak nie wyplaca to na Ciebie bedzie :p ale i tak pierw musi wejsc xD

Status
Zamknięty.