Borubar bez komentarza ????Musialem wyjsc z Pubu bo szkoda na to patrzec...
Jak wam sie podobaja poczynania naszych orełkow??:-D
Ps.Sylaa ten meczyk co podalas wrzucilem troche wczesniej w odpowiednim temacie![]()
Borubar bez komentarza ????Musialem wyjsc z Pubu bo szkoda na to patrzec...
Ps.Sylaa ten meczyk co podalas wrzucilem troche wczesniej w odpowiednim temacie![]()
Musialem wyjsc z Pubu bo szkoda na to patrzec...
@ Cala
Ja też wyszedłem z pubu. Umoczyłem na tym meczu ponad 3 tysiące tzn. stawka była niższa ale to była ostatnio pozycja na kuponie. Zagrałem na Polaków 3 razy w ostatnim czasie i zawsze zawodzili (ME z Austrią, ze Słowenią i teraz) i chyba naprawdę na zawsze już odechce mi się na nich grać.
A co do samego meczu ? Co tu mówić. Żenada. Kompletna żenada w wykonaniu naszej repry. Boruc to jedno ale w ataku beznadzieja. Jak nie radzimy sobie z takim rywalem to Benhakker out ! Podziękować za sukcesy, wypłacić odszkodowanie i do widzenia ...
I ta zmiana Saganowski - Jeleń HELLO !!
podobnie mam.. dużo kasy przerąbałem na naszych podczas ostatniego euro. od tamtej pory na nich nie stawiam. choćby grali z jakimś azerbejdżanem czy san marino. po prostu nigdy!
Mnie najbardziej boli to, że w kraju w którym żyje 40 milionów osób nie ma nawet 10 ludzi potrafiących grać w piłke na światowym poziomie... a dla przykładu w takiej Portugali np. jest 4x mniej ludzi niż u nas, a zobaczcie jaką mają repre.
To jest dopiero żałosne i też o czymś świadczy.
Z drugiej strony jak dla mnie przynajmniej - dobrze sie stało że nie ma już szans na awans, bo nie będziemy sobie potem robić nadziei na mistrzostwach że niby wyjdziemy z grupy, a będzie jak zwykle - 3 mecze i do domu. Czyli mówiąc krótko na mistrzostwach nie będziemy oglądali kompromitacji naszych szmaciarzy, tylko futbol na dobrym poziomie.
Wiecie gdzie jest największy kurs na typ Vertiego z Hiszpanii :?: W Bwin 1.65, B365 1.83...