>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szukał ktoś informacji nt spotkań reprezentacji Meksyku?
jutro grają oni mecz towarzyski z Wenezuelą, a następnego dnia w Gold Cupie z Kostaryką... gdzieś powinni przegrać :p

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
co do typu MadAngel&#39;a to ciekawy jest jeden komentarz na tej stronce, którą podał:

BRZESKO - 8 czerwca 2011, 20:17:28 - 85.28.183.254
W Brzesku podpisano już dokumenty ze sponsorami a miasto ma remontować obiekt. W niedziele Okocimski jedzie po 3 pkt. i AWANS.

ddd - 8 czerwca 2011, 20:21:08 - 85.28.181.61
wcale nie podpisano umowy ze sponsorami, Browar się targuje, w związku że w przyszłym roku są euro które sponsorują najchętniej by się wycofali. Z Widzewa Harnaś już się wycofał, a co do miasta, negocjacje są i będą, ale na to że w sierpniu będzie stadion spełniał wymogi nie ma co liczyć.

biorąc pod uwagę te ostatnie wyniki to dzisiaj faktycznie dwa interesujące typy to ta przegrana Brzesko i ta Wenezuela, o której pisał Jawek ;)

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Duze spadki w Uzbekistanie.
Shortan Guzor - Pakhtakor

chcialem pograc w bet365 i z 3.75 na 2.55 spadek przed chwila, expekt ma 3.60, tobet 3.50, a wiec spora roznica

myyk 1,8K

myyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Meksyk z Wenezuelą gra głównie graczami U22, oczywiście mocne zaplecze, są debiutanci.

Wenezuela też robi kilka zmian w porównaniu do meczu z Hiszpanią ale akurat Oni mają dużą mobilizację - po tym meczu Trener ogłasza kadrę na Copa America.

Także typ Wenezuela lub remis wydaje się być dobrym rozwiązaniem.

Można też dziś Paragwaj zagrać z Rumunią, która organizacyjnie spore zamieszanie i budowanie, głównie gracze krajowi.

Szukał ktoś informacji nt spotkań reprezentacji Meksyku?
jutro grają oni mecz towarzyski z Wenezuelą, a następnego dnia w Gold Cupie z Kostaryką... gdzieś powinni przegrać :p

myyk 1,8K

myyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miami - Dallas +12,5 @3.80 Unibet 5/5
Pomyłka buka, spieszyć się, podobno na plus rozliczają pomyłki.
Już po promocji, i tak długo trzymali.Teraz tylko czekać na mecz (lub na zwrot) choć nie dawno znajomy stawiał pomyłkę w Unibet również NBA i rozliczyli normalnie, czyli na plus.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
fox71 +12 Punkty (NBA)
fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Już po promocji, i tak długo trzymali.Teraz tylko czekać na mecz (lub na zwrot) choć nie dawno znajomy stawiał pomyłkę w Unibet również NBA i rozliczyli normalnie, czyli na plus.

Rozliczyli po kursie 1,00 ,ale najlepsze,że jeszcze stawki nie zwrócili ,ale i tak mYYk thx za info.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moj typ raczej do odpuszczenia bo jak patzre prognozy to wszedzie ze od 13 ma padac ...

myyk 1,8K

myyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
????
A co do NBA to tak jak pisał fox - Zwroty.

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
no i poszedł wałek w 2 wschodniej ???? Brzesko przegrywa był kurs @9 i &quot;unika&quot; awansu bo Wisła pewnie ogrywa ostatni Start i wraca do I ligi, normalnie jak piłkarski poker????

nivet 277

nivet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
no i poszedł wałek w 2 wschodniej ???? Brzesko przegrywa był kurs @9 i &quot;unika&quot; awansu bo Wisła pewnie ogrywa ostatni Start i wraca do I ligi, normalnie jak piłkarski poker????

dokładnie tak.
Ja tak się zastanawiam dlaczego brzesko w ostatniej kolejce ze Startem strzeliło bramkę na 1-0 w doliczonym ???? czyżby po to żeby zmylić kogoś ?
Pomijam już fakt że kursy na dzisiejszą kolejkę to śmieszna sprawa była, a buki kopiują od siebie aż miło.
???? ;)

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
VTC Football - Melbourne Knights 2 @ 6.50 Paddypower 1/5j
x2 @ 3.00 1/5j

Niestety spore limity... mogłem zagrać za max 3e, więc w sumie fatalnie. Nie wiem czy nie jest to spowodowane faktem, że sporo tam wygrałem ???? Ogólnie chodzi o to, że kursy są odwrócone i na Knights wszędzie jest 1.35. Paddy wypłaca pomyłki.
Ja tam gram okazjonalnie, jak dadzą za wysokie kursy, albo inne babole i z tego co slyszalem szybko limitują. Mi wszedł raz mecz, który wisiał u nich w ofercie a już był zakończony i mogłem jeszcze zagrać za więcej niż 3e to Twoje ????

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No zdjeli ... ja jakoś 9:35 zdążyłem postawić, a zakłady jeszcze nie zwrócone ... zobaczymy po meczu.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Na meila dostałem. Pomylili kurs, zmienili na właściwy, jezeli napisze meila przed rozpoczeciem zdarzenia moga anulowac, a tak to rozliczone po &quot;wlasciwym&quot; kursie.

Status
Zamknięty.