>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Shanghai Masters, 28.09 - 05.10. 2008

Status
Zamknięty.
zamer 0

zamer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Drabinka turniejowa

Szkoda, że tak cicho tutaj. Pierwsza runda trwa. O dziwo, start bez niespodzianek. Na razie początkowa faza spotkań, ale zanosi się na zwycięstwa faworytów.
Wypowiedzieć mogę się jedynie nt. meczu Higgins - Ford:
John Higgins w tym pojedynku, to Higgins, którego chcemy oglądać. Gra bardzo dobrze i myślę, że można na niego śmiało stawiać w kolejnych meczach.
Oglądam dalej i zapraszam do wypowiedzi. Zwykle było ich tu więcej...:roll:

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Ładny kurs jest na Binghama 2.12 w Expekt ???? chyba warty ryzyka, powinien rozjechać Ebdona. Oprócz tego Cope, ale z nim to nigdy nie wiadomo :jezora:

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cybeRPrzestrzen
Według ostatnich doniesień Graeme Dott zgłosił złamanie nadgarstka i wycofał się z turnieju, jednak nie jest to jeszcze potwierdzona informacja. Podobno Dott nabawił się tej kontuzji podczas meczu piłki nożnej. Wynika z tego, że Szkot nie tylko jest zagorzałym kibicem klubu Glasgow Rangers, ale również sam lubi pokopać piłkę od czasu do czasu.
info ze stronki http://147.pl/article.php?_cat=wiadomosci&amp;amp;_id=374
Hmm więc można grać na przegraną Dotta, nawet jeśli zagra będzie odczuwać skutki skręcenia nadgarstka ????

zamer 0

zamer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Wczoraj Perry i Higgins dali zarobic, teraz czas na:

Carter - Williams
Typ: Carter
AKO: 1.72

Uważam, że kursy wystawione przez buki nie doceniają talentu i aktualnej formy Ali boya. Rewelacyjna gra podczas NIT oraz podczas MŚ08 dają podstawy, by grać w tym pojedynku właśnie na niego. Mark nic specjalnego nie pokazuje. Z tymi, z którymi ma wygrywać-wygrywa, ale nic poza to. Carter nawet z Osą potrafił powalczyć i nie chce mi się wierzyć, aby miał odpaść już w 1. rundzie.

2/10

maurizio1986 0

maurizio1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ryan Day - Liang Wenbo
1
1,90

Ryan Day jest w rankingu w Top10. Szczegolnie w zeszlym roku dobrze sie spisywal. Doszedl w Shanghai masters do finalu jak i w malta Cup. Koncowka sezonu 07/08 tez nie byla najgorsza w ktorej doszedl do polfinalu China open i do cwiercfinalu mistrzost swiata.

Wenbo po Junhui jest najbardziej znanym chinczykiem w snookerze i tez w rankingu posuna sie sporo do przdo (aktualnie pozycja 26) Jego styl grania jest bardzo ofensywny. W zeszlym roku debiutowal i doszedl na mistrzostwach swiata tez do cwiercfinalu gdzie dopiero polegl O&#39;Sullivanowi. od tego mometu widzialem go kilka razy i nie gral przekonujaco. Za duzo walczy jeszcze z wlasnymi nerwami i przesadzac z gra ofensywna.
Dla mnie Ryan jest taktycznie, mentalnie i technicznie lepszy od chinczyka i dlatego na niego wlasnie stawiam!
5:0 ????

E 0

evileqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś chyba wielu poległo na Ding Junhui&#39;u. Przegrał niespodziewanie 5-3 z Haroldem????
Na pewno na Dingu i widziałem że dużo osób stawiało na Murphy&#39;ego który jeszcze bardziej niespodziewanie przegrał z Hicksem. Za niespodziankę można uznać chyba bądź co bądź wysokie zwycięstwo 5:2 Williamsa nad Carterem.
Jeśli pierwszy dzień turnieju obfitował w same wygrane faworytów to już dziś naprawdę sporo przedziwnych wyników.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Spotkanie: Mark Selby (ENG) - Marco Fu (HKG)
Typ: 1
Kurs: 1.47
Bukmacher: pinnacle
Analiza:
Kolejne spotkanie snookera. W poprzedniej rundzie gdzie Selby grał z Markiem Kingiem spodziewałem się zupełnie innego pojedynku... a na pewno nie 5-0 dla Selbyego. Nalezy jednak wspomniec ze to nie King przegral mecz, tylko bardzo dobrze zagral Selby. Tak grajacy wlasnie Selby mysle ze spokojnie moglby powalczyc z O&#39;Sullivanem, ktory zaczyna olewac ten turniej ale to druga sprawa. Dla mnie w tym pojedynku jest tylko jedno rozwiazanie i jest nim Anglik. Mozna stawiac handi -1,5 ale ryzyko nie jest adekwatne do kursu w zadnym wypadku, jeszcze do 5 wygranych wiec pozostaje snookerowe ML Dla mnie na jutro ten typ to 10/10.

✅ 5-3 ✅

D 0

dj_eska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja na dzisiaj tripelek:

Selby M. - Fu M.

Williams M. - O ´Sullivan R.

Maguire St. - Day R.

AKO 3.02
stawka 9/10

Zawodnicy na których stawiam są w pierwszej 4 rankingów, zarówno oficjalnego jak i rocznego. W Chinach pokazują świetną gre, wiec kuponik jak wyżej bardzo pewny ????

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Selby na jutro typem dnia.. niespodzianki Waldena czas najwyższy zakończyć. Naprawde musialby wspiac sie na wyzyny swoich umiejetnosci zeby pokonac tak dobrze grajacego Selby&#39;ego.
Drugi półfinał?
Ja poproszę dobre widowisko przede wszystkim i dużą ilość frame&#39;ów wiec over.

Zaczynam powoli ostrzyć ząbki na Royal London Watches... kilka ciekawych typów od razu widać ;]

last-attempt 0

last-attempt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boleslawiec
Typem dna na dziś zdecydowanie O&#39;Sullivan. Gra świetnego snookera. Szybko rozprawił się z dobrze grającym Wiliamsem. Co do Maguire to znalazłem bardzo przyjemną ciekawostkę. Oto co powiedział Maguire po meczu z Dayem:
&quot;It was no different to my first two games, I&#39;ve been very lucky here because no one has played well against me, and usually if I played like that I&#39;d be out in the first round,&quot; admitted Maguire&quot; zródło worldsnooker.com. W dosłownym znaczeniu było to tyle co &quot;Miałem sporo szczęścia ponieważ nikt kto ze mną grał, nie grał dobrze. Zazwyczaj gdy tak grałem, odpadałem w pierwszych rundach.&quot;
Ronnie napewno nie zagra słabo. Ba, mecz z Williamsem pokazał, że O&#39;Sullivan pewnie wygra Shanghai Masters. Maguire nie ma najmniejszych szans, i wątpie by ugrał więcej jak 3 framy w meczu do 6 wygranych (11). Dla mnie pewny typ po kursie 1.40 :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.