Kobe wraca w niedzielę :!:
2 minutowy filmik na jego profilu jako zapowiedź ????
https://www.facebook.com/Kobe?fref=ts
Dopiero ? Nie wiem w jakim sensie piszesz o tym wieku, ale dla koszykarza 30 lat to już sporo.ale gosc ma dopiero 30 lat
Dopiero ? Nie wiem w jakim sensie piszesz o tym wieku, ale d;la koszykarza 30 lat to już sporo.
No tak - masz rację, ale chodzi mi o to, że w wieku 30 lat koszykarz jest już ułożony sportowo. Ma wiedzę na temat tej gry gdzie co i jak.Dla koszykarzy właśnie to nie jest tak dużo, na pewno jest to mniej niż w przypadku powiedzmy piłkarzy. Generalnie koszykarz ze skillem może efektywnie grać jeszcze długo po trzydziestce, gorzej z takimi drewniakami bazującymi na atletyźmie, oni szybciej "się kończą".
Sportingbet miał nie tak dawno temu takie zakłady, nie wiem jak jest obecnie, bo już tam nie gram.Napisał: Los.Blancos ->
Pytanie,
Wiem że kiedyś w którymś bukmacherze można było obstawiać under/over sumy punktów rzuconych przez wszystkie drużyny grające jednego dnia.
Np. jak były cztery mecze jednego dnia to wystawiali linie 770pkt.
Czy w tym momencie któraś firma oferuję taki zakład?
heh powrot kobego i odrazu cala s5 lakers zagrala jedne z najslabszych swoich meczow w tym sezonie, nie wiem czy to przypadek?