D
3,2K
West rozgrywa a Harden bardziej 2ka...Bez dobrego rozgrywajka Durant miałby ciężko. Takie moje danie.nie zrozumiem dlaczego OKC wolało zainwestować w Westscruba zamiast w Hardena.
West rozgrywa a Harden bardziej 2ka...Bez dobrego rozgrywajka Durant miałby ciężko. Takie moje danie.nie zrozumiem dlaczego OKC wolało zainwestować w Westscruba zamiast w Hardena.
West rozgrywa a Harden bardziej 2ka...Bez dobrego rozgrywajka Durant miałby ciężko. Takie moje danie.
No właśnie - ty byś wolał. Oklahoma uznała inaczej i czas pokaże czy dobrze. A może już nawet w tym sezonie zobaczymy. Westbrook nie jest typową rasową czystą jedynką, to jest jasne, ale widocznie uznali, że jego szalony styl gry, bo taki ma pasuje do Duranta i reszty ekipy. I wyniki ich ocenią. A póki co wyniki ich bronią.Sto razy wolałbym przedłużyć Hardena,a Wetsbrooka wymienić
E-NBA.PL
"Rozgrywający Cleveland Cavaliers, Kyrie Irving nie zagra w najbliższym meczu przeciwko Toronto Raptors. Jest to już jego druga absencja spowodowana bólem w prawym kolanie. Zawodnik nie opuścił, żadnego spotkania od grudnia 2012. W tym sezonie notuje on po 23.3 punktów i 5.6 asyst na mecz."
Kyrie Irving nie zagra w spotkaniu z Raptors, także kolejny łątwy mecz do obstawienie. Wszyscy wiedza jak graja Cavs bez Irvinga.
Kyrie Irving nie zagra w spotkaniu z Raptors, także kolejny łątwy mecz do obstawienie. Wszyscy wiedza jak graja Cavs bez Irvinga.